- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20524 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem ... az 5S sokkal gyorsabban merül, míg az 5S -el megvan az 1 nap akku, addig az i6 a 2 nap is szűkösen de megvan (őszintén jobban bírja mint az S6) készenlétben kb. semmit nem merül
Gondolom azért mert az 5S -ben kisebb az akku és az A7 -s SOC is többet fogyaszt, különben sebességben azért az i6 valamivel gyorsabb (alkalmazások betöltése) viszont smoothságban ugyan olyan jó ... szóval még bőven megéri i5S -t is venni mert nagyon jó telefon (persze akinek kell a kicsi méret)
Nekem pedig a 4.7" méret az ideális, nem túl kicsi, de nem is nagy szóval pont jó ... nem kényelmetlen 1 kézzel is tudom használni és a zsebemben is elfér
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20522 üzenetére
Végig álltam a negyed órás postai sort érte, mire közölték..
Az szép, gondolom nem voltál ideges ...
Amúgy meg marad szerintem a szifon. Nincs vele semmi kirívó problémám.
Hát ennyi ... őszintén megmondom én sem szívesen mennék már vissza Android -ra
semmi bajom az iPhone -al és az iOS rendszerrel, az akku nagyon jól bírja, gyors, nagyon smooth, sehol egy pici akadás vagy röccenés nincs (hála az iOS 9.2 -nek) az alkalmazások pedig szerintem sokkal igényesebbek és jobbak is, szóval maximálisan elégedett vagyok, igaz hogy drága de a jót meg kell fizetni
Sőt, már a csúcs Androidos telók is hasonló áron vannak ...
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20480 üzenetére
Fogtam élőben ... WestBentben van egy ilyen kínai telefonos bolt (Miezu, iOcean stb telefonok) nem rossz csak nekem az a fura hogy ha picit erősebben nyomod a képernyőt akkor elszíneződik az egész, fizikailag érződik (kicsit gagyi) ... először egy Miezu M2 -re akartam rábeszélni a gyereknek de inkább maradt az i5S
-
batai15
félisten
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20470 üzenetére
Hmmm ... i5S semmi ilyesmi nincs (igaz kicsit erősebb is)
Különben a napokban jön a 9.2 frissítés amivel a pici mikrolaggokat javítják
Tessék i5 (9.1 vs 9.2 beta 4)
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20422 üzenetére
Miért nem lehet erre a szerverekkel is felkészülni, nem értem.
Lehet hogy összeesküvés elmélet de ez tavaly is ugyan így volt és jövőre is ugyan így lesz ... ők nem akciózni szeretnének hanem reklámozni magukat, semmi baj nem volt a szerverekkel, ők akarták hogy ne tudj vásárolni
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20422 üzenetére
nagyon akció se volt, legalábbis ami megérte volna
hacsak nem kellett pont konkrétan az a termék amit leáraztak akkor semmi érdekes
mostanra meg elfogyott mindentelóból is ott tartanak mint tavaly, akkor is az MT6572 volt 20k...
a rendeléssel vigyázzál mert lehet hogy annyit rendeltél, ahányat próbáltál
e-mailt nézzed -
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20409 üzenetére
Köszi ...
Ilyen árkategóriában nem nagyon van jobb 50-60k körül, még a Redmi 2 Pro és Honor 4C -t néztem de ezek nem tetszenek neki
Jó lenne valami Balck Friday akció (azt azért mindenképp megvárom)
Lehet rábeszélem inkább egy Xbox One vagy PS4 -re aztán éjjelenként jól kiélem magam, jó ez az 50" LG tv csak hiányzik neki egy konzol
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20403 üzenetére
+1 ezért is nekem egy Seat Leon kéne a legjobban vagy G Astra főleg a megbízhatóság és olcsó fenntartásuk miatt
Szerk.
Ááááá diezel soha többé (max az 1.9 TDi régi adagolós 90LE vagy 110LE) a világból kivisz, viszont az újabb Pd(TDi) felejtős
Peugeot 406 (2.0HDi) nagyon megcumiztam ... de hát francia
Nekem az 520i volt a legjobb autóm ... Facebook profilomban is ott van Kép, bitang jó autó (3 év alatt kb. 1 FT -t sem költöttem rá csak 1 új akut és 1 olajcserét kapott) a legmegbízhatóbb viszont fogyasztása a városban 12-14L lábfüggő, viszont nagyon jól ment
Komolyan elgondolkodtam mostanában egy BMW E36 (vásárlásán) de csak is 20 vagy 25i motorral
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20397 üzenetére
Igen igazad van ezzel én is pont ugyan így vagyok ... és ha tényleg hamarosan meglesz az i5 akkor tényleg csak azután telepíteném a friss Win 10 -t
Én új Monitor csere + 4GB bővítés után is újrahúztam a rendszert
Brutál jó az a GTX 960 főleg hogy ilyen jó áron vetted
Szerk.
i5 4670 nekem bőven elég kb. mindenre ... nálam a GTX750 a gyenge láncszem
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20393 üzenetére
Pedig bőven elég hozzá az az i3 is a legújabb Win 10 (1511) verzióhoz, pont a tegnap telepítettem újra a gyerek gépét (HP Elitebook 8530p) Win 8.1 volt rajta, mondta hogy rakjam vissza a Win 7 -t közben kiderült hogy a 7 egy lassú sz*r, így feldobtam a legfrissebb Win 10 -t most szó szerint repül a gép, sőt a régi HD 3650 videókártyához is WU -n keresztül talált friss drivert amivel tökéletesen mennek a játékok amin játszik Mester MC, Legendary MC, Sims 4, Asphalt 8 stb. szóval nagyon gyors és atomstabil
Én ugyan ezt a Win 10 -t használom és FHD felbontáson sokkal jobban megy a Crysis 3 pedig előtte még Win 7 -n játszottam rajta és csak 1280X1024 felbontáson, az a durva hogy nem érzem hogy kevesebb FPS lenne, szóval nagyon jó ez a Win 10 csak ajánlani tudom
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20385 üzenetére
ha az a droidos app nem épít nagyban play servicesre, vagy google play gamesre akkor jó nagyon
facebook integráció megy
play store van, hackelt play games és services isplay gameshez viszont luckypatcherezni kell, ha egyáltalán összejön
sajna droidos Asphalt 8 sem fut rajta -
Blackmirror
őstag
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20382 üzenetére
grafika alapján egy darab kövön is kéne fusson, a valóság gondolom más
őszintén nincs ötletem, Huawei G620s és Y550 ment át kezeim közt, gyári OS idegesítő, HW nagyon okés és kamera nektek kevés
Xperia Z1c 50 ezer körül számomra abszolút favorit manapság
mindenki tolja a topicban a Xiaomi Redmi verziókat, azt meg nem próbáltam
haver meg Dogee-t vett 720-as kijelzővel, MT6582-vel meg Android 5.0-valannyiból visszatértem a gyökerekhez, hogy feltettem Asphalt 8-at egyrészt a ZTE-re, MT6572 és 1GB RAM, várakozásokon felül muzsikál, casual gamingre elég és tudtam vele nyerni multiban többször is, pedig még a giro is akadályoz, de szerencsére most már van natív billentyű support, csak a mini BT keyboard még rosszabb mint a tilt. (és nem ám minimum grafon megy, effekt persze igen, de forgalom meg havoc is van)
Aztán haver Alcor Rockchipes retkére is feltettem, amin nem hogy a 7 akadt mint a ZTE-n, hanem az 5. Csodák csodájára elindul rajta a 8, diavetítés szintjén. Csutka minimumra véve.
Hozzá kell tenni, hogy mindkét készülék foldermountos bűvészkedést igényelt.
Majd egyszer megnézem SGS-en is most már, szigorúan SWAP-pal. De most tanulok DAR-t inkább.
Amúgy meg totál kiestem a telefonbiznicből. Valamelyik Z szériás compact elég lenne beletörődni, hogy minden platform bebukott amit szerettem. Vagy egy szifon 4s-5-5c-5s
ha meg nem ésszel vennék telefont akkor BB Passport
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #20375 üzenetére
Ne izgulj. Ahhoz, hogy bejelentsenek új helyen minden adatot tudsz te is. A régi helynek valóban öt napja van kiadni a papírokat, de azok nem kellenek feltétlen, hogy ott legyenek veled új helyen első nap. Megmondod, még nem kaptad meg, öt napon belül hozod. De ez nem korlátoz se téged se őket semmiben.
Ha öt nap után nem kapod meg akkor baxogasd őket. Év végi adó előtt új helyen egyébként se kezdenének sok mindent azokkal a papírokkal, addig legyen meg.
Ha kérdés lenne írj nyugodtan, bérszámfejtő is vagyok -
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20364 üzenetére
+1 ... különben én már rég kinőttem ebből a divat pop slágerek csengőhangokból pont lesz*rom hogy szól (csörögjön és kész) szintén gyári csengőhang
bár nagyon sok embernek szifonja van és mikor a boltban csörög valakinek akkor kb. 10 ember veszi ki a telefonját a zsebéből köztük én is, szóval lassan tényleg valami egyedi csengőhang kéne, csak ugye amit már megszoktál nem szívesen cseréled le
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20354 üzenetére
Hát az tényleg nagyon nagy "Bestbuy" vásárlás volt ... a legolcsóbb helyeken is ilyen 65-70k -ért megy ez a Giga kártya
Egy 500W minőségi táp biztosan elég lenne nekem is
Csak mostanában kicsit túlköltekeztem magamat az elmúlt 2 hónapban kb. 450k -t úgy elvertem mintha nem is lett volna
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #20313 üzenetére
Semmi nem zavar benne, csak egyszerűen nem esek hasra az ios-től mint mielőtt meg lett aszonynak a 4s. mint írtam a sebességet nem nézem, így azzal sincs bajom.
Ellenbe szakasztársamnak i6 van, attól se vágom magam hanyatt.
Azt gondolom hogy ios -en és droidon is ugyan azokat az appokat használnám, és g4 sem rossz (szintén van az osztályba) és talán még jó plusz pénz nem éri meg már egy i6ért.
Persze januárig még van idő addig változhat a dolog. -
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #20208 üzenetére
Ha Pesten lennél megoldhatnánk
Pendrive-on forrasztani kéne elvileg, azonnali topikban legalábbis látatlanban ezt a választ kaptam. De rontani nem akarok helyzeten, ezért mondtam, hogy fizetek érte csak valami jobban hozzáértő nézzen rá/csináljon valamit. Némacsönd a reakció..Quailstorm: Holnap küldök privátot. Valószínűleg csak délután de igyekszem.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #20196 üzenetére
Ilyesmiket nem akarok átrakni. Csak az indexelést meg töredezettség mentesítést kikapcsolni meg ilyenek. Ahogy kell ugye ssd esetén. Azért veszem h használjam.
Ahogy utána olvastam (elég részletes PH-s cikk stb.) kicsit túl van lihegve az SSD rövidebb élettartama. Ha a 3 év garancia időt kibírja boldog leszek. Szóval így akkor még egy kicsit visszább vehetem a fogyasztást. Köszönöm a választ! Majd ha esedékes lesz írhatok egy PÜ-t h ezt a lehetőséget hol is tálalom?
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest