- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Hümm-hümm-hümm...jobb híján itt az irodában próbálgatom most az e-m10-et, és először azt hittem, hogy a "félhomály" - természetes fény - miatt hosszúak a záridők, de iszonyat jó a stabi. Gyanús volt, hogy ennyire nem lehet jó, plusz iso 6400-en nem kéne ilyen hosszan exponálnia. Szép lassan elkezdtem exponálás közben fordulni, és arra jutottam, hogy kicsit "BB Q5-ös" a dolog. Olyan, amikor a telefonom keresi a fókuszt. Azon ha lenyomom az expot, extrém esetben másodpercekbe telik mire exponál is. Itt is hasonló történik. Amúgy gyorsan talál fókuszt, ha lenyomom az expo gombot, akkor szépen elsötétül, és mondjuk egy sec múlva lövi el a képet. Mi a fenét állítottam el?!
Manuális fókusznál ugyanez. Amikor kint próbálgattam még a hétvégén, akkor nem volt ilyen. 
Meg van egy kis folyamatos zúgó hang... oké közben kipróbáltam, és beigazolódott a gyanúm, hogy a képstabi az.
A fogását még szoknom/gyakorolnom kell, mert a jobb gyűrűujjamat vágja a gép alsó éle.
Az EVF egészen megszokható, a Super Control Panel pedig igazán szuper!
Pentaxnál az nagyon zavart, hogy a fénymérés módosításához be kellett másznom a menübe. Gyorsan elérhető volt, mindjárt az első oldalon, de akkor is. Itt meg csak böködnöm kell. 
A nyakpánt rögzítése viszont pont rossz helyen van.
Meg ez a 14-42 II R sem lopta be magát a szívembe, ha marad a rendszer, akkor cserélve lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Manuális fókusznál ugyanez. Amikor kint próbálgattam még a hétvégén, akkor nem volt ilyen. 

Pentaxnál az nagyon zavart, hogy a fénymérés módosításához be kellett másznom a menübe. Gyorsan elérhető volt, mindjárt az első oldalon, de akkor is. Itt meg csak böködnöm kell.
Meg ez a 14-42 II R sem lopta be magát a szívembe, ha marad a rendszer, akkor cserélve lesz.