Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Ha minden jól megy,akkor hamarosan el is búcsúzok a G3 szettől.
De nagyon örülök a "találkozásnak",mert arra amire való,szerintem keráj.
Azóta főleg a videót nyúztam rajta.Hát nekem kelleni fog egy ilyen,és ha jól legózok a cuccaimmal,akkor talán meg tudnék engedni magamnak egy alap szett videóra+nem szuperfontos "pro" dolgok megörökítésére.
Így egy korrekt kis alapobiban gondolkodok, egy jó fogású,videóban domborító vázzal. Az annyira nem izgat,hogy ISO-ban mit tud. Gondolom 1600-ig az összes használható,ami nekem elég.
Tehát ezeket így leírva átgondolva talán a GH1 lenne nekemvaló. Erre kéne gy alapobi. Most 14-42-vel van tapasztalatom. Jó,korrekt és olcsó,de nekem a zoom járása nem elég finom.
A GH1 most milyen árakon megy? (a valós eladható árra gondolok,nem amennyit érne ha elismert lenne már a MILC a használt-piacon. ) És milyen obi kéne mellé? 14-45? vagy más gyártónak van jobb alternatívája?
Később valami nagy átfogást tennék rá,hogy teljes értékű videózós gép legyen a D700 mellé(semmi művészkedés,csak xy esemény mozgóképes rögzítése).
Új hozzászólás Aktív témák
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest