- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
buek1967
tag
válasz
burasu4 #33474 üzenetére
Nem kérdés. ATIV S-t ajánlanám mert csúcs WP és nem középkategória (920-s versenytása, de nincs képstabi), gyári garival (!!!) 60kból itt van. Ha veszel hozzá drive+-t, akkor 70 k. Független, 16GB, micro sd hely, nagy akku, szuper kamera. A Nokia only cuccokból csak a Drive+ az igazi érték.
-
Swami
senior tag
válasz
burasu4 #33487 üzenetére
Nincs ingyenes offline hangos navi. Ha az kell, akkor vegyél Lumiát. 520 is kiváló egyébként. (Nem kell félni, hogy "low end" készülék... Nagyon jó. (Nincs előlapi kamera, meg villanó a fotókészítéshez, de amúgy pöpec, ráadásul marhára kézreáll - jobban, mint a 8x-em.)
Ha meg ragaszkodsz a HTC-hez, akkor inkább 8x! -
albiosz
őstag
válasz
burasu4 #33487 üzenetére
kevés a belső memória. nem nagyon ajánlott kategória wp8-on belül.
amúgy partneros srác tud szerezni gyári garanciával is telefonokat, általában olcsóbban, mint máshol. érdemes rákérdezni az oldalon kommentben az árra. honlapon feltűntetett árak értelemszerűan bolti garira vonatkoznak.
-
Blackmirror
őstag
válasz
burasu4 #33483 üzenetére
Nem akarok nagyon belemenni ebbe a kérdésbe,már volt párszor boncolgatva.partnerot amúgy sokan ajánlják,nekem nincsen velük tapasztalatom,valószínű nem is lesz mert gyári garanciás telefonokat szoktam venni(néha a hivatalos szervizzel is van/lehet küzdés de ritkább az ilyen eset).
A lumia 820 gyári garanciával kártyafüggetlenül +15ezer forintodba kerülne.Ha nagyon számít ez az összeg és megveszed a partnerotól sufnigarival(ami gondolom 1 év) és ne adj isten elromlik a kijelződ például az sokba fog kerülni.De ne legyen ilyen.Mérlegeld a dolgokat. -
Swami
senior tag
válasz
burasu4 #33474 üzenetére
[link]
Én a 720 meg a 820 között vacillálnék. 720 a jobb akksi és az IPS kijelző miatt lehet jobb, meg a GPU-ja is jobb, viszont csak 512Mb RAM van benne, a kamerája megapixelekben mérve "vacakabb" és folytathatnán pro és kontra.
Sajnos nem ismerem a készülékeket, talán ír olyan is, aki belakta mindkettőt, mindhármat.
Nekem HTC 8X van, azt ajánlhatom. Egy nagyon idegesítő dolog van rajta: a bekapcsológomb a teló tetején. Remélem "eltört a keze" annak, aki tervezte... Amúgy patent...Expansysnál nézd meg szerintem
Devas: Köszi!
-
albiosz
őstag
válasz
burasu4 #33474 üzenetére
Pont most írtam le egy kollégának, hogy 820 vs 720 tekintetben szerintem (!) miért a 820, itt olvashatod: [link].
625 szép nagy, felbontás viszont ugyanolyan, mint a 820-ban, szóval minőségre gondolom rosszabb. Egyelőre még elég drága is (ahol néztem konkrétan 85K a 625, 78K a 820). Proci gyengébb a 625-ben és a RAM is kevesebb. Ergó csak a nagyobb kijelző lehet előny. Minden másban gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- BestBuy topik
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest