- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
válasz
Martina92 #42463 üzenetére
Ár/érték arányban szerintem a Nokia a nyerő.
A Nokiának a szolid, semmi extrával és csicsával telepakolt rendszer mindenképpen előnye és a unibody ház is. Arról nem beszélve, hogy sokkalta kézbesimulóbb formája van.
Az iPhone-nak előnye az ellátottsága alkalmazásokkal, valamint ezt lehet jailbreakelni, miközben a Nokia szoftvere nem unlockolható.
A Nokiának viszont hátránya még, hogy "csak" 16GB-os kiadása van, ellenben az iPhone-nal, amiből többféle elérhető.
Ezek tudatában is a Nokiát ajánlom, ez arra bőven jó, amire egy telefon való és szerintem rettentően jó a felhasználói élménye.
Remélem, tudtam segíteni. -
Otisz
őstag
válasz
Martina92 #42466 üzenetére
Megéri! (amennyiben van rá keret, akkor mindenképpen)
A Lumia sem rossz, de vannak bosszantó dolgai a rendszernek. Még egy kicsit fejlődnie kell. Szerintem az iPhone egyértelműbben és jobban használható.(#42473) muhaha01: milyen kategóriában? Mert van amelyik multimédiában, van amelyik kezelhetőségben stb. jobb. Mire kell? Akkor több segítséget kapsz.
-
Frozzy
őstag
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest