- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
Ezekkel a beállításokkal szerintem még a Kaspersky Free-n is lehet faragni:
Ezt a HDD tekerést írták, nekem SSD-m van nem érzékelem. Most változtattam:
- titkosított kapcsolatokat ne vizsgálja ezt kikapcsoltam
- üresjárati vizsgálatot is kikapcsoltam (fölösleges hozzáféréskor vizsgálja a dolgokat)
- a megjelenítésnél a sima átmenetet is kikapcsoltam
- a magáncélú adatfeldolgozás nyilatkozatát - a telepítésnél is elutasítottam de itt is el lehet -
-a rootkit keresést is kikapcsoltam - ez opcionális -Szerintem a vinyótekerést is meg lehet szüntetni próbáld meg ezt az opciót megkeresni és kikapcsolni:
Teljesítmény fülön belül: Erőforrások kiadása az operációs rendszernek a számítógép indulásakor.
-
GEPESZ66
veterán
Tökéletes az F-Secure PC-n.
Nem minden kérdésem a bizonytalanságom miatt van, hanem a téma után érdeklődök, mivel nem vagyok ezekben olyan profi, mint Ti.
Hozzászólásaitokat figyelmesen átolvasom, tanulok belőlük.
Viszont azt még nem tudtam eldönteni, hogy droidon használjam-e?
A Kaspersky-hez is van kódom.
Számomra itt, mobilon a böngészés közbeni adathalász védelem a lényeg.
Bár itt lehet, hogy többet ér egy reklámblokkoló, pl. Samsung Browser,m vagy az Edge esetében.
Ezeket szinte egyik biztonsági szoftver sem támogatja.
A mobilomat a MobiControl memedzselő védi (informatika telepítette), ebben állítólag valahogy integrálva van a BD.
Viszont a MobiControl-ban eddig itt senki sem tudott segíteni, hogy a valós védelméről tájékoztasson.
Sőt másik fórumon sem.
Ne lenne itt olyan fórumtárs, aki ismeri ezt, szinte hihetetlen! -
GEPESZ66
veterán
Greetings,
Thank you for your submission.
Our analysis has found that the URL submitted is not harmful.
Our security products have been updated to rate the URL as safe. The updated rating will take effect automatically via F-Secure's Security Cloud (otherwise known as ORSP).Best regards,
Victor
Malware Analyst
F-Secure Security Labs -
-
GEPESZ66
veterán
Tegnap igazán nem foglalkoztam már vele.
Ma fogom eltávolítani az 1 hónapos promóciósat, s felrakni az 1 éveset.
Pár nap múlva nyilatkozom majd.
Én a programokat az adott szoftver uninstaller tool-jával szoktam eltávoltani.
Ezt is ezzel csinálom majd.
A korábbi szoftvereknél ezt a tool-t WIN csökkentett indításával futattam.
Itt sehol sem olvastam, hogy kellene a csökkentett mód.
Nem tudom, hogy így futassam, vagy azért próbálam meg a csökkentett módot futtatni? -
GEPESZ66
veterán
Beállítottam így a VPN-t, de szerintem nem érzékelhette, hogy így böngészek, mert csak 1 hónapot adott, a fiókban legalább is ezt írja, hogy ekkor jár le.
Hogyan kell akkor VPN alatt böngészni?
A letöltött fájl ez lett viszont:
Ez viszont 1 éves F-secure lehet, 1y ?
Vagy mi lett ez? -
Én éveken keresztül Kaspersky hű voltam. Mindenem volt az a termék, mert anno a versenytársaknál jobb volt. Tetszett az egész termék úgy ahogy volt és amit nyújtott. Aztán az oroszok elkezdték elcseszni. Sajnos nem nagyon van náluk minőségellenőrzés, stb., nem akarom ecsetelni.
Aztán próbálgattam sok mindent és jött az EAM. 2 évig volt fent, egészen addig amíg ezek a programblokkolós, agresszív dolgok elő nem jöttek.
Nincs értelme a márkahűségnek bizonyos termékek esetében, mert sajnos annyira felgyorsultak a fejlesztések mind szoftveres, mind hardveres tekintetben, hogy már nem nagyon tesztelnek ki mindent. Kevés az olyan cég. A felhasználó meg szív vele, és miután pénzt ad érte, ez gáz.
Lehet egy terméket a végletekig védeni, meg lehet vádolni azzal x,y -t, hogy olyan mint a napraforgó, de inkább el kéne gondolkodni azon, hogy bizony vannak valós problémák, ami embereket zavar és igenis van jogosultsága leírni a problémát és váltani. -
Igen, drága, de ahogy írtam neked, itthon van egy cég aki olcsóbban adja. Sőt! Ha leírod, hogy másik termék helyett akarod megvenni, akkor még nagyobb kedvezményt kapsz!
Tegnap felraktam a 1809-et és hiba nélkül települt. Abszolút meg vagyok vele elégedve. De, ahogy az EAM példája is mutatja, ha gond lesz vele, ami bosszantó nagyon, akkor ez is le lesz váltva. Bár, ezzel korábban nem volt gondom amikor megvettem hivatalosan. Nem az a cég, akinél nagyon nagy galibát csinálnának. -
Nézd, annyira már ismersz, hogy elég kritikus vagyok a védelmekkel. Rájöttem, hogy nem nagyon van értelme egy mellett maradni abban az esetben, ha az adott termékkel gondja akadna az embernek, és itt nem valami piszlicsáré dologra gondolok. Én már korábban használtam az F-Secure-t és nagyon elégedett voltam vele. Most meg pláne.
Remélem, nálad is be fog válni. Védelemben erős, és amiatt senkinek nem kell aggódnia, hogy nem ad kellően erős védelmet. Szépen fejlesztgetik, ha megnézed a naplóját idővel, láthatod.
Az ára borsos, de abban megerősítelek, hogy itthon aki ezt forgalmazza, tehát direktben meg tudod venni, az olcsóbban adja. Én anno egy 5 gépes licencet 10k-ért vettem meg egy évre. Ez meg nem sok. Havonta kb. 800 forint. -
Nekem annak idején nehéz volt megbarátkoznom azzal, hogy az F-Secure elment abba az irányba, hogy kivett egy pár funkciót a termékeiből (e-mail védelem, https kapcsolatok ellenőrzése, stb.), plusz minimális lett a beállítások lehetősége. Aztán rájöttem, hogy ez nem rossz, hanem éppen, hogy jó. Nincs benne semmi sallang, főleg nem olyan funkció ami plusz védelmet nem ad, de problémát tud okozni. Én nem veszem észre a gépeimen, és teszi a dolgát. Amikor kell feldob üzenetet, de nem karanténoz és nem blokkol úgy, hogy ne tudjak róla. Amint meg írtam a legutóbbi av-comparatives teszt alapján lenullázták az fp-k számát.
Tesztelni teszteltem. Ha visszaolvasol és rám keresel nem egyszer írtam, hogy pl. úgy blokkolta a bitcoin bányászókat, hogy nem volt a gépemen reklámblokkoló. Náluk alap esetben ezek blokkolva vannak. Az itteni mintákon is nagyon szépen szerepelt. Szóval, ilyen módon teszteltem és meg is vagyok, voltam elégedve vele.
-
UserX
addikt
Bocs a szómenésért, de hátha hasznosak a tapasztalataim másoknak is. A 'Lil' által utoljára linkel mintán (07.27) a DrWeb 25/17 és az MBAM azonosított még 4-et,.. Jó volna egy friss pack, please!
Plag:Az F-Secure-nak tesztelted valamilyen módon a hatékonyságát?
Corsair90: Win7 alatt a Defender használata más vírusírtó mellett nem ajánlott. Talán a Free AVAST-ban vannak ilyen 'svájci bicska' funkciók, de annak Csicso82 a szakértője!
-
Mivel Te is háklis vagy arra, hogy mennyire fogja a gépedet valami, illetve vannak e vele zavaró tényezők és javaslom, hogy próbáld ki az F-Secure SAFE-t. A program Promók topikban teljesen ingyen tudsz hozzájutni egy egy éves 5 gépes licenchez! Nálam, meg ahogy olvasod, másnál sem fogja a gépet! Egyszerű mint a feék, de tud magyarul és maximálisan erős védelem tekintetében.
-
dqdb
nagyúr
A Freemake telepítő PUP-ot tartalmaz (korábban legalábbis tartalmazott), és van automata frissítése, ez lehet az oka.
Amúgy a második sorban szereplő szolgáltatást én fixen lelőném (szüleim gépén leállítottam), semmi szükség nincsen a szoftverek működéséhez (vagy legalábbis a náluk telepített és a fentiek miatt sosem frissülő változatnak nincsen).
-
UserX
addikt
-
blattida
nagyúr
Nincs itt semmilyen elkúrás, változtattak egy beállításon, ami játékoknál zavaró eredményeket tud okozni. Baromira nem egy agresszív, minden exe-t blokkoló védelem lett belőle, ne túlozzunk már, emiatt nem kell átesni a ló túlsó oldalára és farkast kiáltani.
Plag
Tudsz bármilyen fejlesztést említeni, bármelyik av cégtől, ami mostanában jelent meg? Mert én nem tudok ilyet. -
Rossz irány! Miért kell elku...-ni egy évek óta hatékony és stabil progit, Ki a felelős...?
Erről a kommunista beruházás 6 fő szabálya jut eszembe:
1.: Tervek meghatározása
2.: Lelkesedés
3.: Kijózanodás
4.: Felelősök keresése
5.: Ártatlanok megbüntetése
6.: Kívülállók megjutalmazása.Amúgy most már látjátok az agresszív viselkedést amit az EAM csinál. Teljesen mindegy mi az oka. A nem fejlesztést ne ezzel pótolják. Nekem sem szimpatikus már.
-
lorcsi
veterán
volt neki egy, de pont lejárt a próba verzió..és akkor kattintott valami rossz helyre
már megbeszéltük, h hétvégén megnézem és teszek fel neki újat..amikor beütött a bajmondjuk az extra szívás, h ennek pont nincs visszafejthetője a listában
egy csomónak meg van..a lecke megvolt
-
dqdb
nagyúr
Pár éve több napon keresztül köhögött az egyik ügyfelünk számára fejlesztett rendszer, mert az egyik szerveren futó vírusirtó bármiféle naplózott nyom nélkül az első megkergülését követően exponenciálisan gyorsuló ütemben mindig újraindította a szolgáltatásainkat, és a végén, már elindulni sem volt ideje ezeknek, nemhogy kéréseket kiszolgálni. Reboot után megjavult egy ideig, aztán kezdte elölről, szerencsére a cluster többi tagja vitte a tranzakciókat, végül a naplók nézegetése és intenzív fejvakarás után kínomban bedobtam az üzemeltetésüknek a kapcsoljátok már ki a vírusirtót egy kis időre, hátha megjegyzést, és egy csapásra minden megjavult. Később a gyártó KB cikkében kiderült, hogy az AV egy bugja okozta ezt az anomáliát.
Mivel egy vírusirtónak a rendszer legmélyére kell beépülni, ezért a vírusirtók működése akaratlanul is negatívan hathat egyéb szoftverekre, ezek ellen sokat nem lehet tenni felhasználóként, ilyen bugok mindig is lesznek, és ezek mindegyike kínos is persze.
-
UserX
addikt
Azért, ha belegondolok, az 'átlag júzer', ha vesz egy játékot a Steam-en (persze, akkor már nem biztos, hogy 'átlag júzer', ha erre képes
) és nem indul, nem biztos, hogy a vírusirtóra fog gyanakodni, hanem esetleg felveszi a kapcsolatot a Steam supporttal, vagy visszaviszi a '1000 GB' boltba a dobozos verziót. Nem tudom, hogy egyáltalán árulnak-e még játékokat lemezes változatban?!
Így még kínosabb az egész történet...
-
Igen, ez a Black Ops 3-as probléma nem szimpatikus. Amikor megvettem a programot (EAM), nagyon szerettem. Azt látom, hogy mostanában inkább agresszívé próbálják tenni a programot a jobb felismerés érdekében. Nyilván a probléma nem mindenkinél jelentkezik. LIL kolléga is leírta, hogy elég sok programot blokkol nála is indokolatlanul. Steames játékokat rendszeresen tévesen blokkol a BP3-hoz hasonló módon. Ezzel én nem akarom elvenni a kedved. Akinek bejön és nincs vele gondja az használja továbbra is. Egy termék viselkedése erősen függ az adott szoftveres környezettől. dqdb kolléga ha jól tudom fejleszt és emlékszem írta régebben, hogy elég sok termékkel meggyűlt a baja.
Én a magam részéről azért neheztelek a termékre, mert olyan dolgokat blokkol, ami azért hétköznapi. -
-
-
-
Kam1kaze
aktív tag
Comodo terméket még nem használtam, de sohase hagyott bennem mély nyomot, amikor vírusirtó teszteket, vagy topikokat olvastam.
Még körülbelül 1-1,5 éve, amikor elgondolkodtam a váltáson a Kaspersky volt, ami megtetszett és úgy volt, hogy arra váltok át (akkor még nem volt Free kiadás). Mire kipróbáltam volna, több gondolt (bug-ot) is olvastam vele kapcsolatban, és hogy nem foglalkoznak úgy a javításával. Nem akarok visszaolvasni több száz/ezer hozzászólást, de ha jól emlékszem, talán ezzel kapcsolatban írták, hogy egyes processzorokkal (talán i5), vannak "akadások", és a felhasználókra hárítják, hogy náluk van a gond. Ezt off-ba is teszem, mert lehet, hogy rosszul emlékszem, nem akarok senkit se félrevezetni és ez már 1 éve lehetett. Azért ránézek majd megint a Kaspersky-ra, hátha.
Szerintem, amint lesz kicsit több időm, kipróbálom az Emsisoft-ot is.
A Bitdefender nem fogott meg, túl automatizált. Telepítésnél a Malwarebytes-t is le akarta volna szedetni, az ESET-nek semmi baja nem volt vele. Free-ként használom a Malwarebytes-t, így nincs valósidejű védelem, csak tartalék, végszükség esetére. Most beszerezhető ingyen a Privacy Protector for Windows 10 V4.0, gondoltam kipróbálom, fel se tudtam rakni, míg ki nem kapcsoltam a Bitdefendert, utána is csak akkor indult el a program, ha kikapcsolom a védelmet. Tudom, hogy a Windows-ba piszkál bele, ezért tilthat, de azért kíváncsi lennék, hogy az ESET, vagy Emsisoft és társai tiltják-e a programot.
Talán az sem elhanyagolható, hogy milyen a szupport. ESET esetében, ha írtam (eddig 2x), talán még aznap jött a válasz. Bitdefender magyar szupportnak pénteken írtam, de még nem kaptam választ. GEPESZ66 is említette: "Napközben az élő csetelés a jobb.Ha írsz,nem biztos,hogy válaszolnak."
Védelem mellett, a böngészőbe telepítve van az uBlock Origin, ahol lehet (pl. bank, e-mail), kétlépcsős azonosítást használok, időnként biztonsági mentést készítek a merevlemezről. Amit tudok, megteszek a biztonságért, szerencsére nagyon rég nem is volt gond. Azt még megemlítem, hogy 1 évvel ezelőttig még XP-t használtam
, így ha visszatérek W7-re W10-ről, nem hiszem, hogy különösebb problémám lenne.
Most eszembe jutott most, hogy ami még hasznos számomra a vírusirtó programban, a webkamera védelem. Kaspersky Free-ben, ha jól tudom, nincs. Így szűkül a kör, majd átolvasom a hivatalos oldalukon, hogy jelenleg melyikben mi van. Még egy éve az AVG, vagy Avast is felmerült bennem opcióként.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!
-
daimonion
senior tag
Szerintem tégy egy próbát az EMSI-vel is . A tűzfal integrációt annak idején én is olvastam, de nem nagyon értettem, annyira nem vagyok 'szaki'. Tűzfal beállítási lehetőségek nincsenek a programban, én legalábbis nem találtam.
Azért nem találsz tűzfal beállítási lehetőséget az EMSI ben mert leírták, hogy a Win be épített tüzfal gyakorlatilag tökéletesen ellátja a dolgát.Azt ha teszel rá egy kezelőfelületet amivel kényelmesebben tudod szabályozni a ki és bemenő forgalmat , teljesen értelmét veszti az hogy Ők ugyanezt megcsinálják. Nagy vonalakban, ezt írta az EMSI szakija.
All firewalls on modern versions of Windows are based on the same technologies provided by Microsoft. In addition, inbound firewalls in particular are incredibly straightforward to implement, as they only block or allow access based on simple rules. That is why there is absolutely no difference in protection provided between any of the inbound firewalls on the market, including the Windows Firewall.
However, the Windows Firewall does have some benefits:
Support for Windows Networking like Home Groups is a lot better in the Windows Firewall out of the box. There is no need to tweak any rules manually as was often the case for Emsisoft Internet Security.
It is easier to use. This is mostly because third-party applications will take care of creating all necessary firewall rules for you. That is not an option that Emsisoft Internet Security could provide, as most software vendors don’t care about third-party firewalls.
The Windows Firewall also provides much better compatibility. Third-party software vendors usually test their products with the Windows Firewall as it is part of Windows, but almost never test their product’s compatibility with aftermarket firewall products.
Last but not least, the Windows Firewall also provides a lot more configuration possibilities to expert users and allows for much more complex rulesets than the inbound firewall offered as part of Emsisoft Internet Security. -
Kam1kaze
aktív tag
Köszönöm az infót és a magyar képet róla.
Körülbelül fél-1 éve néztem a vírusirtókat, akkor nem találtam rá, hogy tud magyarul. Most kíváncsiságból máshogy kerestem rá és meg is találtam. 100%-os fordítás.
Tűzfalra is rákerestem, azt is megtaláltam, hogy miért nincs már benne (Google fordítóval átolvastam).
Jelenleg Windows 10 van fent, de tervek szerint visszatérek Windows 7-re, leírás szerint, elméletileg az is elég alap tűzfalként, meg routerben is be van kapcsolva a tűzfal.
Lehet kipróbálom az Emsisoft 30 naposát is. A Bitdefender mintha lassítaná a böngészőt (az olvastam is itt) az ESET IS védelemmel szemben. Számomra lehet az ingyenes is elég lenne, mert odafigyelek mit nyitok meg és hol nézelődöm, csak lehet maga a tudat... hogy a fentebb említett 3 fizetős "jobban védhet". Rengeteg programot teszteltem mindig, hogy mindenből megtaláljam számomra a legjobbat, ha lehet, általában ingyenes kiadásban, meg vannak, amiket nyertem promó keretében (pl. HDSentinel, PowerISO), de vírusvédelemmel azért más a helyzet tesztelés terén.
-
UserX
addikt
A tegnapi csomi újraelemzése:
EMSI AM 26/25. Gyorsan dolgoznak a srácok!
A mintát mindjárt elküldöm, nekik.
A megmaradt file Virustotal elemzése:
MBAM Premium: 26/15 (valamit ők is javítottak az eredményen!).
-
UserX
addikt
-
Közel sem biztos, hogy a Windows tűzfalban kell keresni a problémádat ez esetben. Simán lehetnek ezek a portok nyitva a rooteredben vagy a szolgáltatói eszközben. Én pár hónapja pont így jártam, és kiderül a szolgáltató eszközében nyitottam ki portokat a portforwarding miatt. És elfelejtettem.
-
-
dqdb
nagyúr
Szállodai wifiről kizárólag olyan "bejelentkezős" oldalakat használjál, ahol van HTTPS. Ha van olyan fórum vagy egyéb oldal, ahová bejelentkeznél, és az nem támogatja a HTTPS-t (nem csak bejelentkezésnél, hanem az egész oldal), akkor ehhez használj VPN-t, szóval a Kasperskyé még jól is jöhet akár (csak tiltsd le, hogy a Windowszal együtt induljon).
-
Cs1csó
titán
Ha PP nem lenne azt mondanám tegyél rá Linuxot de itt azt írják, hogy fut rajta a windows 10 is: [link]
A Kaspersky Free maradhat simán és a KSN-t gyaluld semmit sem ér - ingyenes használat mellett ha jól tudom 200MB-os VPN az semmire sem elég - szerencsére simán eltávolítható. -
A Secure Connection fent maradhat! Regisztrálj Kaspersky fiókot ha nincs és jelentkezz be. Akkor kapsz plusz 100 mb-t minden napra ingyen. Maximum annyit tehetsz meg, hogy a Secure Connectiont beállítod úgy, hogy ne induljon el a Windows-al. Én letöröltem, mert nem használom.
-
-
Az első blokkolása az új Chrome-os Windows Defender Browser Protection-nek:
-
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
Ha az MBAM-ban a kivételek közé adom a site-ot, az AdGuard és az EMSI 'alszik'. Azonban így sincs 100%-os procipörgés...
Lehet, hogy megköveztek, de amióta 'fejlesztettem', egy QuadCore-os 775-ös prociról 6GB DDR2-es RAM-al, G3250 + 2x4 GB DDR3-ra (ez sem a legújabb technológia!), nem érzékelem az EMSI jelenlétét, még úgy sem, hogy mellette, aktiváltam az MBAM Premium funkcióit. Igaz, csak böngészek, filmet nézek, zenét hallgatok, játéknál még nincsenek tapasztalataim.
A Quad-os konfignál a bootolásnál és a weboldalak betöltésénél voltak 'röccenések', a jelenlegi konfignál már ilyet nem tapasztalok. (Egyébként egyelőre HDD maradt...).
Úgyhogy, akinek min. 8 GB DDR3-as konfigja van, a hozzá illő procival, bátran ajánlom az EMSI+AdGuard+BD TrafficLight combót.
Régebbi gépeken már érdemes gondolkozni és kísérletezgetni. Persze az általam leírt 'System Requirement'-nél se vegyetek próba nélkül software-t! Többször le lett itt írva, hogy eltérő konfigoknál különbözően muzsikálnak a programok. Az én ajánlásom, csak amolyan 'általános'...
Még egy DNS beállításon gondolkozom a routerben, de lehet, hogy az már túlvédekezés lenne...
-
Dévacsen
senior tag
" A uTorrent 2.2.1 még állítólag biztonságos" háát amennyire egy 7 éves program biztonságos lehet annyira igen.Ez alatt az idő alatt annyi fogást találtak rajta amennyit nem szégyelltek.Nem kell görcsösen ragaszkodni egy programhoz sem,ha keres az ember talál alternatívát mindegyikre.
-
UserX
addikt
Hát ezt nehéz megválaszolni...Mégis melyik vírus ellen?
Én tennék egy próbát a 360-al, megnézném, hogy tetszik-e? +Feltétlenül tegyél fel a böngészőbe reklámblokkoló plugint. Én a Chrome+ AdGuard-ot használom. Ezen kívül fent van még a BD TrafficLight.
Többször le lett írva, hogy nincs 100%-os védelem és ésszel kell netezni!
A válasz Daniel84 -nak ment!csicso82 #52470: A uTorrent 2.2.1 még állítólag biztonságos és tökéletesen működőképes is....!
-
Jack Oneill
veterán
Amiert a legtobb program ugrik ra, mar az ESET ugyfelszolgalata is elmondta, azert van, mar gyarilag toolbart tartalmaz. Semmi baj nincs vele. Riaszt az ESET, de nem foglalkozom vele. Irja isegyebkent, mire ugrik. Figyelmen kivul kell hagyni es kesz. Akkor van baj, ha a programok tobbsege automatan cselekszik.
-
riki
senior tag
-
tpeter77
addikt
Céges gépre kellene egy ingyenes védelem, mert a külsős netet kell használjuk azon az egy gépen.
Ez a gép nem kerülhet a belső hálózatunkra, ezért erre külön védelmet kell használni.
Sajnos ezen a gépen VPN-es csatlakozást használunk az egyik program miatt.
Ti milyen virusvédelnet ajánlanátok? Én ezekre gondoltam első köreben:
Bd free
Kaspersky free
360ts/360tse
Netán más?A lényeg, hogy a vpn kapcsolat rendben műdödjön rajta.
-
Cs1csó
titán
Tetszett a küzdelem végigkövetése! Amennyiben tényleg semmi másra nem használják mint egy kis fészbukk akkor ez az a helyzet amikor fel kell rá tolni valami LINUX disztrót: gép bekapcsol böngésző ikonra rákattint és böngészik ennyi.
Sokszor kérem, hogy legalább a windows és az adatok külön partíción legyenek de mintha lónak imádkoznék, ha az adatok külön vannak akkor pikpakk tolok rá egy friss rendszert és kész de persze ilyen szerencse ritkán van vagy legalább a komplett gépet lehessen gyalulni.
-
DIEGO15
őstag
Szép dolog, hogy megpróbálod menteni a menthetőt, de én ilyenkor nem szoktam szenvedni az írtással. Most sem tettem volna. Az első kérdésem az lett volna, hogy tudja e a jelszavait az illető, mert az szokott a leggyengébb pont lenni
Ha igen, akkor mehet a gyalu. A helyedben feldobnék egy BD Free-t az nem mond és nem kérdez semmit, viszont teszi a dolgát és egy Ublock origint néhány plusz filterrel.
-
UserX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Nikon DSLR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest