- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
secler07
tag
válasz
hoffman_ #48138 üzenetére
Azért ajánlottam az F6-ot, mert az SP nem túl acélos szoftverileg, sok a bug stb. nem a 0.1" miatt
Nekem még nincsen sajnos, de rendszeresen olvasom a topikját, mert nekem is ez a kiszemelt, nézz be szerintem Te is, nem sok panasz van rá, szoftver pengén optimalizált, kamera nem nagy szám (de hozza az SP szintjét szvsz), üzemidő bika
-
pit stop
addikt
-
MazsolaTade
tag
-
Devas
őstag
válasz
hoffman_ #39479 üzenetére
Valóban tud 4g-t elnéztem bocsi.
Tényleg nehéz a választás. Wireless charging-ot tudja a 920, azt olvasom, és a HERE Drive+ szoftvert viszont nem tudom melyikek kapják meg. Hátha szempont. De itt gondolom egyértelmű a 920, csak kicsit rizikós bevállalni, azok alapján amiket írtál (érdemben segíteni sajnos nem tudok).
-
Devas
őstag
-
w333
félisten
válasz
hoffman_ #31274 üzenetére
Mondom én hogy az S Advance lenne a legjobb választás !
Ismerősöm nemrég vett egy ilyen Lumia 520 telefont, nálam bontotta ki és mire végigment a telepítővarázsló kb. 20 perc volt közben úgy fel forrósodott mint az állat ! a menü és alkalmazások viszonylag gyorsak de nagyon nem szimpatikus az egész rendszer, külsőleg a telefon nagyon ultra gagyi műanyagból van és a hátlap belóg az érintőkijelzőhöz ami ráadásul nem is "Gorilla Glass"
Őszinte leszek van itthon a fiókban egy ZTE Blade és 100X minőségibb telefon -
quailstorm
félisten
válasz
hoffman_ #31242 üzenetére
Pedig vegyed az S advance-ot helyette. Elfogadható már az a HW. Nem ótvar, de nem is erős. S advance-ra megírták rendesen, szal napi használatra átlagfelhasználónak jó. Mérsékelt játszás is megy (kizárólag AAA címekre gondolok, legújabbak felejtve).
Kipróbáltam, Ace2 után. Meglepődtem, jó. Csak a kijelző pocsék Ace2 után. Pedig papíron egyforma a kettő...
Szal ha árba belefér csak nyugodtan. Egyébként meg a WP is egy nyugodt rendszer, nem a falhoz csapkodós fagyós cucc. -
Švejk
őstag
válasz
hoffman_ #16134 üzenetére
Akkor még az Xperia Tipót se hagyd ki a buliból
Lassan lemegy a használt ára eddig.
TROLL ON:
jooker82 kolléga kedvéért mondom, az Optimus L3 nem jó és nem éri meg
TROLL OFFOddMan: A 992D-t venném a jobb szoftveres támogatottság, illetve a nagyobb felhasználói tábor miatt is, próbáltam élőben, tényleg brutálisan gyors. Ilyen jót ennyiért egykártyásban se kapsz, nem hogy 2...
-
Švejk
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest