- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz
#97543424 #87652 üzenetére
Erőben mondhatni igen, bár ebben az esetben már van néhány plusz dolog, ami a Samu oldalára húz.
- jobb kamera ([link])
- jobb minőségű, Super AMOLED kijelző
- újabb, fejlettebb grafikus chip (bár hardcore játékok futtatásához mindkettő kevés)
- jól összerakott, unibody fém ház
- rugalmasabb szerviz, ha esetleg szükség lenne rá@Remekelek28:
Elvileg az utóbbi procija nem gyengébb,mint a g2 s800 procija.
A gyakorlatban mégis.A g4s be adreno 405 van, a g2 be 330
Az Adreno 330 szintén erősebb, mint a 405. -
-
pit stop
addikt
válasz
#97543424 #44524 üzenetére
Úgy már sokkal nehezebb dönteni. Kamerában sokkal jobb, valamint a készülékház is minőségibb sokkal. Ion viszont már nem kap több fő frissítést, míg F6 valószínűleg fog.
Ionnak nagyobb felbontású a kijelzője, viszont F6 IPS. Igazából fényképezőnél nem a pixelszám miatt, hanem tapasztalatok alapján mondtam, hogy valamit ott nagyon eltalált Sony - egyébként kiegyenlítettek így nehéz bármit mondani. -
válasz
#97543424 #34160 üzenetére
szia,
iphone 4 típust inkább már ne!
elmúlt 3 éves a típus, nem véletlen, hogy nem repül már rajta az ios 7, és már nem is fog.
néhányan azt mondják, hogy gyors rajta az ios 7 is, de ők biztos nem használták mellette párhuzamosan újabb iphone típussal, mert akkor látszik ám a különbség rendesen.
amelyiken pláne problémás, ott biztos csak ráfrissítve lett a korábbi - esetleg alapban problémás - ios 6 verzióra, ilyenkor a visszatöltés/restore javít kicsit a dolgon, de így sem lesz az igazi... -
Semm1
tag
válasz
#97543424 #33736 üzenetére
Ez egy fake, vagyis hamisítvány !
Mi2-ből ez a 3 variáció létezik:
Xiaomi Mi2
Xiaomi Mi2s
Xiaomi Mi2aHa már ennyit adnál egy telefonért, és Kínából is jó, akkor a Lenovo A820-at ajánlom, persze nem egy szint az Mi2-vel de nagyon jó telefon, főleg ezért az árért.
-
Semm1
tag
válasz
#97543424 #33729 üzenetére
Szerintem is az Mi2 ! Én pár hete használom, igaz nálam drasztikusabb volt a váltás, mert egy Xperia Mini-t váltott
, de nem fogod megbánni ha ezt választod. Havi stabil, heti fejlesztői frissítések. Elképesztően témázható, rengeteg plusz beállítás a többi gyári JB-ekhez képest. Hardverügyileg is Mi2, nekem ez az időtállóság miatt volt fontos, mert az appok mindig egyre "éhesebbek" lesznek, és szerintem számít amivel az S4 Pro, vagy ha Mi2S-t veszel az S600-as SOC többet nyújt a Tegra 3-nál.
-
dokee78
félisten
-
-
mikersz1
senior tag
válasz
#97543424 #26747 üzenetére
Nem rossz az L9, de miért azt vennéd, ha van lehetőség xperia V-re vagy 4xHD-ra? Ha az LG felé húz a szíved, akkor 4xHD-t vedd, mert jó telefon, bár azt hiszem nem valami jó az akkumulátor üzemeideje, nagyobb a felbontása kisebb kijelzőn, mint az L9-nek, és ne felejtsük el a true ips kijelzőt sem.
Amikor telefont akartam venni nem akartam 250 ppi alá menni, de 233pixelsűrűséggel rendelkező telefont vettem, és meg vagyok elégedve vele. Nem vagyok pixelvadász.
-
w333
félisten
válasz
#97543424 #15387 üzenetére
Az Lg Optimus L9, egy jóval frissebb modell, van hozzá Jelly Bean frissítés, 4.7 kijelző, súly-ra könnyebb, sokkal erősebb akku, sokkal szebb kijelző az IPS-nek köszönhetően, Gorilla Glass 2, 2013-ban már alap az 1GB/RAM, Fényképező lehet hogy 5MP de viszont jobb képet készít mint a HTC, internet sebesség gyorsabb: 21Mbps, van benne NFC, soroljam még ?
És az összes HTC Sensation széria hibás, mivel porosodik belül a kijelző -
Švejk
őstag
válasz
#97543424 #14704 üzenetére
Egyértelműen Advance, de jobb döntés mindkettőnél a ZTE Grand X IN
Bonkheads Ezek közül a ZTE-t mindenképp kiejteném, ismerősömnek rengeteg gondja van vele. Az Alca, ami egy másik ismerősömnek van, tökéletesen működik, meg gyors, jó, de bele lehet futni rossz példányokba. Az Atabra hatványozottan igaz ez, rengeteg a negatív tapasztalat, úgyhogy én EGYIKET SE venném meg. Helyette mondjuk Alcatel OT-992D, vagy ha árban belefér, OT-997D sokkal-sokkal jobb döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest