- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czzz
újonc
Sziasztok!
Lassan 4 éve használom a Desire HD készülékemet, és úgy döntöttem, hogy eljött a csere ideje. A telefonnal túl sok gondom nem volt, de pár apróság zavart. (1 év után a telefont szervizbe kellett küldeni, mert a hangerő szabályozó gomb kiesett, 2 év után komolyan akadozni kezdett a droid, fénykép vaku használatánál néha kikapcsolt a telefon).
Egészen 1 héttel ezelőttig biztos voltam benne, hogy a htc one lesz az új szerzemény, de miután olvasgattam a teszteket, a lumia 920, esetleg 925 elbizonytalanított. Egyrészt a htc szerviz 3 éve sem volt az igazi, de ahogy hallom az most talán még rosszabb lett, másrészt nem vagyok meggyőződve arról, hogy az Android többet nyújt, mint a WP8. (a here drive +-ról pedig még nem is szóltam)
Ti mit javasolnátok? Melyiket érdemes inkább beszerezni? A kamera nekem másodlagos, ami fontos, hogy strapabíró legyen, üzleti jellegű felhasználás menjen rajta, ne akadozzon, legyen az akksi erős, és navigációra is tudjam használni.
A htc one gyönyörű telefon, tetszik az alu, de az android az elmúlt 3 évben nem győzött meg. A WP8-ról is hallottam negatívumokat (notifications hiánya, outlook állítólag nem tölti be a korábbi emaileket, stb.)
Köszi a javaslatokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazon
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest