- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
batai15 #18849 üzenetére
GTi lámasor szerintem felesleges, inkább az első jelzőlámpákat fehérre csere !
Az ültetés az oké, de csak is ésszel, felniszélesítés felesleges, alapból valami komoly felnit kell rá venni hogy valahogy kinézzen pl.Link max. 14" méretben
Nekem majd valami hasonló lesz majd, de csak ilyen diszkréten ...
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #18759 üzenetére
1520 tudja, a 930 meg újabb generációs, de sebaj.
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #18743 üzenetére
Persze, de az már majd csak leendő tulajt érinti - azzal meg itthon nem foglalkozunk..
(#18744) GeryFlash : Persze hogy van garancia, meg Neked van igazad. Csak ezt jó esetben a magyar bíróság két év után kimondja neked - addig meg használj vonalast
Komolyra fordítva a szót, ha általában jó véleménnyel vannak róluk (nem egy két lehúzó, vagy dicsőítő komment, mert azt bárki megírhatja nekik), nagyobb multjuk van, nem irreális az ár, akkor nagyobb az esély, hogy nem vernek át. -
pit stop
addikt
válasz
batai15 #18734 üzenetére
Így már értem miért írtál topikba
De az ő logikáját nem teljesen...(#18741) GeryFlash: Vagy talált valakit, aki kifüggetlenítette neki, és így már rögtön többért tudta adni
Nem feltétlen mind kamu és/vagy esetleges letiltásos szerintem, csak nem árt szerencsés kézzel nyúlni készülékekhez (meg jobb lábbal kelni és hasonlók aznap).
-
GeryFlash
veterán
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #18730 üzenetére
Abból kell főzni ami van, meg abból kihozni a legjobbat - Szakács képesítés biztos dobni fog a dolgokon, meg ha egyébként gyúrtok a nyelvre ahogy tudtok
Ha már kint lesztek, akkor sok rátok is fog ragadni, ha nem teljesen magyar környezetben fogtok/akartok ott mozogni.Más: Ujjé-tól ne rendeljetek... Rendelés leadásáról jött mail, azóta semmi. Most csekkolom honlapon - rendelésnél már teljesített státusz van. Felhívom őket, hogy most akkor mehetek érte, vagy mi van. Erre ellenőrzés után közli nő, hogy küldtek egy mailt hogy mégsincs nekik az a cucc. Azt mondja küldtek róla mailt, mondom megnéztem de tuti nem küldtek. Hát pedig de, viszlát.
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #18719 üzenetére
Ha beszélsz valamilyen szinten akkor duolingo nem rossz szintén tartásnak/szókincsnek/kis fejlesztésnek, de nagyobb lépéshez áldozni kell. Én pozitívan csalódtam, tanfolyam előtt nem rossz.
Ha nem alakulnak itthon jól a dolgok én németet akarom feleleveníteni.Ha már rendelések: Ujjé-vel van valakinek tapasztalata?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
batai15 #18227 üzenetére
kicsit rosszul fogalmaztam
neki és neked és mindenkinek akinek ő fontos. Ez mindenkinek nehéz :| Erre pedig ne gondoljatok. Vagy ha gondoltok is anyukád párjának véletlenül se említsetek semmi negatívat. Nagyon sokat segít a pozitív megerősítés és az élni akarás. A saját szememmel láttam ezt.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #18102 üzenetére
Máshol láttam, de szeretnék leszögezni két dolgot.
Első, NEM ÁLLASZ SZÓBA dölgött rókával
második, nem akarsz HTC HD2-t venni
hacsak nem kell a pengés hőlégfúvós érintőcsere élménye háromhavonta, egy belépőszintű hardver élményével (Adreno 200-zal, és 5 éves)
ha hardveresen nem lenne ilyen széthullós és ragasztott, még vehetnéd, mert amúgy minőségi, csak már kevés, pláne az eszement droidnak -
Tim82
félisten
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #18097 üzenetére
Nekem nem arra kell, hogy útközben Facebokozzak, megnézzek ezt-azt. Nekem arra kell, hogy itthon ne mindig a gépet kapcsoljam be, meg tudjam nézni az e-mailjeim, stb. Semmi többre. Erre kevés volt a Nokia nekem már. Utcán elő se veszem
Most se olyan hű de jó telefont vettem, de elég. Az említett feladatot tökéletesen ellátja.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #18095 üzenetére
Havi 3k mennyivel lenne jobb?
Még drágább lenne, mintha csak mobilnetet vennék. Ez rám vonatkozik. Legdrágább telefonom is talán 40k volt, annyira meg nem vagyok függő, hogy mindenhova mobilnet kelljen. Keresetem sincs, igazából bevétel se nagyon, nem érné meg nekem.
Aki meg 100 ezres telefont vesz, annak van mobilnetje is. 90%-ának legalábbis, akiket eddig láttam a buszon, suliban, plázában, boltban, azok gondolom nem WiFin lógtak.
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #17485 üzenetére
Kindle 6, Kindle 5, Nook (ebben a sorrendben ajánlom őket).
quailstorm: Minimális szívás van vele, amíg (10 perc alatt) rájössz, hogyan kell kezelni a Calibre-t. Onnantól csak a könyvek megszerzése okozhat nehézséget, ami már nem olvasótól függetlenül szívás lehet. (Persze ha nem akarsz PDF-et olvasni, az tényleg nem 10 perc, mire olvasható lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest