- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
FEDman
üzenetére
Csak ne olyan legyen, mint a NEX-3 szenzora... ez még nem írtam le igazából sehol, mert user error-szagú, de ugyanott, ugyanakkor a GH1 és a NEX-3 kicsit másképp viselkedett: érzékenységben meg egyéb beállításban nagyjából pariban volt a kettő, hisztogramban mindenképp, mégis ott, ahol a GH1-en fényes csillagok voltak, ott a NEX-nél csak pislákolás. Hiába control point-oztam, fill light-oztam, nem lett olyan, mint a Panán. Miközben mondjuk az ég/felhők kékje meg szebb volt (csak pont nem az a lényeg csillagfotónál)
Persze ezen kívül is csinált hosszúexpónál olyan anomáliákat a NEX-3, amire a Sony Magyarország sem tudott mit mondani. Ettől természetesen lehet totál más mondjuk az 5N szenzora.
szerk: csak ilyen dolgokat ritkán hoz elő az ember, mint mondjuk friss tapasztalat, hogy a Popi A-210-nek bizony szebb és élesebb ugyanazon a tévén a képe, mint a linux alapú Brazos HTPC-nek. Csak hát ha ilyet beír az ember a brazos klub-ba, akkor minimum ízekre szedik

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest