- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16694 üzenetére
De annak mi értelme, ugyan az mint a Moto G Gen 1 csak ugye nagyobb a kijelző, kamera kicsit jobb, viszont az akku gyengébb, akkor inkább egy N5 -t !
Fúúú, na ezért nem kell a G2 Link, kár hogy ilyen hibája van
(#16696) batai15
N5 garancia nélkül is bevállalható olcsón, a G2 már nem nagyon !
Most van is 1 fent, 40k -ért Expansys garanciával
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16689 üzenetére
Nekem ez most Link nagyon begyere !
Nem gondoltam volna hogy még képesek a rendszeren gyorsítani (ART futtatókörnyezet), elképesztő milyen gyors + smooth lett ... (fantasztikus)
Nagyon sok mindent javítottak rajta pl. lockscreen, animációk, értesítések, értesítési led, tárcsázó, névjegyzékek, szóval most minden nagyon kényelmes és minden kézre áll, ami viszont kellemes meglepetés az a kamera, érezhetően sokkal jobb gyorsabb is lett, képekre majd kíváncsi leszek !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16687 üzenetére
Én még amitől félek a G2 -nél az a kijelző sárgulás ...
Az a baj hogy N4 után nekem nem tud sok újat mutatni (adni) barátnak van, a gyári rendszer picit akadós (N4 -hez képest) illetve mondom hogy nekem kicsit nagy, amiben jobb az a kijelző, kamera, akku, csak már lassan a G2 is 2 éves telefon lesz, hosszútávra nem tudom mennyire lenne jó választás
Egy olyan telefon kell amit csak használok, smooth / gyors (nem kell vele mókolni) működjön normálisan, és a N4 méltó utódja legyen (jah és ne legyen nagy) !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16685 üzenetére
Jó lenne nekem is egy G2, de az már kicsit nagy nekem
(#16687) batai15
Néha vannak olyan helyzetek hogy az N4 is nagy
Persze majd kíváncsi leszek T -nél mennyire akciózzák be ... mert most jelenleg 110k -ért szerintem kicsit drága, reális ára kb. 80-90k lenne !
iPhone 5 használtan jó áron vannak, lehet zsákbamacska
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16680 üzenetére
30 körül csak az Xperia M van
Kicsit berágtam az Android -ra, de most már minden oké !
(#16682) batai15
B*zi Google nem akarta kiadni az 5.0 -t, mindenki megkapta csak mi nem, de szerencsére tegnap már nekünk is elérhetővé tette, szóval egyelőre minden f*sza, nagyon jó ez az új 5.0 droid, hosszútávon kíváncsi vagyok milyen lesz
Na meg ugye lassan a Nexus 4 -t is le szeretném cserélni csak nem tudom hogy mire, semmi olyan telefon nincs ami elnyeri a tetszésemet, i5S -re gondoltam még, csak ugye drága és jobb lenne egy picivel nagyobb kijelző 4.3" vagy 4.5" valami telefon csak lesz majd ...
-
Bkrisz9
őstag
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16508 üzenetére
De ha megveszed a digital -ból 0Ft -ért akkor számoljuk úgy hogy rögtön a kezedben van a telefon (nem kell várni) és havi 20k -t így is félre tudsz rakni, szóval kb. 4 hónap és megveszed a telefon (nincs törlesztés) viszont nem marad letett pénzed, vagy 4 hónap után van 80k -t félretéve de még van törlesztő részlet is
Én a törlesztőt sokkal jobban kedvelem, mivel havonta nem olyan sok pénz az (nem nagyon érzed meg) míg egyszerre kiadni a 120k -t azért az nem kevés
Mi van akkor ha megveszed kp- ra és (ugye nem marad letett pénzed), viszont lesz egy nemvárt kiadásod ? míg a törlesztő mellett, még letett pénz is marad !
(#16510) batai15
Persze kb. 1 hónap múlva jönnek az akciók, ha 100k -ra leárazzák az bestbuy !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16504 üzenetére
Szerintem simán vállalható 6k -ért (nem olyan sok az), főleg 0% THM -el !
A törlesztést sokkal kevésbé érzed meg mint a havi X pénzt lerakni !
(#16505) Muffman01
És azt is garantálják hogy 3 év után is ugyan olyan gyors lesz az op rendszer mint előtte amilyen volt ? mert én ezt kötve hiszem .. "kérem várjon" felírat sok lesz !
35k -ért jó választás, de ugyan ilyen hardvert (L830) 120k -t biztosan nem adnék érte, mi az ami +85k -ba kerül a L830 -ban ? mert hardverben kb. ugyan az
(#16506) CJ4567
És az 520 -t mennyiért tudnád megvenni
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16502 üzenetére
Persze ... gyári garival azért sokkal biztonságosabb !
És a kamera is brutálisan jó Link és Link
akkuban meg szinte a legjobb !
Még lehet a végén én is veszek egyet ha T -nél beesik az ára !
(#16504) batai15
Használtan 80k -ért már kapsz (telenoros) gyári garival pár hónaposat !
Különben kb. mikor akarod megvenni ?
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16496 üzenetére
Inkább a G2 ... WP pedig hát nem tudom, majd kiadnak egy olyan frissítést amihez már kevés lesz az a Snapi 400 -s, nem véletlen hogy jön a csúcs L940 is ami már S805 és 3GB/RAM lesz, szóval lesznek itt még változások a WP köröl
Jönnek a + funkciók bővül a rendszer = lassulni fog, főleg gyengébb hw -n !
(#16497) Ed3r_X_
Az úgy elég jó ... én meg azt gondoltam összesen van 10FPS !
Szerk.
Különben kicsit vicces ... de még egy Ace 4 is erősebb S410 és Adreno 306 -al !
Szóval csak azért mert WP én biztosan nem adnék ki ennyi pénzt, főleg hogy ugyan ilyen HW -el szerelt droid telefonokat már kapni lassan 30k -ért
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16485 üzenetére
Azért a G2 lényegesen olcsóbb, és még az Android 5.0 -t is megkapja, LG most nagyon belehúzott, a héten már az LG 3 tulajok megkapják az 5.0 -t
Nexus még semmi hír, mi már legalább 1 hete meg kellett volna kapjuk
(#16486) Bkrisz9
Lényegében az LG G3S kb. ugyan az mint egy Moto G csak ugye a rendszer rosszabb, szerintem valami főzött romot azért próbálj rátenni
(#16488) batai15
Persze ... a G2 kb. 2X erősebb !
-
Bkrisz9
őstag
válasz
batai15 #16483 üzenetére
G3s-ről azt tudd h a gyári launcher szaggat (novával kifogástalan más sebesség beli problémát nem tudok mondani) illetve messenger+viber+skype egyszerre futtatás akor már kilövi pl a face chat headseit de ez várható volt az 1gb ram miatt... meg szoftverhiba az értesítő led nem működése de ezt valószínűleg javítják majd. én egyébként már így pár nap után már meg is szerettem
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #16317 üzenetére
Ma még volt bejelentkezve, itt van PH-n.
-
w333
félisten
válasz
batai15 #16270 üzenetére
Valahogy ezek nem jönnek be ...
(#16271) Ed3r_X_
Kicsit félek tőle, de majd lehet rálesek hogy milyen
(#16272) CJ4567
Igen játszottam, nagyon idegesítő egy játék !
(#16273) quailstorm
PC -re kéne
Szerk.
Viszont a Bioshock / Metro, nem játszottam ... csak a magyarosítás kéne
BF 3-4, Cod MW3, B.ops, Ghost kéne még lejátszani, valamit kihagytam még ?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
batai15 #16206 üzenetére
Xperia P, már korábban is ott volt hogy talán váltok de most már végleges.
Hol lehet hozzá olcsón hátlapot venni? Ebayon találtam, ez jó lehet?
(#16208) batai15 Használt, ujj telefon nem létezik csak új
-
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #16175 üzenetére
A coolpad F2-ben a sony egyik csúcs kamerája van. Lenovo féle droid. Van benne LTE, 6592, 2 Gb Ram, 5.5 inchen HD.
De még kicsit késővv fog kijönni rendesen.Most ezeket érdemes megnézni:
Mind csúcstelefon, és legalább s600 van bennük.
Nubia Z5 mini 56 + áfa
Meizu MX3 68 + áfa
Lenovo K910 63,5 + áfaŐszintén ha 80-at kiadnál egy s400-as windowsért, én már sokkal inkább költeném ugyan azt ezek bármelyikére. Talán a z5-ön elgondolkodnék, de az is egy mocsok jó telefon.
-
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #16171 üzenetére
Szerintem is jobban járnál új telóval.
Ár / érték arányban a legjobb a Coolpad F2 most, nagyon csecse telefon. A v5-el, és redmi note-al nem is foglalkoznék, ha ilyet lehet az árában venni.
Másfelől meg Mi2s- ben jobb kamera van, mint az m7-ben, ugyan az az soc, és jobban bírja aksival. Ugyan annyiért, vagy néhol még kevesebbért újat kapsz. Most nem néztem utána mindenütt, de 60-ért is láttam.A 830 is szép telefon meg minden, de szerintem a tudásához képest kb. felébe kellene, hogy kerüljön..
A 730-at mindenképpen nézd meg élőben külsőre egyáltalán nem rossz, szerintem fehérben kifejezetten jól néz ki. -
MurdR
veterán
-
Tim82
félisten
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #15856 üzenetére
Köszi mindenkinek, már írtam vissza is
Félsiker, bent félhomályban még nem az igazi, alakulnia kell, még pár nap, és elvileg jó lesz.
A műtét maga semmiség kb, semmit nem érez az ember, ami utána van, az a rossz. Mikor szúr, olyan mintha állandóan valaki belenyúlna a szemedbe, és te nem dörzsölheted. Reggelente a legrosszabb, de most már semmi fájás. Hétfőn kontroll, remélem addig még javulgat
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #15833 üzenetére
Ha pesti lennék, se mennék. Mármint a vasárnapi internetadó-ellenes tüntetésre. Ha elolvasod az FB-n meghirdetett esemény [link] alatt a hozzászólásokat, ott elég hamar világossá válik, hogy elég rossz irányból közelíti meg a legtöbb ember ezt a tüntetést. A hozzászólásokban elég alja stílusban hordják el egymást mindennek, ez már rég nem arról szól, mint amiről kellene, pedig maga a tüntetés csak vasárnap lesz.
Ma is lesz tüntetés a Blahán, az érdekesebb lehet a felszólalók miatt.
-
quailstorm
félisten
-
w333
félisten
válasz
batai15 #15744 üzenetére
Hát figyelj ismerős a helyzet a biztost a bizonytalanra kicsit nehéz lecserélni viszont maximálisan átérzem a helyzetedet mivel mi is hasonló helyzetben voltunk
Mi kb. 7-8 éve élünk Bp.- en gyerekkel együtt, Románia Szatmárnémeti (Nyíregyházától kb. 50km-re van biztosan ismered) nagy családi kertes házban éltünk (amit most ugye kiadtunk) és inkább eljöttünk Bp -re mert kicsit élhetetlen volt a helyzet, nekem autószerelő szakmám van viszont ár/érték arányban nem éri meg vele foglalkozni mert elég keveset lehet vele keresni (reggeltől estig melóval) én egy autókozmetikában helyezkedtem el amivel kb. naponta keretem 6-7k -t 10 órás munkával havi 150 -160k simán megvolt, aztán csoportvezető lettem napi 8k -ért szépen lehetett vele keresni (kis plusz melóval a 220k is megvolt) ameddig a főnököm ellnem szállt a költekezéssel így szépen csődbe is ment (jelenleg is melót keresek) nem nagyon van még semmi de biztosan lesz valami egy pc vagy mobil botban szívesen eldolgoznék de akár valami fuvarozói állás is jó lenne, feleségem egy kis családi vállalkozás (varrodába melózik) amivel szépen is lehet keresni (forgalomtól függően 50-70k között hetente) még jelenleg egy 2 szobás albérletben vagyunk ami havi 80 -90k rezsivel együtt de idővel szeretnénk majd valami nagyobbat és szebbet venni (ha eladom a családi házat) ami kb. a kutyának sem nagyon kell vagy csak piaci ár alatt, annyiért meg nem adom
Szóval ha előrelépést szeretnél akkor szerintem mindenképp gondol át hogy mi a legjobb, persze ha lenne egy jó állás akkor más a helyzet, de így a 2X77k -val soha nem fogtok tudni egyről a kettőre lépni
(#15746) philoxenia
Az azért nem kis pénz ...
