Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
izzitsd melle a fixeket is
jojo egy turaobi, de azert olyan mint egy svajcibicska a szerszam mellett. en egyetlen zoomkent hasznalom, de ha oncelu fotozni megyek, mar nem is viszem magammal, pedig ezt szantam elsodleges objektivnek, a tobbit meg kiegeszitonek. pedig kell a zoom, mert nem allhat oda minden tema melle az ember.ezek a 12tol indulo uvegek elgondolkoztattak, hogy ki tudnam e valtani vele a turaobit... de az olympus nem tudom, hogy jobb lenne e, mint a mostani 14-150. a pana meg tul rovid, es baromi draga is. jovo tavaszig van idom gondolkodni

ps: a 12es oly fix szinten baromi jo lenne... de miert sokkal dragabb, mint a 45os?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jojo egy turaobi, de azert olyan mint egy svajcibicska a szerszam mellett. en egyetlen zoomkent hasznalom, de ha oncelu fotozni megyek, mar nem is viszem magammal, pedig ezt szantam elsodleges objektivnek, a tobbit meg kiegeszitonek. pedig kell a zoom, mert nem allhat oda minden tema melle az ember.