- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Na látom zajlik itt az élet
Egy meetben én is benne lennék, nekem kedd, szerda és csütörtök este is jó.Arn: én HK-ban egy Weifeng 6615-öst vettem (már előtte kinéztem online, de meg akartam élőben is nézni), sztem az lehet a MeFoto OEM-je. Gondolkoztam én is a monopoddá alakítható nagyobb verzión, de én méretkorlát miatt örültem annak, hogy ezt találtam, ez ugyanis befér a motoros tanktáskámba, mellé a fotós övtáskám, még egy-két obi és pár egyéb dolog, így komplett fotós felszerelés lehet nálam.
Fél éve használom, szerintem az áráért messze a legjobb darab, jól átgondolt felépítéssel és megoldásokkal. Ezzel a tekergetéssel sincs semmi gond, csukva a három-négyet egy kézzel átfogod és egy negyed-fél fordítással kinyitod, majd kihúzás után egyenként rögzíted; becsukáshoz pedig kinyitod, összetolod, és megint átfogva becsukod a nagyját, még egy-egy gyors tekerintéssel utána ellenőrizve, hogy tényleg zárva vannak-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egy meetben én is benne lennék, nekem kedd, szerda és csütörtök este is jó.