(#15745) Blackmirror
Még szerencsére semmi ... de szerintem nem lesz 930 inkább várok még
Nem a gyereket büntetem, én mindenképp próbáltam róla lebeszélni de ő hajthatatlan, neki egy zöld L630 vagy 635 kell, szereti a csempéket (kb. vagy 2-3X nyomogatta a Medi M -ben azóta is csak ez kell neki) lebeszélhetetlen
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #15683 üzenetére
Nem fogom lakkozni, csak átcsiszolom szépre, aztán barátnőm konfigja költözik belé. Az én keretemmel se tudom, hogy mi lesz (a fém keret) mert az ATX lap már nem fér bele. Szóval egyelőre pihentetem az ötletet.
w333:
Nem, mert 180W a második 12V-os ág. Illetve nem mai darab, egy HD7870 sok lenne már neki. Na meg néha hangoskodik a lelkem, vagy a venti, vagy cicereg, nem tudom.
Azért alsó tápos, mert az olyan házakban van wiring space, hogy el tudjam vezetni a felesleges kábeleket. Na meg ott a táp friss levegőt szív, nem felmelegítettet magának.
CJ4567:
Jó az, azt rakom mindenkinek, eddig nincs gondom vele
-
w333
félisten
válasz
batai15 #15558 üzenetére
Én is unom ... azt hogy unalmasan jó, tényleg semmi gond vele, gyors, smooth, teszi a dolgát ahogy kell, mi kell még ? vagy egy olyan telefont keresel amivel gondok vannak és kell vele foglalkozni ? Moto G -el is simán lehet foglalkozni ott vannak a főzött romok / kernelek, nagyon sok minden kihozható a telefonból !
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #15533 üzenetére
Persze, hogy nem sok, nem is volt semmi bajom, ettől miért lenne? Voltam itt Tatabányán belül Síkvölgyön, ott voltak ilyen-olyan emelkedők, legnehezebb fokozatban végigtekertem, haverral meg megnéztük utólag, kb 35km-t tekertünk le, ahogy bolyongtunk. Akkor miért pont ez tenne be?
Apám el van tájolva néha, de mindegy is, csak valami legyen, amivel engem baszogatni lehessen
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #15524 üzenetére
Apám megint mondja a baromságait. Volt még nyár elején egy bicózásunk. Én mentem a terepgumis MTB bicómmal, ő a virsligumis városival. Odatekertünk Tatára oké. Jól bekajáltam papáméknál, visszatekertünk. Ennyi. Másnap se izomláz,se semmi. (meg mintha 30km bicó olyan megerőltető lenne)
Ma összevesztek anyámmal egy bicós témán. Előkerültem én is, hogy én puhány vagyok. Kérdem én, mire alapozza? Hogy talán 10 méterrel mögötte tekertem, azért? De elmentem, visszajöttem, nem fájt semmim, se akkor, se utána. Csak a hasam, de az attól, hogy bekajáltam. Akkor meg minek állít ilyen hülyeségeket?
Cserélhetünk, terepguminak kicsit nagyobb tapadása van, mint a városinak szerintem.
De megint csak only fikázás, mert az a megszokott, hogy engem mindenért baszogatnia kell.
Azért jártam el edzeni is, mert biztos ilyen kis szar vagyok, valóban. Legközelebb megemlítem neki, aztán ha balhé lesz, hát legyen.
Amúgy nekem is 503 mikor neked akarok írni, nem tudom miért. De csak nálad, másnál megy rendesen.
-
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #15517 üzenetére
Most mindenkinek a Coolpad F1-et ajánlgatják. Tényleg elég jó ár/érték aránya van, amúgy ha lenovo mindenképpen, akkor Golden Warrion (van belőle szürke is), vagy s850.
Most nézem minideal-en elég durva akciók vannak az S916 100$-al olcsóbb, és egy csomó más 6592-es is jó áron van.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
batai15 #15428 üzenetére
Volt nem kő, ár sem mindegy nekem nem kell 70-80-100 ezres gép, inkább legyen max 50k, de jobb ha az alatt van. Csak egy sokadlagos kiegészítő eszköz lenne, ami túlnyomórészt porfogóként funkcionálna, de 1-2 naponta 1-2 órára elővenném, ha úgy hozza a sors.
Tim82: meglesem.
-
w333
félisten
válasz
batai15 #15424 üzenetére
Hát ez az hogy semmit ...
Az alaplap gyári bios -a nem támogatja a legújabb i3 -t, így frissíteni kell ...
De nem ez a gáz, hanem az hogy egy régebbi 1150 -s procit kell bele rakni amit felismer az alaplap és azzal frissíteni, aztán már támogatni fogja az új Haswell Refresh (új i3 -t) és működni fog mindenDe hogy ekkora bakik még léteznek én komolyan nem hiszem el, és ha most valaki rendel egy komplett gépet összerakják neki majd bekapcsoláskor fekete képernyő fog látni gondolom csak pislogni fog ... nem értem miért nem lehetett úgy megcsinálni hogy támogassa a régi biost ?
(#15426) batai15
Áááá én nem hinném, szerintem ki sem próbálják csak összedobják !
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #15394 üzenetére
Hülyeség.
Jelenleg 8GB bőven elég mindenre. A proci is kiteker egy erősebb VGA-t (7850 pl bőven). Oda egyedül VGA kéne, meg egy minőségibb tápegység.
De a lapot se értem. Hivatalosan támogatja, a 8 pin rajta a lapon, VRM része is kapott hűtést. Tuning nélkül bőven elmenne az.
De ilyen topikokban könnyen dobálóznak a más pénzével, és csak az Intel, kb. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
batai15 #15267 üzenetére
HuMarc: köszönöm!
batai15:
- Árkategória: minél olcsóbb, annál jobb, de max 130000ft-ot tudnék beáldozni rá.
- Használt vagy új: Mindegy, a lényeg, hogy jó állapotban legyen
- Hol vennéd meg: egy függetlenített telefont keresek. Természetesen ott ahol legolcsóbb beszerezhetem.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: Hűséges vagyok, de legalább egy év.
- Mire használnád: fotózásra (nagy képek, Photo Sphere, szűrők, panoráma fotó, HDR, hosszú záridő) telefonálásra, netezésre, zenehallgatásra
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez: Android, és pozitív, ha a telefont lehet rootolni, bootloadert nyitni, receveryt cserélni, van rá cyanogenmod, és jó custom romok
- Milyen kialakítású telefont keresel: érintőképernyő.Jó lenne ha cserélhető lenne az aksi, lenne rajta előlapi kamera, és rootolható, bootloadernyitható, és cyanogenmod rendszer kompatibilis lenne.
Nagyon szépen köszönöm a tippeket, javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest