Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    Sziasztok!

    Az alábbi három telefon közül melyiket ajánljátok?

    Alcatel OT-995: 23.760.-Ft
    Huawei Y300: 31.070.-Ft
    Nokia Lumia 520: 34.030.-Ft

    Tudom, a Nokia kakukktojás, mivel az Win8 telefon; de kíváncsiságból bevállalnám; ha... :U
    Alcatel a páromnak van, nem olyan rossz, csak fogásra csúszós kissé; a Huawei pedig számomra ismeretlen, de ismerős használt egy régebbi Huawei-t, ő nagyon szidta, számára felüdülést hozott egy ZTE Grand X IN (de az már dupla annyi lenne).
    Van-e valami hátránya a WP8 rendszernek az Androidhoz képest, ha az ingyenes Angry Birds hiányát nem számítom?
    A telefonba eddig sem nyúltam bele, nem rootoltam, nem mélyültem bele a szoftver lelki világába; csak az volt a fontos, hogy tudtam-e használni, vagy sem. Ami idegesít a mostani készülékemben (HTC Wildfire S), az a nagyon kevés memória, cirka 30 program, és memória hiányra panaszkodik, hiába van 2GB memkártyám, és hiába azon tárolom a letöltött appokat.
    Szóval ami fontos, az a játék, a jó hang és térerő minőség, a stabil mobil és WiFi net tartása, és jó lenne, ha több programot tölthetnék le rá, nem telne be a belső memóriája "pár" játék után.
    A készülék stabilitása kevésbé lényeges, ha nem omlik ossze percenként, akkor a havi 1-2 újraindulás, lefagyás még belefér (már megszoktam) :B

    [ Szerkesztve ]

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák