- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Valószínű az lesz - hacsak ki nem jönnek egy érdemileg továbbfejlesztett e-p5-tel.
A fentebbiekhez (fattyu): ok, visszafogom magam
- bár annak a bizonyos egységsugarú usernek (t72) a d7k megjelenése utáni második hónaptól van ilyen gépe, és hiányos szabadsága ellenére elkövetett vele úgy 40-50k expót. A képminőséghez meg konkrét nyersképeket szoktam nézegetni - és igenis van releváns teszt, a szenzortestvér OMD:Illetve higgyünk már a PH-s tesztképnek...
Nekem a kicsi szenzor nem hátrány, hanem előny: nem vagyok pengevékony DOF megszállott, viszont szeretnék egy könnyebb lencseparkot. d7k-nál ez így nézett ki: samyang 3.5/8, 2.8/14, 18-105, 2.8/105, 4/300+TC17 - ezeket kell kiváltani, és ahogy nézem, az mft szenzorméret min. 2 kilót levesz majd a hátamról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Microsoft Excel topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Battlefield 6
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Fotó állvány eladó
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- bár annak a bizonyos egységsugarú usernek (t72) a d7k megjelenése utáni második hónaptól van ilyen gépe, és hiányos szabadsága ellenére elkövetett vele úgy 40-50k expót. A képminőséghez meg konkrét nyersképeket szoktam nézegetni - és igenis van releváns teszt, a szenzortestvér OMD: