-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thegaben86
csendes tag
válasz
Balinov #152468 üzenetére
Koszonom a valaszokat.
Akkor inkabb hanyagolom sztem.
Es a turbado az koztudottan megbizhato ezek szerint? En meg sose hallottam rola, de eleg olcsonak tunik.
Esetleg olyan onlineboltot ismertek, ami nem magyarorszagon szekel, es EU-n belul vammentesen tud kuldeni? Bar az itteni adohivatal nagyon kekec, lehet nem is erdemes kulfoldrol probalkozni, csak itt meg minden masfelszer annyiba kerul. -
Mauzes
addikt
válasz
Balinov #151889 üzenetére
OK, köszi! A 60k amúgy úgy jött ki, hogy ez az én korábbi telóm volt, és a cég nekem úgymond ennyiért "beszámolta" azt, hogy én ezt beadtam közös használatba 2 hónapja. Tehát most nem lenne pofám kevesebbért visszavenni.
Ezért van az, hogy 60k-ért ez vagy tök más teló.
-
xhege
veterán
válasz
Balinov #151690 üzenetére
Azt kívánom használd egészséggel. Bár sosem volt U11-em de úgy tudom az kamerában kimondottan jó telefon volt. Erről [Aryon87] fórumtárs többet tudna mondani, de nem lepődnék meg, ha nem ugraná meg azt a szintet. Ellenben tényleg azt mondom, hogy ha a kamera nem elsődleges, akkor valszeg nem nyúlsz mellé.
-
monti0222w
addikt
válasz
Balinov #151673 üzenetére
Az biztos hogy nem fogod megbánni, akik idáig megvették nem panaszkodtak, nagyon szép kijelző, méretben már filmnézésre élvezhetőbb kivitel, a tavalyi legerősebb processzor, 90 Hz-s képfrissítés, 3.0 UFS tároló, sztereó hangszórók elég jó hanggal nagyon tiszta még 80-90%-s hangerőn is, fülesre kimenő hang is nagyon okés, aksi kapacitás is okés, Realme UI is rendben van, frissítések is jönnek a támogatás hasonló mint a ONE+.
Jut eszembe némileg drágábban van 12/256 Gb verzió azzal jobban jàrnál szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest