- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz
HuMarc #15302 üzenetére
Te tuti hogy ármester vagy?
vagy én nézek rossz csatornát?
Lehet hogy én nem értek hozzá de: q10 nyitóárhoz képest nézzük meg az akkori aktuális szifon árát.
Akkor nézzük meg az adott szifon jelenlegi árát meg a q10-ét.A z10-et kár is lenne felhoznom, az akkora árcsökkentést kapott hogy csak na. 35-45-ért mehetnek most a z10-ek, ha jól tudom, ezt nem követem nem vagyok benne biztos.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
HuMarc #15293 üzenetére
Igen én is a PS4-re szavaznék. Az Xbox mellett csak a Forza sorozat szól Halo-k nem érdekelnek engem.
Játékdömping még várat magára. Erősen fontolgatom a beszerzését, de szerintem legkorábban karácsonykor lesz belőle valami. PS3-at viszont szívesen vennék, azt lehet beszerzek hamarosan.
-
Picike8
aktív tag
válasz
HuMarc #14983 üzenetére
Az iPhone 6 csúnya. Nekem nem jön be ez a fajta kerekítés az oldalán (a szögletestől eyegasm-om van, a gömbölyű hidegen hagy - olyan, mint egy Samsung). Az Alpha meg olyan, mint egy i6 egy i4 felfújt házában.
w333: Nem akarok Sony-t, nem jönnek be... Androidból most ha kéne vennem, akkor
Moto X (2013)
Moto G (2013 - szerettem azt a telefont)
Moto X (2014)
G Flex
Galaxy Alpha
Note 3
1+1 -
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #14889 üzenetére
Na akkor kiigazítás...
Tamás érettségije: szakközépVannak haverjaim, meg a haveromnak is. Azok agyuknál voltak, és szakközépbe mentek. Elektrotechnika, gépészet, infó. Osztálytársaik közt is vannak jónéhányan, akik értik a témát.
Gimiben, nálunk, informatikai analfebetizmus van tanári és diákszinten is. HuMarc is mesélhet az évnyitóról mekkora fos volt. Pedig annak még a PC használathoz sincs semmi köze.
Hiába jó valaki fizikából, vagy matekból, ha pár alap dologra nem képes, mint pl böngésző frissítése, netes keresés...
Sokan csak 1-2 weboldalt használnak. Bár nem az én bajom és nem az én dolgom, csak ugye kérdeznek és meg csak hallgatom.
Egyik osztálytársam 1 évig nyögettem mire a google play erroros DPS dream7-et ideadta megcsináltatni... egy délután volt...Aztán persze itt is van kivétel, nem infós érdekeltségű őrült, aki Cyanogenmod függő lett az SGS2-vel (neki van brutál beégve), de az is 3 éves folyamat volt és nekünk is szerepünk van benne.
Akik esetleg ismerik a frissítés gombot, ami egykattos OTA, vagy gépen egy kép app, azok meg 100%-ban gamerek. Az mindegy hogy koca vagy hardcore.
Amúgy meg a mi osztályunk még komolynak számít. Vannak sokkal rosszabbak is... Kicsit tanítani kéne az infót az iskolákban szerintem...
A piacformáló erő mit jelent? Bármit el lehet adni, nem kötelező végletekig frissíteni, mert úgy is el lehet adni. Következtetés, a gyártó meg is teszi. 10-100 millióknak kéne gondolkodásmódot váltani ahhoz, hogy a piac gondolkodásmódját is megváltoztassuk. Most a free2play pay to win és a féléves ciklusú készülékek kora a menő.
(#14890) Ed3r_X_ : ART nem éri meg, hidd el. Főleg most, hogy xposedezek. Még kell 1-2 év mire beérik. Akkor is régi appoknak pápá.
A te vagy a cégért az tapasztalati úton jön le. Legtöbb bolt és gyártó így viszonyul mert megteheti, tehát SZABAD. Jogértelmezés szabadsága, tánc a határon...
Aki meg becsületes, azt meg megjegyzik a népek. De nem a Logitech adja el pl a legtöbb billentyűt vagy egeret sem...Szifon se a tartós fogyasztási cikk csúcsa, mégis az a menőőőő.
-
quailstorm
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
HuMarc #13867 üzenetére
Lehet attól még tényleg gyakorlatilag új, de 0 percesnek nem 0 perces, az tuti. Azért nem látom értelmét feldobni, szerintem semmi vészeset nem tett, csak vicces. Amúgy ezen kívül még nem is láttam fehér Motorola Razr-t.
Egy Razr HD-t elfogadnék, asszem, az megkapta a KitKat-ot gyárilag, de mégis működik vele a lapdock.
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #13099 üzenetére
95% támogatja az 1280x1024-et, nagyon gyakori még most is. Pár szarul megírt játék menüjében van torzulás. Pl a Defense grid 2.
Aztán hogy mennyit látsz? Hát a tököm se tudja. Eddigi életem során játszottam 640x480-ban, 800x600-ban, 1152x864-ben meg 1280x1024-ben.Aztán amelyik játékban csak 1280x960 van, ott torzul, vagy windows 8 és levág.
BTW neked opció hogy átgyüssz és megnézed.
-
-Faceless-
őstag
válasz
HuMarc #12976 üzenetére
Z1c, és 630 / 635 mehetne bele. Az M2-t a gyári borzalmas szoftver miatt nem tenném bele, meg hát ennyiért ilyen hardver...
Az ascend mate is mehetne kifele ezer éves elöregedett soc, nincs helye szerintem a listán.
Ezen kívül a Lumia 1320 (edigital), a 1520 (szintén), és a 930 (szintén) ott van a legjobb árban mind ajánlott darab. BB egyenlőre még nincs, de nyár közepe fele ér ide a Z3 az majd mehet a listára.
~60 ezres kategóriában expansys-nál a moto G 4G (az memórikártya támogatás miatt)(bocsi most értem haza, és rohanok vissza, szóval nem tudtam megnézni)
#clon Száz meg egy kis millió mobile comparison oldal van, de ha valaki keresni akar ennél nincs jobb.
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #12854 üzenetére
Akkor szar a billentyűd. Gondolom kevés leütést kezelő kisbufferes fos. Amiből egyet darabokra vertem az asztalomon, kettőt meg nem tudtam mert alumínium hátlapos 10 éves irodisták cucca.
Nekem a Logitech-kel semmi bajom nincs vele.Csak Xbox kontrollert támogat amúgy, de PS3 kontrollerrel meg tudod oldani, próbáltam. Motioninjoy a titka.
Én a PSX kontrollerrel még nem néztem.Egyébként meg Humbe Bundle játék volt azért van meg. "kicsit" nehéz
-
pit stop
addikt
válasz
HuMarc #12461 üzenetére
Nem olyan rossz az arány, minden viszonyítás kérdése. Pontos számot nem tudok, de nemrég olvastam róla.
Most már elég híres lett, így boldog-boldogtalan szinte próbálkozik, de alapvetően olyan ötletekre lett csinálva, amire bank vagy más szokásos befektető nem ad pénzt. Jellemzően azért nem világrengető ötletekről van szó, és még azt ki is kell fejleszteni, pontosítani stb. Tehát ha megvalósul hozzánk valószínűleg akkor sem jut el - maximum sokára; többek között azért is mert sem országunk, sem a térségünk nincs nagyon jelen ebben, így ahol kitalálják és megcsinálják ott elélnek belőle (de világszintű forgalmazás meg bevetés már más lépték). -
Picike8
aktív tag
válasz
HuMarc #12152 üzenetére
1. Internetet honnan szedjek az iPodhoz?
2. Nem akarok két cuccot vinni, mert egyet el fogok hagyni.
3. Nem tetszik annyira az iTouch 5.
4. Az iTouch hülyeség amióta van iPad.
5. Valószínűleg inkább i5 lesz, megkérdeztem a bankot (családon belül Nagyi) és ad hitelt.+1. Ennyi erővel a touch 5 is 2. generáció, mert a szifon 6-tal hoznak majd újat - vagy kinyírják, akkor meg vakvágány.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest