- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #2187 üzenetére
Csak a fos LG nem kapta meg, a 4x-el. Lenne még mit tanulni..
Én meg nem tudom mit csinálok még, maradjon, vagy menjen a Haier, hogy meglett a ROM. De JiaYu G3S meg berendelve, aztán az is lehet, hogy mindkettő elmegy, és más lesz. Attól függ. 1-2 dolog van, amit hiányolok.
-
jooker82
nagyúr
válasz
batai15 #2150 üzenetére
Mint a többi félmillió jómagyar is tette. Ki kell menni külföldre... Ha gyerekektől független vagy,akkor ne tétovázz. Érdeklődj ismerősöktől rokonoktól.. hátha összejön. De fiatalon ne rontsd el az életed azzal,hogy hajtól a mindennepi munkával a nagy semmibe... Mert ezek a fizetések oda vezetnek..
-
MurdR
veterán
válasz
batai15 #2054 üzenetére
Na ez az a réteg, akiről kajakra nem tudom mi a f@szért fórumozik. A fórum arról szól, hogy az emberek kibeszéljék az adott témát, nem arról hogy gugliabarátod dumát nyomjuk egymásnak.
Ennyi erővel ha beírom a címsorba hogy prohardver.hu, a google főoldalát is behozhatná, nem? -
Švejk
őstag
válasz
batai15 #1904 üzenetére
Őszinte véleményt akasz? Nyet.
Csak emiatt nem kockáztatnék, bár a MIUI-t én is imádom.
Bár nem rossz az Exynos proci még ma sem azért, nálam az AMOLED-nél esik ki. Tudom, én is sokat gondolkoztam SII-n, majdnem az lett, de a kijelző eltántorított.
Nincsen MIUI 4x-re? Lehetetlen...jooker82: Nem a Nokia 1020 kamerát akarta beletenni?
-
jooker82
nagyúr
válasz
batai15 #1829 üzenetére
De láttad már a youtubon polgár jenő urat? Ez is buta meg az is.... Aki olyat ir,hogy összeviszonyitani....meg ez kizárt dolog,mert nem tudom..... Ezek tudatlanok...de nem direkt csinálják....csak nem veszik észre,hogy amit irnak,vagy mondanak az hülyeség,meg sületlenség.
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #1818 üzenetére
Hát, gondolom tömegközlekedés, nem? Budapest keletibe vonattal, onnan tömegközlekedéssel Ráczkevére (nem lesz valami rövid utazás
)
Kocsival meg M3-as Pestig, aztán M31-M0, E75, 51-es út, Kiskunlacházától meg Ráckevére
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #1652 üzenetére
De akkor végül is hogyan lehet tesztelni egy telefont? Most a tesztelő tehet róla, ha a saját készülékében, amit kapott nincs hiba, vagy esetleg hónapok múlva jön elő? Ezt nem lehet megjósolni, de nincs olyan ember, aki fél évig tesztel egy telefont. Az tartósteszt, de egyik nagyobb oldal se olyat csinál.
Mondjuk garancia van, ilyen esetekre, ha nem sikerül a javítás, akkor másik készülék.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
batai15 #1648 üzenetére
Na és akkor erre hogy kéne egy MA! tesztben szerinted rájönni?!
Lehet, hogy van akinek csak egy év múlva hibásodik meg. Akkor addig van tesztidőszak? Ne vicceljünk már! Megkapod, kipróbálod, mondjuk ráérsz 3 napot foglalkozni vele. Jó volt?! Jó volt! Visszaadod, leírod az elégedett véleményed. Puff... két hét múlva jön egy rakás user, hogy "bezzeg azt nem írtad, hogy... és ez egy szar"... Ez így jó?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest