Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Szinte az összes MF 50-es szépen teljesít. Én konkrétan egy öregecske Canon FD 50/1,4 SSC-t használok. Nem csodafegyver, de nekem teljesen bevált!
Nyitva F/1,4-en nagyon lágy és bokeh CA is van gazdagon. F/1,8 viszont drasztikusan megjön a kontraszt, javul a kép és itt már tökéletesen használható minden helyzetben. F/2 pedig a saját mércémmel mérve eléri az optimumát. A kontraszt élesség remek, de ami számomra a legfontosabb, a bokeh itt a legszebb, legpuhább.
Úgy általában kontrasztban elmarad kicsit a modern 20-astól, de egy kis plusz kontraszttal könnyen korrigálható.
Személyes kedvencem a témában V. Nokton 50/1,5! Ahogy néztem már nyitva is meglepően kontrasztos képe van, ami azért nem jellemző a hasonló kategóriás obikra.
Sajnos már leállították a gyártását és elég ritkán találkozni vele idehaza. Ha meg néha felbukkan akkor meg mindig sajnálom rá a pénzt.
Madgienek van Jupiter-3 ami akármennyire is mutat a Noktonnal rokonságot, karakterre pont az ellenkezője. Ahogy elnéztem korának megfelelően nagyon lágyrajzú, de erről Madgie biztos többet tud majd mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest