- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozs
tag
Vodafonnál vagy függetlenül vásárolnám a készüléket,ezek a telefonok olyan 25-30K környékén mozognak a vodánál,többet nem szívesen adnék ki érte,mert ha nem tetszene akkor váltanék vissza wp-re és nem akarok nagyot bukni vele. Szóval olyan 30K-ig. De ha van 40-rt olyan amit nem szabad kihagynom akkor üsse kavics...
-
Kozs
tag
Értem,hát kezdek az SP-re hajlani,pedig már majdnem megrendeltem az s3-at. Tehát akkor, azt mondod,hogy az sp jobb mint az s3? Az hogy a kijelző 'csak' TFT nem mérvadó,mert egy xpreia minihez képest akármilyen mai kijelző előrelépés,és lényegesen szebb. Ráadásul HD felbontástól remélem hasalni fog
-
PS7A
tag
Nagyjából követem a fórumot és láttam, hogy sokaknak ajánlottátok a N4-est. Még kézben nem fogtam, de a G Pro nagyon szimpatikus. Akkor nincs más hátra...bemegyek, kikérem a két telót meg egy teszt szobát aztán meglátjuk
gkris3 - bocsesz, elfelejtettem ezt az apró részletet: Only Android
-
w333
félisten
Ez pontosan így van, ismerősömnek az LG 4X tényleg nagyon jó és szuper gyors, a kijelzője szintén gyönyörű, és az egész telefon is eléggé prémium !
A G2 -ről meg csak annyit hogy jelenleg az összes telefonok közül a leggyorsabb és a legjobb a kijelzője, az ára meg már csak hab a tortán ! -
maggi1886076
addikt
Nem mondtam, hogy bele lehet. de egy kis időt még várjunk. elég újak.a Nexus4-et ne vegyük bele, mert az gondolom kiemelt figyelmet kapott a Nexus név miatt.
(#35365) w333: Shine, Chocolate nem hiszem, hogy azok voltak. nem is voltak elterjedve. Prada? nem is tudom mikor hallottam róla utoljára. Arena az valóban jo volt! De aköré sem gyűlt tábor...
-
maggi1886076
addikt
A kijelzőben igazad van. De a minőségről ne beszéljünk még, majd egy idő múlva. Reméljük összeszedi magát. De korábban csapni való telefonokat gyártott. Most megindult felfele.De ezt a felfelé ívelő tendenciát csak is a jó árazással tudja tartani és vissza szerezni a bizalmat.
-
A_ScHuLcZ
addikt
bigpeace, w333: én is afelé hajlok jelenleg, itt van előttem a tesztkészülék, azt nyomkodom, eddig elég meggyőző, és vonzó a 2 évig érkező frissítések hangzása is.
A Sony Xperia P ára adott, a fennmaradó összeget kell ráfizetnem, ha drágább készüléket szeretnék, és ez a Nexus még beleférhet 55k-s ráfizetéssel.
A Sense felület kicsit hiányozni fog, de azt hiszem valahogy túl fogom élni.
A hangját meghallgattam volna szívesen a voodoo sound driveres Galaxy S-emhez képest, de sajnos ma épp otthon felejtettem a jó kis fülesemet.Remélem holnap lesz még rá alkalmam, hogy meghallgassam.
Sony-k sem rosszak, van előtte egy Xperia S és egy Ion, utóbbi eléggé akadozik, de az S nem rossz így elsőre, viszont nincsenek tapasztalataim a Sonyval.
Ami még szóba jöhetne, az az LG Optimus 4X HD vagy az Optimus G, de az LG-ről sok jót nem hallottam mostanában. -
fntastic
aktív tag
Nagyon max
Igazából nem használnám én ki annyira a telót, mert se fényképezni, se játszani nem akarok rajta, kizárólag alapfunkciók, csak hogy egy böngésző meg egy pdf olvasás viszonylag jól fusson rajta. Meg alap használatra ne legyen csiga (akadozó menü meg ilyenek irritálóak). Egyébként én is nézegettem a Nokia Lumia 520-at, csak mivel lehetséges, hogy fejlesztenék Android-ra, meg azon már megvannak a megszokott programok (szegedi menetrend pl.), így ha lehet amellett maradnék.
-
fntastic
aktív tag
Galaxy Nexus-szal az a bajom, hogy AMOLED-es és félek a beégéstől, főleg használtan venni. (láttam ilyen darabokat is eladóban)
De egyébként vágom, hogy valami ilyesmi a helyzet, de mégis melyik gyártó a legjobb a szoftverességben? (ha nem is friss, legalább használható gyári nem telepakolt szirsz*rokkal)Bár, ha én kitudom szedni magamtól belőle, akkor nem gáz, ha szisz*ros, csak a többi része legyen jó. (nem tudom, hogy ki lehet e, de custom rom-oknál láttam hogy vannak belerakva az alap alkalmazások, és ha letudnék szedni egy gyári rom-ot és azt megbuherálni ennyit rajta akkor az még elfogadható
)
-
-
-
-
mikersz1
senior tag
Ez azért nem teljesen igaz. Sok ember, azért jön ide, mert már kezd meghalni a telefonja, nem pont azért, mert már elavult. Persze valaki azért is cseréli, mert elavul. Abban igazad van, hogy nem érdemes 4-5 évre tervezni, az ok inkább, hogy az okostelefonok többsége addigra már el is romolna. Samsungnál garancia után inkább vált az ember telefont, mint hogy kicseréltetné a kijelzőt, mert annyi pénzbe kerül, hogy nem érné meg.
-
zkosaras
aktív tag
Nekem az már nagy előny, hogy por és víz nem kerülhet e "burkolat alá", meg talán ezek alapból is kicsit talán masszívabbak.
Igen, nagyon fontolgattam a Cloudmobile-t, mert ilyen áron már azt mondtam lesz@rom az IP-t meg kicsit körülményes gariztatást, de az akksi gyengeségét már nem tudtam elnézni. A Defy-be is nagyjából ekkora van, jóval szerényebb vas mellett és naponta kell tölteni...
De látom neked sem az lett végül.A HTC nagyon nem szimpi nekem! Régen nagyon jó telókat csináltak, de amit mostanában művelnek...
-
papeti01
senior tag
ja, igyekszem konkretizálni az igényket... bár mint írtam a kinézet fontos, meg a folyamatos müködés.
(net, fb, sms, hívás minősége, ilyen alap dolgok)a probléma, hogy sg gio val kezdte az androidot, és ez miatt eléggé utálja...
biztam benne, hogy valamelyik nagyon jó ár/érték arányban van... és felnyitjátok a szemem...
azért köszi
p. -
-
tvamos
nagyúr
"bár nem tudom mennyire akarsz androidot...."
Az az igazsag, hogy en sem nagyon tudom. 8 androidos kutyu utan lehet, erdemes kiprobalni valami mast. Plane, hogy mas platformmal meg nem probalkoztam.
Persze nem akarok beleugrani semmibe, utananezes nelkul.
Amugy a W8-on van sylverlight? -
quailstorm
félisten
ára az van, az biztos...
Nem tudom, totál használatfüggő a kijelző dolog. Ez illető szinte sose láttatja a statusbart, 11 hónap alatt nem is égett még be. Pedig be tud, láttam ellenpéldát.Aljas antimarketing célokra felhasználnék egy hozzászólást: [link]
Szóval vigyázni a kijelzőcserével. Hiába samsung meg garancia. Meg itt van ez is: [link]
Ha nem égne be akkor meg nem kéne cserélni, azoknak üzenem akik még mindig nem hiszik el hogy létezik a jelenség. Szóval vigyázni rá, ez a legfontosabb. Legtöbb böngészőben úgyis van olyan beállítás hogy ne látsszon az állapotsáv menet közben. -
quailstorm
félisten
Ha már itt tartunk nincs 20 perce hogy elengedtem az S3-mat a gazdájával együtt. Változik az ízlésem idővel. Azt kell mondjam hogy megéri. A design és a burkolat ami gáz, meg a nagyongamernek a GPU. Semmi más.
A felület viszont biza röcög, korántsem olyan folyamatos mint az Ace2-őn, és azért ez durva. Hová lett a RAM? A task switching is elmarad az alapelvárásoktól, alig van lehetőséged rá, bezár mindent. Szal lehet nem árt egy kis cyanogenmod neki. A kijelző meg engem 30centiről nem zavar. Ha nagyon nézem akkor látom hogy pentile, de nem egy S advance az élmény.
Meg alapjáraton nem melegszik úgy mint az S2, de tud ez ha megtekered.
Kb ennyi, ez túl kevés hátrány a mai piacon ahhoz hogy bele lehessen kötni. Viszont ha valami nagyon zavar ezek közül, akkor érdemes megfontolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest