Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android Autót minden mobilra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
izzitsd melle a fixeket is
jojo egy turaobi, de azert olyan mint egy svajcibicska a szerszam mellett. en egyetlen zoomkent hasznalom, de ha oncelu fotozni megyek, mar nem is viszem magammal, pedig ezt szantam elsodleges objektivnek, a tobbit meg kiegeszitonek. pedig kell a zoom, mert nem allhat oda minden tema melle az ember.ezek a 12tol indulo uvegek elgondolkoztattak, hogy ki tudnam e valtani vele a turaobit... de az olympus nem tudom, hogy jobb lenne e, mint a mostani 14-150. a pana meg tul rovid, es baromi draga is. jovo tavaszig van idom gondolkodni

ps: a 12es oly fix szinten baromi jo lenne... de miert sokkal dragabb, mint a 45os?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Új, Bontatlan Zotac RTX 5070 /// Számla + 5 Év Garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jojo egy turaobi, de azert olyan mint egy svajcibicska a szerszam mellett. en egyetlen zoomkent hasznalom, de ha oncelu fotozni megyek, mar nem is viszem magammal, pedig ezt szantam elsodleges objektivnek, a tobbit meg kiegeszitonek. pedig kell a zoom, mert nem allhat oda minden tema melle az ember.