- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Rage47 #11405 üzenetére
Hát a fórumban hallottam hogy ez is olyan hogy ha a gyártó úgy gondolja, kikapcsolja, és nem lesz. Bár ilyent csak nem tesznek, saját magukat szúrják t*kön.
Ám nem kell ettől félni, P-n szerintem lesz, nincs az a gyártó aki ezt kivenné. Ha van, akkor az a saját vermét ássa.
angyalmano: Hát S+ után inkább L9 lenne, én azt választanám, hiába a fém ház, minőséginek minőségi, leejted annak is lesz baja. Meg erősebb. Cserélhető akksi, és az ST-U8500 manapság nem egy nagy cucc már.
Bigblackdog: Galaxy S Advance, ZTE Grand X In, Xperia P
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Rage47 #11401 üzenetére
JB-nél elvileg már működik a Project Butter, már ha a gyártó belerakta. Az pedig mint egy vsync úgy működik, fix 60 Fps-el próbálja mozgatni a felhasználói felületet
Launcherekben némelyik gyorsítja a telefont, mondjuk nincs telerakva minden "jósággal", kevesebb RAM-ot eszik stb. -
Švejk
őstag
válasz
Rage47 #11378 üzenetére
Bennem is van ilyen bizalmatlanság...tekintheted a WP7-et tesztverziónak, de úgy is lehet venni, hogy lehet, hogy ugyanígy megszívatják a WP8 tulajokat, majd ha jön a WP9
Xperia P-t venném. Lehet hogy csak a kiállítási példány, vagy a 2.3 hibája, de tény, hogy amikor én nyomogattam, gyári launcherrel, szégyen, de tényleg hajlamos volt akadásra, de alapból, ha rendesen ki akarod használni, valami normális launchert érdemes rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest