- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- iPhone topik
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Na egy kis komment a G3 fáj írási sebességéhez, bár már nem a legújabb váz, meg most akarják többen eladni, de azért nekem mindenképp érdekes tapasztalat volt. Volt alkalmam kipróbálni egy SanDiskExtreme (45MB/s) kártyával, gondoltam lemérem a különbségeket.
A régi memóriakártyám a formázás után kb 4-6MB/s tudott írni, kártyaolvasón keresztül 20, fényképező gépre kötve kb 4-6MB-tal lehetett olvasni.Mindig manuális lencsével lőttem, hogy a fókuszálás ne szóljon bele és nagysebességű sorozatot választottam.
RAW képeket lőve nem túl nagy a különbség (bár ott is van), mindegyikkel 8 képet tudott lőni (nem lassult a sorozat sebessége) utána betelt a puffer, majd utána még jó ideig ment ki. A régivel az egész folyamat, hogy fotózok és utána kiírja 24 másodperc, a Sandisk-kel 17mp, szóval érezhető, de nem változott sokat.
JPG-nél sokkal látványosabb a különbség. Azt nem futtattam végig, hanem 24mp-ig fotóztam és megvártam míg kiírja. A réginél viszonylag hamar belassul a sorozat, de sose áll le 1mp-nél többre, a legvégén is kb 1mp mire kiírja, összesen 14 kép készült ennyi idő alatt. A Sandisk esetében nincs semmi belassulás, az 60 képet lőtt ugyan ennyi idő alatt és utána egyből használható is volt.
Mondjuk ezzel nekem a legnagyobb érvem az Oly E-M10 mellett lecsökkent, mert ez a jpg sorozat sebesség már egész jó, ha nem is 8kép/mp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Tőzsde és gazdaság
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest