Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iGO Primo
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
izzitsd melle a fixeket is
jojo egy turaobi, de azert olyan mint egy svajcibicska a szerszam mellett. en egyetlen zoomkent hasznalom, de ha oncelu fotozni megyek, mar nem is viszem magammal, pedig ezt szantam elsodleges objektivnek, a tobbit meg kiegeszitonek. pedig kell a zoom, mert nem allhat oda minden tema melle az ember.ezek a 12tol indulo uvegek elgondolkoztattak, hogy ki tudnam e valtani vele a turaobit... de az olympus nem tudom, hogy jobb lenne e, mint a mostani 14-150. a pana meg tul rovid, es baromi draga is. jovo tavaszig van idom gondolkodni

ps: a 12es oly fix szinten baromi jo lenne... de miert sokkal dragabb, mint a 45os?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Canon EF 16-35mm f/4L IS USM objektív - Újszerű -
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jojo egy turaobi, de azert olyan mint egy svajcibicska a szerszam mellett. en egyetlen zoomkent hasznalom, de ha oncelu fotozni megyek, mar nem is viszem magammal, pedig ezt szantam elsodleges objektivnek, a tobbit meg kiegeszitonek. pedig kell a zoom, mert nem allhat oda minden tema melle az ember.