- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy haverom felkért engem és egy (még)
Nikonos cimbimet, hogy esküvős funolósat fotózzak már róla és a bnőjéről majd. Mondom jó, oké. Mondtam, hogy már nem a D800 van, hanem egy kis Oly. Mutattam neki két fullsize képet. Válaszba jött két "anyáááád" és egy "ezt nem hiszem..."
Neki elég komoly madárfotós szettje van, de milcben nagyon lemaradt, kvázi semmit nem tud-sejt, hogy milyen hiperűrugrások voltak itt az elmúlt években, de most úgy dagad a mellem, hogy egy 1D Mark IV -es 400 fix 2.8-as kőkemény madárfotós lessátras álcacsónakos "mátébencekettő" cimbim beszabehuzik az Oly képminőségén
Nyilván görögdinnye vs mazsola a kettő, tökmás liga tökmás célra, de akkor is
Kérte is azonnal a linket, mi ez .. átdobtam neki a DPReview tesztet.
Azért ilyet tök jó megélni, mikor egy ős-tükrös, aki ugye "felesküdött" a jólbevált öreg technológiára, lepetél egy kis tücsökpöcstől 
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- Eladó Lumix DC - G9
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nikonos cimbimet, hogy esküvős funolósat fotózzak már róla és a bnőjéről majd. Mondom jó, oké. Mondtam, hogy már nem a D800 van, hanem egy kis Oly. Mutattam neki két fullsize képet. Válaszba jött két "anyáááád" és egy "ezt nem hiszem..."
Neki elég komoly madárfotós szettje van, de milcben nagyon lemaradt, kvázi semmit nem tud-sejt, hogy milyen hiperűrugrások voltak itt az elmúlt években, de most úgy dagad a mellem, hogy egy 1D Mark IV -es 400 fix 2.8-as kőkemény madárfotós lessátras álcacsónakos "mátébencekettő" cimbim beszabehuzik az Oly képminőségén
Nyilván görögdinnye vs mazsola a kettő, tökmás liga tökmás célra, de akkor is
Kérte is azonnal a linket, mi ez .. átdobtam neki a DPReview tesztet.