- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
brutál ronda...
Élőben jobban kijön mint itt. iPhone 5-ön a legelviselhetőbb, a többin még az arányok is olyan torzak hogy hányás lesz a vége. Ha valakinek nem vágya ez a csillámló színes okádék, hanem a művészi kirészletezett előző design szerette, akkor sose fogja megszokni.
Nem lehet rá azt se mondani hogy egységes lenne. Félig aero meg domború, félig flat, a színeket meg inkább hagyjuk... Ha lesz JB repül vissza minden régi cumó.Ja és a sajtófotó csalás. Egy háttérkép olyan szinten tovább tudja rontani az iOS7 élményt, hogy az leírhatatlan. Ezért nincs custom háttér WP-ben.
-
Švejk
őstag
Az, bizony.
Nagyon tetszik neki a Sense?
CloudMobile nem fér bele a keretbe? -
quailstorm
félisten
pedig nagyon jó teló a galaxy Ace, mind CM10.1-gyel, mind CM7-tel, ARMv6 mezőny egyik legjobbja, csak minimum 20k-val drágább volt mindig is az új ára mint kellett volna. De ha nem te fizeted egy szavad se lehet. A gyári ROM meg szokás szerint fos, bár nem annyira hogy átlagembernek gond legyen, volt már rosszabb is a történelemben.
-
quailstorm
félisten
egyelőre hadititok
Van róla egy 7 perces videó, csak közbe magyar duma, káromkodás, ajtócsapkodás, pakolászás van, nekem megy szar a hangom, és még nem értek a Vegashoz, de holnapig megpróbálom kitolni netre, mert úgy az érdekes amikor még aktuális. És elvileg mingyá frissül az iOS7 beta...A bugoltatás meg a véremben van. Bár először merő véletlen volt, csak GTA chinatown warsoztam. De nem random bug egyáltalán.
(#846) Ed3r_X_: de oda az iOS6 gyönyörű designja
Egyébként élőben sokkal vállalhatóbb a 7-es, főleg egy jó háttérrel. A sajtófotók voltak rettentő szarok. -
Švejk
őstag
Igen, olyan hogy egyik percben röhögsz, a másikban meghatódsz. Én speciel így voltam vele, nem szégyellem, megindító film volt. De szerencsére az osztály is volt elég normális hozzá, nem röhögték el.
Egyébként a zene Ludovico Einaudi mesterműve. Zseniális úgy, ahogy van.Ed3r_X Mi valami "Hantaboj" nevűt néztünk. Kemény 5 percet néztem belőle, aztán elkezdtem zenét hallgatni. Allergiás vagyok a családi vígjátékokra.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Adj rá pénzt.
A PC-t fejleszteni kell, de nekem kihúz 1.5 évet. Utána megint kicsi pénzből jobbra cserélem.
A mostani is úgy lesz, hogy régi videókártya el, új jön. Ha jól számolom, 7-8k amit rá kell fizetnem, de a telefon eladásból lesz annyi, és 0-ba jövök ki, egy kicsit rosszabb telefonnal, és egy jóval jobb videókártyával.
Proci elég még.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Te vagy finnyás inkább. Az nem lehet? Ez ilyen, van akinek ez jön be, de ne úgy mond, mintha tényleg az lenne.
Ha úgy írnád, hogy szerintem, akkor megértem, személyes véleményed, és írhatnád csúnyának. De nem úgy írtad, így meg ne vonj le ilyen következtetéseket, mert nem mindenki gondolja így
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Most én is megtapogattam élőbe, nekem tetszett, nem is volt olyan nagy nekem, méretileg se. Iletve gyönyörű a képe
Akadni nem láttam, bár durva is lett volna..
Megnéztem a sokak által emlegetett dolgot, a szaggat a Galériában az S3-as nevűt. Vagy 330 kép, 20 videó, ezek kb 5-6 mappában. Egyik mappában 170 kép volt, megnyitottam, lapozgattam össze vissza, de nem röccent meg, és ez pedig ilyen kiállított, agyonnyúzott darab volt.
-
pit stop
addikt
Olcsóbb, de ha ésszel mennének neki, akkor ők se ablakon lapátolnák ki pénzt
Ha hívő lett, akkor már lehet neki magyarázni, sajnos ismerősi körben is van ilyen. Mondjuk ez fórum jellegéből iPhone-nál szokott lenni, de azt szeretem, mikor szolgáltató 230-ra fölemeli iPhone-t, és jönnek háborgók, hogy dehát 200-ért már hozzádvágják máshol tiszta jó áron, ez meg rablás
(Az árakkal csak hasra ütöttem) -
phobeus
aktív tag
Optimus G még mehet a nexus 4 és az S3om mellé szerintem (expansystól)
(#481) Ed3r_X_ : Pont most volt rá alkalom a másik topicban, hogy a fotózás miatt inkább azt választották, illetve azt is ajánlották. Ebből a szempontból tényleg jobb is, de én is 4X et mondtam, nem számított
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest