- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RazorDaPro
tag
válasz
klepto #96129 üzenetére
Szia,
2-3-szoros áron nyilván van jobb. Kategóriájában a Doogee best buy, de ha mondjuk 2-szer annyit is rááldoznál, a Xiaomi Redmi 3 kiemelkedik a tömegből, és annál már nem kell kamerával, mikrofonnal, hangszóróval kompromisszumot kötnöd (kivéve a B20-as LTE sávot, az az egyetlen amiben jobb a Doogee), minden alkatrésze minőségi.
-
cs.zs.
veterán
válasz
klepto #94941 üzenetére
Egy Xiaomi Redmi3 lehet hogy megér egy próbát
-
cs.zs.
veterán
válasz
klepto #93557 üzenetére
Szia,
ha csak telefon és némi internet , akkor érdemes odafigyelni a frekvenciasávokra is.
LTE-képes eszközök közül jó ajánlat lehet pl egy Doogee X5 LTE -
DS39
nagyúr
válasz
klepto #68758 üzenetére
simán vissza lehet vinni a boltba X napon belül, szerintem ezzel nem lesz gond.
viszont most már érthető hogy miért lett 23k ez a teló 40-ről leárazva. mondjuk ha más baja nincs, ennyiért jó vétel, mert ilyen áron csak feature phone-t kapni gyakorlatilag.amúgy ezért írtam korábban, hogy lehet akármilyen jó hw-e egy telónak, 8 GB ROM alatt ma már nem lehet ajánlott, mert nem tudja az ember kihasználni az "okostelefonság" lényegét. (mindegy hogy win vagy droid)
az sd-re áthelyezés is kényszer megoldás, mert onnan lassabban futnak az appok. (class 10-et kivéve, de ha arra is költeni kell, akkor már érdemesebb azt az árat hozzápakolni a teló árához) -
atosan
veterán
válasz
klepto #68753 üzenetére
Nekem Kitkat van, szintén Mtk, szintén két belső tárhellyel, mégis simán lehet alkalmazásokat sd-re pakolni, persze nem mind, de ugyan úgy működik, mint az előző 4.2.2-es telómnál. Beállítások/tárhely, mint írtad be van állítva elsődlegesnek a külső sd. Elméletileg így működnie kéne.
Erre gondoltam: -
Ájvé
veterán
válasz
klepto #68753 üzenetére
Nincs is, de ez egyfajta egyedi megoldás az MTK-s chipeknél. Van néhány kivétel, pl Jiayu G2F, ebben egy tárhely van a programoknak, viszont még egy fényképet se tudsz ellőni még nem raksz bele egy SD kártyát.
Át tudod vinni belső SD kártyára. Ez teljesen független az OS verziótól, ez azért van, mert külön van szedve a programoknak szánt belső tárhely és a média tároló, nem dinamikus mint sok telefon esetében (MTK chipes megoldás). Egy megoldás van, a belső memória átparticionálása.
Még egyszer leírom, semmi köze az Androidhoz ennek a megoldásnak, MTK így oldotta meg a belső memória kérdést és kész.kisbancsa:
Xiaomi Redmi Note, ha játék fontos akkor simát vedd és ne a 4G-t. -
Ájvé
veterán
válasz
klepto #68737 üzenetére
Korlátozva van az appok mozgatás, ez nem meglepő. Van program amivel át lehet particionálni a belső tárhelyet, meg lehet növelni az appoknak szánt tárhelyet a belső sd kártya kárára és egyúttal a külső sd kártyát jelöli elsődlegesnek. Mondjuk nem tudom 6572-vel is mőködik-e.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
klepto #68181 üzenetére
A választ már tudod. Privátban lebeszéltük. Azon kívül, most mi van 1GB-os, nem tudom.
Hogy miért árulnak? Azért, amiért árulnak 1GB RAMmal Win8.1 táblát, amiért árulnak netbookot hulladék hardverrel. Megveszik.
Meg amúgy tényleg van egy anyagköltség.fél giga RAMhoz nagyon észnél kell lenni a felhasználónak, tiltani kell sok mindent, lemondani a nagy bloatware-ről mint facebook app, meg szerencsés ha jól megcsinált rendszert kap
ez így egyben ritka, inkább a több másodperc válaszidejű telefonokat szoktam látni, meg a már megint lefagyott felkiáltásokat hallaniLenovo A319-nek normális szoftvere van elvileg, de szinte semmivel nincs megterhelve, a tulajdonosa addig egy X10 mini pro-t használt gyári kerneles 2.3-mal, és az is elég volt neki. 256RAM és 600MHz ARMv6 1 mag...
tehát nem biztos hogy más kezében is jó lenne(#68182) Ájvé: nyomassad csak
-
quailstorm
félisten
válasz
klepto #68132 üzenetére
Ne várj csodákat fél giga RAM+android 4 párosítástól
A stabil oprendszer helyett a jó lesz ha nem fossa magát össze 3 hónap alatt.Egyik készülék se kifejezetten ajánlott, az Acer Z5 MA! tesztjének képein meg nyeríteni lehet.
Ér neked annyit az a design?
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
klepto #67899 üzenetére
Opendottnál? Talán csak az hogy Lenovo. Nézd meg a két fórumot mit írnak a készülékekről. Akkuja egyébként kicsit nagyobb, ez is számít.
Van még egy 3. variáns, kicsit gyengébb hardverrel, de egész jó összességében, van teszt is róla. -
Ájvé
veterán
válasz
klepto #67893 üzenetére
Itt akciós Lenovo A328. Ha ennyit még ki tudnál fizetni, akkor jó telefont tudnál adni.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
klepto #67893 üzenetére
Nagyon jó
Domino-ban a Lumia 530 most best buy 20k és még kis hangszóró is jár
Én mindenképpen futnék még pár kört, tényleg ennyiért ez a best. Élhető rendszer, napról napra fejlődik, bővül az alkalmazáskínálat, win10 beígérve rá. Hölgynek is ajánlottam már és imádja, tegnapi nappal az egyetlen problémája is megszűnt (megjelent a candycrush app
).
-
-
Vezér
tag
válasz
klepto #27785 üzenetére
Nagyon jó Játékok vannak már WP-re is, de közel sem akkora a választék mint más platformokon. Viszont ha a lumiat telepakolod csurig mindennel akkor is ugyan úgy viselkedik mintha friss és szűz lenne. Nem fagy, nem laggol, ezek pedig fontos kritériumok egy TELEFON esetében.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
klepto #27785 üzenetére
A Sony egyértelműen egy erősebb és nagyobb tudású telefon. Viszont mivel ez egy használati tárgy, ezért azt kellene tudni, mire használnád.
Ha benchmarkot akarsz futtatni, játszani és az e-penised mutogatni, akkor a Sony. Ha csak telefonálsz, jegyzteelsz, e-maielezel, nem fontos a médialejátszás és a fényképezés, akkor a Nokia nagyon jó társ lehet a mindennapokban, relatíve olcsón. (ráadásul, mint a Nokia mobilok általában olyan drága "kisugárzása van, aki nem tudja mi az, azt hiszi jó telefonod van)
Angry Birds fizetős. Meg minden úgy általábanHa fontos a sok ingyen jték magát a WP platformot kerüld.
-
mtcob
senior tag
válasz
klepto #27535 üzenetére
WP nek van hátránya és előnye is az Androidhoz képest : facebook értesítések nem érkeznek meg időben, kisebb testreszabhatóság, kevesebb app (bár most már korrekt a kínálat)... Viszont: nagyon stabil, nagyon gyors az Androidhoz képest, ég és föld a különbség, szóval ha a fent említett "hiányosságok" nem okoznak problémát, akkor azt mondom a Lumiát vedd, sokáig támogatott marad, szép is, gyors is, nem igazán lesz vele gondod egy jó ideig
Amennyiben nem tetszik vagy nem megfelelő a WP, úgy Y300... Bár androidot én nem szívesen ajánlanék 1 GB RAM alatt... -
Dhampir
félisten
válasz
klepto #26963 üzenetére
és ha lényegesen egyszerűbb, egyértelműbb a hívásfogadás, és hívásindítási funkciója
Nem tudom, hogy változtattak-e a WP8-ban azóta, de korábban csak úgy lehetett hívást fogadni, ha előbb feloldottad a kijelzőt. Van akit ez a két mozdulat (feloldás+fogadás) nem zavar, én hozzászoktam az azonnali rábökéshez vagy elhúzáshoz.
-
Pano
addikt
válasz
klepto #26963 üzenetére
Szerintem felhasználóbarátabb, mint az Android. Már ha kezdő felhasználót nézünk.
Ha a csempéket elrendezgeted neki (a főbb dolgok bőven kiférnek görgetés nélkül kicsiben), lényegében csak fel kell oldania a kijelzőt és ott van neki minden, szinte óvódás szimbólumokkalA beállításokban nem igen kell turkálnia. Szóval, csak rá kell böknie amire akar (hívás, kapcsolatok, üzenetek stb). A Windows Phone atomstabill, nem fagy le, nem állnak le a progik, nem akad meg, így nem kell amiatt aggódni, hogy olyan váratlan technikai gikszerrel akad össze amire nem tud mit reagálni. Nem kell neki elmagyarázni mit hogyan zárjon be, mert totál felesleges. Nem akadhatnak benn a memóriában a progik, mint Android esetében és nem kell memory leak miatt aggódni. Szóval ilyen szempontból jobban van optimizálva.
A totál basic felhasználónak, aki marhára nem akar semmit a telefonjától csak telefonálni, jobb, mint az Android.
Édesapám az android készülékemet amikor a kezébe fogta már a falhoz akarta vágni úgy felidegesítette anno, WP jobban tetszett neki.
Ettől függetlenül azért, a nyomógombos készülékről áttérni neki smart phone-ra kelleni fog némi tanulás, op rendszertől függetlenül -
nggabi
félisten
-
Švejk
őstag
válasz
klepto #16776 üzenetére
Rá kéne hajtanod az Advance-re, mert minden paraméterében mérföldekkel jobb mint a többi. A 4.1 frissítés kijött már rá.
Ha nem költenél rá ennyit, akkor nagyjából marad a G510, nem rossz, de annyira nem is jó...512 RAM-ot ideje lenne elfelejteni. Próbáltam, elég gördülékeny, és a minősége is jó, tehát az S Advance után az jön. Az Ace+-t és a J-t hagyd ki, ezek borzalmasak. A G300 viszont ennyiért amennyiért írtad, elég jó vétel, a Tiponál mindenképp jobb telefon, de az se rossz, baromi jól van optimalizálva. A G300-on is van ICS. Az Xperia U nem éri meg annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest