- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
válasz
emitter #183587 üzenetére
PWM nem OLED függő, lehet LCD panel is PWM-es, itt írnak róla, röviden fényerő szabályozás egy formája. Te készüléked nem PWM szabályozós.
Van aki erre érzékeny ("Az erre érzékenyeknél fejfájás, szemfáradtság jelentkezik"), pontosan nem tudom, de nem olyan nagy számban fordul elő.
Gondolom hosszabb használat után jönne elő. 14 nap (online rendeled akkor ennyi időn belül indoklás nélkül visszaküldheted) alatt azért szerintem kiderülhet. Vannak itt a topikban is erre érzékenyek, talán leírják mit jelent és milyen gyorsan érzékelhető. -
elfelejtette
veterán
válasz
emitter #183584 üzenetére
Feleségemnek most vettünk a 4 éves P Smart Z helyett egy Motorola Moto G54 Power Edition-t, kellemes méretű az elődhöz, illetve az én Note 9 Pro-mhoz képest. A 256GB tárhelye jó időre elegendő lesz, a 12GB ramból pedig 6GB-ot használ átlagos felhasználás mellett. Neki is feltétel volt a jack, illetve a memóriakártya hely. Bónusz, hogy a 120Hz-es kijelző, a 6000mAh-s aksi, és az 5G támogatás is belefért 80ezerért.
-
Ájvé
veterán
válasz
emitter #183584 üzenetére
Milyen telefonod van? Csak azért mert kijelzőt nézted csak, de érdemesebb a fizikai méretét nézni inkább, mert elképzelhető hogy nagyobb kávája van a telefonodnak. Szóval mi korlát? 155 mm vagy 160 mm hosszúság még belefér?
Motorola G84 is ott van 105-ért ami kvázi a G54 nagytestvére, OLED kijelzővel (ami mondjuk pwm-es, ha erre érzékeny a szeme akkor G54-ben levő IPS panel nem ilyen). 160 mm így talán a legkisebb a felsoroltak közül.
-
Ájvé
veterán
válasz
emitter #120525 üzenetére
Azért vannak jó ajánlatok néhol, például Moto G5 Plus, igaz szép arany színben kerül csak ennyibe, de így viszont tényleg jó vétel. Mondjuk 5,2" ellenére elég nagy a készülék, de belefér a leírtakba.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
emitter #27184 üzenetére
S Advance, ha találsz 35 körül, használtan. Vagy ZTE Grand X In, de ott lehetnek hibás(sabb) példányok.
eastsider: Lehet, nem tudom mennyi, de így is tovább lett támogatva, mint a többi hasonló. Szerintem ha 4.3-nál megragad, az se olyan nagy tragédia.
1G RAM nekem elég, kinek mi ugye. Szubjektív ez.
-
axioma
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest