- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
bizonytalan #169394 üzenetére
Én is pont Mi8-at készülök váltani. De amíg megy, használom, ugyanis 120-ért szerintem semmi esély arra, hogy egy hasonló jó vagy jobb flagship készüléket tudjak lőni. Nekem a legfontosabb a jó kamera (OIS), Amoled.
Ez a Mi8 "sajnos" egy nagyon jól eltalált modell. Kár volt anno a csúcs készülékek közül választani, így az ember már nem szívesen adja lentebb. Min. 200-at el kellene költeni, hogy a méltó utódját megtaláljam, de még így sem tudom, mi lenne az, viszont az az összeg már fájna. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
bizonytalan #169392 üzenetére
Mennyit szánsz rá? Mi az hogy nem péklspát? Nem nagyon vsn készülék 6,5 col alatt.
-
simpley
őstag
válasz
bizonytalan #141277 üzenetére
Annyit mondok, hogy én kínai okostelót nem vennék. (Xiaomi, Huawei, Honor, Sony). OnePlus az oké.
Nekem iPhone SE-m van, ennél kisebb nincs szerintem.(egyébként szuper teló, Én ha most vennék telót minimum egy iPhone 7-et vennék és nem azért, hogy villogjak vele vagy valami meg nem azért mert gazdag vagyok és nem tudom hova tegyem a pénzem, hanem mert ezeknél nincs minőségibb. Ezek elmennek a kezedben akár 5 évet is)
-
simpley
őstag
válasz
bizonytalan #141275 üzenetére
-
válasz
bizonytalan #141257 üzenetére
Ahogy nézem, jó áron most sehol se, de érdemes rendszeresen nézegetni az ár- és termékkereső oldalakat, szokott lenni gyakran!
-
Ájvé
veterán
válasz
bizonytalan #141088 üzenetére
Mi A2 és RN5 nem nagy? RN7 159.2 x 75.2 x 8.1 mm vs Mi A2 158.7 x 75.4 x 7.3 mm (6.25 x 2.97 x 0.29 in) vs RN5 158.6 x 75.4 x 8.1 mm.
-
Ájvé
veterán
válasz
bizonytalan #141082 üzenetére
Redmi Note 7 inkább, jó képet csinál (kategóriában persze) és elég olcsó, A2-t és RN5-nél jobb, Mi 9SE persze azért jobb képet csinál (de akku időben meg gyengébb).
-
bizonytalan
tag
válasz
bizonytalan #141081 üzenetére
Még az MI A2 van képben a Redmi Note 5 árában.
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140862 üzenetére
Én is viszonylag nagy telefont használok(S9) de pontosan a kéz méret miatt nem cserélném le kisebbre
-
Trailblazer
veterán
válasz
bizonytalan #140862 üzenetére
Inkább az igényünk a tartalomfogyasztásra.
-
Ájvé
veterán
válasz
bizonytalan #140860 üzenetére
Hát olyan kicsit senki. Sony XZ2 esetleg bár egyik se hivatalos forrás (bolti garancia), ennél már csak nagyobb van (145x70 körüliek még akadnak, Mi A2 Lite, Mi 9SE, Samsung A40 nagyjából).
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140860 üzenetére
nem nagyon
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140858 üzenetére
A50 jó választás
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140856 üzenetére
g6 akár még jó választás is lehet
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140854 üzenetére
A8at ne vegyél már
-
hhenry
őstag
válasz
bizonytalan #140845 üzenetére
Mennyi lenne rá a keret?
-
kekedi
senior tag
válasz
bizonytalan #140845 üzenetére
Szia.
A LUMIA azért rendelkezik nem kicsi kávával. Bár az tény, nem nagy telefon. A mai telefonoknak meg már alig van kávája.
Ellenben ha jó kamerát akarsz (bár ha meg nem sértelek, ettől már csak jobbat találsz), akkor azt nem ekkora méretben fogod megtalálni.Itt egy link. Bele tettem a LUMIA-t valamint egy Samsung A40-et, valamint egy S10e (ennek jó a kamerája és még nem túl nagy). Össze tudod hasonlítani a méreteket.
[link] -
w333
félisten
válasz
bizonytalan #65658 üzenetére
A kettő közül a 735 -t választanám, hosszútávra mindenképp jobb !
(#65659) kali
Persze egyetértek, csak ugye itt az volt a fura hogy valaki azt mondtam hogy a G3 -t nem választaná mert az neki már túl nagy inkább helyette a Z3 -t, ez eddig oké de majd odasétál a Media M .-be és egymás melett a 2 telefont pontosan egyforma méretnek fogja látni ... csak ha esetleg nem visz magával egy mérőszalagot
-
hroberto
veterán
válasz
bizonytalan #65658 üzenetére
Pont a napokban tettem fel a 735 kontra M2 Aqua kérdést. Szinte mindenki a 735-öt ajánlotta, az is lett belőle. És a tulajdonosa is megelégedve használja pár napja.
-
w333
félisten
válasz
bizonytalan #65652 üzenetére
Lumia 735 vagy S4 Mini ... kérdés hogy Droid vs WP ?
(#65650) Real_Necro
A Z3 fizikai méretben pontosan ugyan akkora mint az LG G3 !
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bizonytalan #65576 üzenetére
Magadnak szerintem válaszd ki te a kettő közül, alapnak pedig a smart4 nem lesz túl cool, inkább egy xperia m vagy lumia 520
-
törölt tag
válasz
bizonytalan #65576 üzenetére
735 Gorilla Glassos ha jól tudom. Amiket írtál arra megfelelő, a kamera korrekt, a rendszer gyors, megbízható.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bizonytalan #65572 üzenetére
mind a 3 felsorolt készülék jóféle az áráért
a másik 3-nak lumia 520, xperia m a két legolcsóbb, asználható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest