Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
tag
válasz Hooper #177659 üzenetére
"Galaxy A03 2gb 32gb
Megfelehet erre a célra? Vagy hasonló árban van valmi "jobb"?"Nincs és ezzel a specivel ezt sem ajánlom.
Akkor már egy garis használtat. Moto G22 4/64 a Media marktból. -
juuzer
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz Hooper #123557 üzenetére
Szia!
A VIP garira, a vásárlás után egy hónapig lehet érvényesíteni a telefonra feltelepített Hicare alkalmazáson belül: [link]
Én a Telekomtól vettem a P9-esemet, ott elég jó áron volt, plusz még sikerült coop-os kuponnal 5k-t is megspórolnom, így 75k-ból megúsztam a vásárlást. Úgy látom még elérhető náluk 80k-ért: [link]
Ráadásul függetlenül is érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz Hooper #123553 üzenetére
Honor 8-at nem venném, ott nincs meg 3 év gari, és talán támogatás sem akkora rá hivatalosan - P9-cel összehasonlítva.
Ha A1 kielégíti azt amire szükségetek van, akkor vegyétek azt. De azt is vedd figyelembe, ha nem tetszik illetőnek igazán aki veszi - utána téged fog szidni (nőknél ez sokszor felülír minden más technikai paramétert)[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
-
MODERÁTOR
-
-Faceless-
őstag
válasz Hooper #64413 üzenetére
A g2 mininek egy dolog, hogy akkora a kijelzője de ezt sokan tévesen ítélik meg. Pontosan akkora fizikailag, mint a 4.5 inches L630-am, de mivel a navigációs gombok a kijelzőn vannak a tényleges felület amit be kell érned 4.45 inch amire rájön az hogy ergonómiailag nagyon jó. Szóval kb. 4.4 inchnek érződik főleg a szoftveres rásegítéssel.
-
Ájvé
veterán
válasz Hooper #64133 üzenetére
LG G2 Mini.
újtelefon:
LG G2 Minifemiki:
Ezek közül egyértelműen a THL T6 Pro a legjobb (akku időt leszámítva, mert 1900-as akkuval az nagyon gyenge lesz). Igazán egyiket se venném meg, másik kettőnek nevetséges a kijelző felbontása a kijelző méretéhez képest. Ezek dual simesek, így jobban jársz ha itt érdeklődsz.[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz Hooper #59189 üzenetére
"Van" türelmem, csak bocsi, de egyszerre nem tudok 120 fele szakadni, így a folytonos javítgatás helyett sokkal egyszerűbb itt ha újra rákérdezel ugyanarra, főleg úgy hogy a válaszomat kritizálod.
Naszóval hagyjuk az egészet újra kérdeztél.
Alap felhasználásra Lumia 630 biztosan kibírja, kicsivel többért Xperia M2 (elég jó darab, és friss droid is fut be rá), Lg G2 mini/L90 (a két telefon lényegében ugyan az, csak ár, és külső különbség van). 70-ig én ezeket mondanám. Ezek csak mind ismert gyártók, helyi garanciával, és magyar nyelvvel. Ajánlom boltnak szétnézni a b-tel webshopjában, és ha részletre akarod, akor edigital-ban ott lehet szerintem a legelőnyösebb hiteleket kérni.A felső-közép kategóriában amúgy most elég jó áron adják a nexus 5-öket, a G2-ket, és az xperia Z-ket, ha valami jóval komolyabbakat szeretnél ezeknek nézz utána.
-
-Faceless-
őstag
válasz Hooper #59178 üzenetére
A kérdésedre válaszoltam, ez a legjobb telefon ami ezekre az igényekre megfelel a kereten belül. Bocsi, de nem vagyok hajlandó ilyen kötekedéssel foglalkozni, ha nem tetszik nem kell kérdezni ilyen egyszerű.
Az s4 mininél is elég sok tekintetben jobb, de ha az eléggé bili műanyag akkor vegyél azt. -
maggi1886076
addikt
válasz Hooper #59178 üzenetére
Annyira azért nem gagyi. Sőt, hozza a manapság trendi bili műanyag minőséget. Se recseges, ropogas. Szoftver szinten még többet kapsz, mint bármely más nevesebb gyártótól.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
-Faceless-
őstag
válasz Hooper #59149 üzenetére
Szoftveres stabilitás, és tartósság gondolom akkor a fő.
Ha a kamera az elsődleges ezek után akkor edigiből egy xiaomi redmi 1s, vagy olcsóbban xiaomishop.com-ról eu-direckt-el.
Ha a vaku, és az előlapi kamera nem olyan fontos, akkor még a Lumia 630 is elfogadható fotókat lő.
Talán még Moto G is, de ugye azon nincs gyárilag magyar nyelv, ha tud angolul akkor nem probléma, de mindennapos használtra lehet nem tűrné meg.#HRicky
Ha ilyen sürgős, akkor mondd, hogy mire kell, mint ahogy mindenki más teszi 70 ezres kategóriában, már nem azt nézzük melyik használható, hanem ugye ott már van amiben egyik, van amiben másik jobb.
Szóval akkor aksi mennyire fontos, kamera, játék, kijelző mekkora legyen, egyéb megkötés?
(az s3 "kicsit" öregecske, ha más is belefér a keretbe, ami újabb/jobb, akkor én inkább nézelődnék másfelé)#Keil Walker
Hulladék vagyok az soc neve. A ne vegyél meg gyártotta.
Amúgy Renesas MP5232 powerVR sgx544 grafikus egységgel.
Nevesincs vacak szinte biztos, hogy csak a szenvedést garantálja.[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz Hooper #24068 üzenetére
Ennyiért nem igazán vannak az Y300 hoz hasonló samsungok meg sonyk... kicsit drágábban 40-45k van a samsung galaxy ace 2, nagyon korrekt kis telefon, fehérben lánynak tökéletes sonybol xperia U van még szintén 45k ért,az se rossz csak nem bővíthető, és összesen van 5,5GB ami kevés lehet...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok