-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
válasz
mobilefan #11121 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nem kellett volna emiatt összekapni...
Nekem Xperia P-m van, barátnőm HTC Desire C-je helyett nézelődök másik teló után... /nem lehet vele normális képeket csinálni
/ A Sony-k formavilága nem igazán tetszik neki...
Pedig a nők mindig azt hangoztatják hogy nem a külső, hanem a belső a fontos...@
-
maggi1886076
addikt
válasz
mobilefan #11133 üzenetére
A Samsung tulajok azok a kiváltságosok, akiknek beégés esetén cserélik a kijelzőt.nem tudom, hogy más gyártónál ez így van-e. A bolti garival az ember kitörölheti a seggét! nyilván vannak kivételek, de mutass egy olyan kereskedőt, akinél még ilyennel nem volt probléma.
-
maggi1886076
addikt
-
maggi1886076
addikt
válasz
mobilefan #11126 üzenetére
Akkor meg ha nem értesz hozzá ne ajánlj telefont. Galaxy S szériát csak gyári garanciával vegyen mindenki, mert ha nincs rá akkor saját költségén cserélteti a beégett kijelzőt? ami ezeknél a modelleknél elég húzós költség lehet.ha nem akarsz senkivel sem kicseszni akkor hülyeségeket ne írkálj.az a pár ezer forint spórolás nem éri meg a kockázatot!
-
-
st6969
őstag
válasz
mobilefan #10209 üzenetére
OK, köszönöm. Soha nem volt okostelefonom, így nincs tapasztalatom, valahol megpróbáltam elindulni
Előtte sokat olvasgattam a fórumot.
Ezek alapján jócskán visszaveszek az igényekből. Maradjon akkor közepes üzemidő, de az elfogadható fotóminőség és jó gps mindenképp kellene. A keret nagyjából 50ezer max. ha ennyiért nem megy, akkor lemondtam róla. Lehet valahol részletfizetésre? -
Wa2x_
veterán
válasz
mobilefan #9756 üzenetére
Értem én, nekem aztán egál, hogy mit vesz, tökéletesen jó mind a két ajánlott teló, csak azt nem bírom, amikor a MA tesztjeire hivatkozik valaki, mert az egy és meglehetősen szubjektív dolog. Amúgy sem offenznek szántam a választ.
(#9755) maggi1886076: én is így gondolom, csak azért írtam, hogy meg lehet nyújtani, ha szükséges.
-
Wa2x_
veterán
válasz
mobilefan #9753 üzenetére
Megy az simán két napot is.. nem kell max. fényerő, meg egész nap wifi, 3G, Bluetooth.. ahogy Bogéknál.
De a topicjában biztosan tudnak nektek pontosabb infót adni. -
Ricardo
titán
válasz
mobilefan #9697 üzenetére
A több ram előny, az NFC is plusz. A folyékonyság meg abból adódik, hogy az advance 2.3.6-on érkezett alapból, a S3 mini meg 4.1 el. Párom advance készüléke jelenleg JB-n szaladgál és megfelelően gyors.
Aki nem romol annak viszont valóban előny az alap 4.1, de érkezik a hivatalos az Advance-re is. -
fury71
aktív tag
válasz
mobilefan #9683 üzenetére
Akkor tényleg valami hibás szériát fogtál ki.
Az asszony S Advance telója 3-4, de esetenként 5 napot is kibír, pedig használja. Jó nem egy droid vezír, de akkor is csak bírja a strapát szvsz.
Ja és szaggatás mentesen megy rajta a NFS Shift, míg az S3-on meg el sem indul. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest