- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szellem. #6008 üzenetére
Sikerült kicsit felhúznod ezzel az igaztalansággal vádaskodó véleményeddel és távoli asztali kapcsolaton meg is szereztem azt, amiről beszéltem, íme:
A promo kulcsot a játékkal nyertem, és már a legelső frissítésnél lehúzta a VIPRE motort... Ráadásul nem is vállalatoknak szánt verzió... Az lehetséges, hogy a kisebb termékcsomagokban (AV, IS) BD motor van, de ebben nem...
-
válasz
Szellem. #5988 üzenetére
Én két gépen is használom a TP Total Protection-t és a setup-ot az otthoni felhasználók részből töltöttem le, de mindkettő VIPRE motorra frissített...
Talán éppen ezért fogja kevésbé a gépet, mint a 2011-es termékek...
szaki26a: én pedig éppen azt olvastam, hogy a 7.1.1-es verziónak az a lényege, hogy ugyanazokat a frissítéseket is realtime megkapja, mint a pro és a többi komponense is vele egyenértékű, mégha nem is annyira optimalizált RAM falásban és egyéb sokadlagos dolgokban, mint a 7.5.1...
-
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Szellem. #5809 üzenetére
Nem, boldogan fut rajta nulla lassítással.
Megtaláltam az idei favorit total protection-öm. Egyetlen hátrányt vettem észre eddig, hogyha talál valamit (ami persze lehet fake is) akkor nincs olyan opció, hogy művelet kihagyása vagy valami. Mindenképp kezdeni kell valamit az adott cuccal
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Szellem. #5767 üzenetére
Értem és köszönöm! Igazából azért kérdeztem mert ha egy programot pl engedélyezni akarsz akkor ugye Allow-ot nyom az ember így a jövőben azt figyelmen kívül fogja hagyni. Ezért bizonytalanodtam el hogy ha Allow-ot adok mind két IP címnek akkor figyelmen kívül hagyja e a forgalmat, mert hát ugye én routeren keresztül kapcsolódok a netre. Addig ok hogy eleve az egy védelem hogy router mögött vagyok de az önmagában nem sokat ér. Most így megnyugodtam és még egyszer köszönöm!
-
motacilo
aktív tag
válasz
Szellem. #5751 üzenetére
Sajnos nem. A probléma már a bétánál is fennállt, jeleztem is a finneknek. A gadget is ezt a frissítéses szöveget írja ki.
Küldtem nekik screenshot-ot, fsdiag riportfájlt, jelezték, hogy megvizsgálják. Nem tudom, hogy egyedi a probléma, esetleg a végleges home user verziónál van-e ilyen probléma?Jó lenne néhány visszajelzés!
-
motacilo
aktív tag
válasz
Szellem. #5744 üzenetére
A telepítés során ütköző szoftvert észlelt, de nem írta ki, hogy melyiket és leállt a telepítése.
Ezt közben orvosoltam: még a saját !!!! bétájának voltak fenn maradványai az uninstall után.
Registry takarítás és utána OK!De jelzi, hogy folyamatban a frissítés, pedig teljesen naprakész és folyamatosan ezt mutatja....
-
hamy2
csendes tag
válasz
Szellem. #5661 üzenetére
szioka
Nembirtam ki és feltetem a trusportot a total protectiont
Igy elsöre nem tünik rosznak, én totál nem ismerem a programot....
Nekem kicsit fogja a gépet... igaz elötte voltfenn agnitum meg az elébb a norton......
jo sok beállitási lehetösége van.....
irj és üdv: hamyka
-
válasz
Szellem. #5616 üzenetére
A DEP szoftver-alapú, mindegy, hogy x86 avagy x64-es az OS, valóban lehet hardveres alapú ha a CPU támogatja (nem feltétlenül DEP néven), viszont ez esetben is mindegy, hogy x86 avagy x64-es a W7. Ezidáig ezt így tudtam, de ha van valami oldal, ahol mást írnak azt szívesen elolvasnám.
-
BigManus
addikt
válasz
Szellem. #5568 üzenetére
De itt most nem ez a lényeg!
Ne egy atomerőművön teszteljenek!Tedd fel a kasperskyt egy 3.2 es 2 GB RAM-os gépre. Mérd le mennyi idő alatt települ, mennyi idő a scan, stb.
Majd telepítsd fel egy I7-es adott konfigra.A lényeg azon van, hogy természetesen a Webroot iszonyat jó helyezést ér el egy bika konfigon, de egy átlag konfigon már nem lenne nyerő.
Én ezen lázadozok!
A teszt legyen valós, tükrözze az átlagot, ne egy szuper környezetben legyen tesztelve! -
BigManus
addikt
válasz
Szellem. #5565 üzenetére
De, én komolyan gondolom.
I7-es processzor, 6GB DDR3 RAM, 1GB/s net.
Nézz körbe, itt kb. mennyien használnak ilyen vagy hasonló konfigot.Tudjuk, az ide járó userek többsége milyen. Elolvassák a pdf fájlt, de azt nem nézik már milyen környezetben tesztelték a programot. Lecseréli a védelmi programját aztán vakarózik, jön ide, hogy miért van az, hogy meghal a gépe, fogja a netet, lassú a fájlművelet, csiga a scan?
Mindez azért, mert egy atom bika gépen tesztelték.
Kíváncsi lennék, hogy a táblázatokban megadott védelmi programokat is ugyanezen környezetben nézték-e meg és úgy lett-e összehasonlítva?Pl. reklámoznak egy falatnyi tangát. Bemutatja egy modell, csinos, szuper jól áll neki.
95 kilós háziasszony megveszi, felveszi, férjének este megmutatja.
Férj felpillant az újságból és megmarkolja a mennyezetet...
Ugyanaz a tanga, de mégsem azt mutatja!Amióta a konfigomat lecseréltem az adatlapomon olvashatóra, látom, érzem, hogy iszonyatosan felgyorsultak a fájlműveletek ( is ) pedig a Linuxon alapból nem volt lassú.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Szellem. #5297 üzenetére
Egyetértek maximálisan veled. Legfrissebb tesztek szerint az ESET feltornázta magát Kaspersky szintre fej fej mellett haladnak
Vipre 5-re leszek nagyon kíváncsi az eldöntheti melyik mellett teszem le a voksomat mivel jelenleg ESS 5 havi kód van és egy kicsit már zavaró így a használata. AVG-ről csak annyi hogy nem hiszem hogy ennyire jó lett az előző verzió is katasztrofális volt egyik ismerősöm használta vírust keresett vele aztán kitörölt valami rendszer file-t rakhatta újra az egész gépet. KIS 2012 is gondolkodtam külföldi oldalakon elég olcsó a Licenc és erős védelmet ad csak hát időnként bele harap az erőforrásba. ESS 5-nél ilyet még nem tapasztaltam szinte észre sem veszem. Nem akarok offolni nagyon úgy hogy vagy Vipre 5 lesz ( LifeTime ) vagy 2 év ESS 5
-
válasz
Szellem. #5234 üzenetére
Ezen kívül egyébként nem sok vizet zavar, a gyengécske lapómat alig fogja, és a védelem is nagyon rendben van. Ha lecserélném, akkor TP IS 2012 és az sem éppen pehelysúlyú versenyző, úgyhogy inkább nem zavarom fel az állóvizet. Megpróbálom a doksis mappámban belépve kicsit hagyni a KIS-t hadd rugózzon pár másodpercig, mert amúgy tényleg csak viszonylag kevésszer teszi a bugosodást, bár ezt rendszerint akkor, amikor előadást tartok a jónépnek...
Egyébként ahogyan ma csinálta a fagyogatást előjött a 2011-es verzió hibája, leállt a védelem pár másodpercre, szürke volt a K ikon...
Ja és a megannyi szolgáltatásáról és védelmi moduljáról le nem mondanék...(Anti Banner ABP helyett, mivel nem jó a túl sok add-on sem...)
Na meg 5 rongyomba fájt...
-
wilburwalsh
tag
válasz
Szellem. #5110 üzenetére
Tényleg érdekes a dolog... A Pro jobb a Proactive-ban - idáig OK a viselkedéselemzéses plusza miatt. A fura az, hogy a Free jobb a Reactive-ban. Az lehet esetleg, hogy a Pro viselkedéselemzése által már detektált cuccokat nem veszik figyelembe a Reactive-nál? Mondjuk, ez sántítana...
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #5043 üzenetére
Gondolom ez az XP-re vonatkozik, Vista/7 minimum a duplája, de azt már nem írják a honlapon. És akkor még csak a minimális gépigénynél tartunk, hogy valamennyire észrevétlenül fusson, még ennél is combosabb gépre lesz szükség.
A másfél giga helyigény meg vicc, lassan több kell neki, mint egy szűz XP helyigénye. NOD32 jelenleg 69,7 MB-ot foglal.
-
blattida
nagyúr
válasz
Szellem. #5043 üzenetére
Csak mutatom, a gdata rendszerkövetelményeit:
'Verfügbarer Arbeitsspeicher:
Microsoft Windows 7/ Vista mindestens 1GB RAM.
Microsoft Windows XP mindestens 512 MB RAM.'Ezek az adatok köszönő viszonyban sincsenek a valós igényekkel, a kis getvarekek mindig minimális követelményekről beszélnek, ami azt jelenti, hogy amire fölmegy, nem azt, hogy azon szélsebesen fog tevékenykedni mind a rendszer, mind a program...
-
Noctuafan
csendes tag
válasz
Szellem. #5036 üzenetére
Szia Plag!
KIS2012 esetében elmagyaráznád hogy a online banking védelmet hogy is lehet használni, illetve pontosan mi is ez? Én Kaspersky Password Managert használok mindenhez tehát a virtuális bill. fölös számomra. De online bankolás téma érdekelne.
Ezt találtam róla....
http://support.kaspersky.com/kis2012/settings/webav?qid=208284330
-
válasz
Szellem. #5013 üzenetére
Egyelőre panaszmentes, de még nem mernék nagy nyilatkozatokat tenni. Nem vettem észre érdemi lassulást sem böngészéskor, sem letöltéskor, ami nemcsak a TP-nak, hanem a konfig teljesítményének is köszönhető. Számomra kicsit kevés a beállítási lehetőség a KIS után, de meg lehet szokni.
A KIS-t még használom a lapin, de mostanság hajlamos befagyasztani az egész op. rendszert nagyobb méretű *pptx állomány teljes képernyős vetítésénél...
Bár ma pl. panaszmentes volt a dolog... Remélem egyszer rájövök volt a gond. Annyi szokott történni, hogy elkezdi pörgetni a procit az avp.exe, aztán fagy minden, mint Karácsonykor...
-
válasz
Szellem. #5009 üzenetére
Hmm... Hát ezt szerintem próbáld ki, mert ritkán fordul elő, hogy egy védelmi progin nem találok fogást... Ja de, egyet: USB védelmet nem leltem...
Nem állítottam semmit, úgy próbáltam, ahogy települ. Netezést nem lassítja, gépen szinte észrevétlen, pár káros linkre küldtem, azokat fogta , letöltés zavartalan, youtube és egyéb videók zavartalanul lejátszódnak, programok/telepítők futtatása zavartalan, online játék zavartalan, korrekt sebességű scan ( 7 perc alatt végzett a rendszerpartícióval, amin W7 HP x64+szükséges alaplapi driverek+WU Uptodate+kergető található és természetesen HDD-n)Mindezt az adatlapomon található konfigon (barracuda-n van a teszt OS)...
Szerintem akinek van kis ideje és kedve, az próbálja ki, jó cuccnak tűnik.
-
válasz
Szellem. #5005 üzenetére
A Total Security-t szedtem le. Fél 4 után érek haza, akkor majd jobban megfigyelem a dolgokat, de mint írtam, elsőre semmi zavarót nem tapasztaltam...
(Szerintem a saját tűzfaluk van benne, az is segít, hogy a netezés másképp menjen, mint GDATA esetében, de majd lecsekkolom)(Avira-val kapcsolatban: Még beta idejében próbáltam, (írtam is privbe HZoli87-nek), hogy nagyon darabossá tette az oldalak letöltését, a netezés nagyon rossz volt vele, plussz akkor még volt benne 1-2 zavaró bug is)
-
válasz
Szellem. #4998 üzenetére
2 motor frissített, egy spyware adatbázist meg a whitelist-et (ez megint méretes lehetett, mert eltartott egy ideig). Amúgy meglepő módon szinte észrevehetetlen (persze a kötelező körök lefutása után, azaz első restart-kor, meg a frissítést követően elég lassan indult a masina, de utána jó). Amit gyorsan kipróbáltam, az az, hogy meg van-e a GDATA-ra jellemző, a letöltést "zavaró" dolga, de úgy tűnik nincs. (bár lehet, hogy csak letöltésvezérlőknél jött elő, már nem rémlik, majd ha hazaértem, akkor megvizuálom...)
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #4984 üzenetére
Persze, még nem jelent meg. Majd holnap talán.
PDF a változásokról. WebGuard szerintem nem változott semmit, meg maga a program sem sokat, főleg ahhoz képest, hogy kettőt ugortak a verziószámban.
-
L7wy
őstag
válasz
Szellem. #4911 üzenetére
Épp az h nem én töröltem
Nekem jött egy értesítés h hozzászóltál valamihez, arra kattintva meg semmi se jött be...
"This content is currently unavailable
The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.
Return home" -
törölt tag
válasz
Szellem. #4876 üzenetére
Ami az intelligens definiciókat illeti. 4 GB ramnál kevesebb fizikai memóriával rendelkező gépek esetében érdemes bekapcsolva hagyni. A kisebbik gépemen ahol csak 3 GB RAM van nekem is be van kapcsolva. A nagyobbik gépen ahol 8 GB RAM van meg ki van kapcsolva, és a teljes adatbázissal működik a rendszer.
Languy tesztjei meg arra jók, hogy az ember megnézze konkrétan hogy az adott programnak milyen a működése, milyenek a vészjelzései anélkül, hogy képeket keresgélne fáradtságos munkával, vagy feltelepítgetné magának.
Semmi többre szerintem. Körülbelül annyira hiteles mint a matousec.com.
-
válasz
Szellem. #4786 üzenetére
Az összes többi eredménye is érdekes, és ezt most nem kedvező állapotként mondom...
A PcTools, a K7 és a Qihoo nagyon megerősödtek, pedig eddig ők voltak a felejtős kategória, a 2 motoros GData pedig rosszabb lett, mint az eddigi sereghajtók... Itt valami nem kerek...
-
wilburwalsh
tag
válasz
Szellem. #4679 üzenetére
Szerintem egész korrektek a PC Mag cikkei. És azért az Editor's Choice-ok is szoktak változni (fizetős és ingyenes kategóriában is), nem csak ,,állandóan egy vírusirtót istenítenek". Más magazinban láttam pl., hogy az ESET mennyire agyon van reklámozva, dicsérve, viszont itt megírják, hogy nem annyira tuti...
Természetesen nem csak ezen magazin alapján kell megítélni egy biztonsági szoftvert, de szerintem ez is egy elég jó támpontot adhat.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Szellem. #4679 üzenetére
Így van. Ezek nem valós tesztek. Bitdefender Antivirus Plus 2012 mindent írnak csak azt nem hogy zabálja az erőforrást és gyakorlatilag egy idő után használhatatlan lesz a rendszer tőle.
Majd a sok low ám tisztelet a kivételnek úgy is ezeknek a teszteknek fognak hinni.
-
zed01
őstag
válasz
Szellem. #4671 üzenetére
Csak annyit ír ki a motoroknál, hogy Argon meg Neon, de amikor manuálisan frissítettem a Vipre motorra frissített, kiírta. Most nincs frissítés, így nem tudok képet küldeni.
Persze a 4800-as verzió még a DitDefender motorral települ, majd kiírja hogy frissült a motor (erre kíváncsi lettem, rányomtam a frissítésre) és a Vipre frissült.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Szellem. #4649 üzenetére
Szerintem jobb is hogy nincs magyarul. Én tiszta rendszerre telepítettem az IS 2012, [ auto pilot ON ] egy két napig jó volt minden a rendszert nem lassította. Már kezdtem örülni mikor jött a hideg zuhany. Ugyan azt csinálta mint az előző verziók de itt még kék halált is kaptam. A rendszertöltési idő WD Raptor mellett majdnem 2 perc volt szerinted... Azonnal likvidáltam és megtanultam Bitdefendert többet nem.
-
törölt tag
válasz
Szellem. #4591 üzenetére
éppen van valaki az MSN ben és nem tudok mit csinálni! megpróbáltam törölni az accot de azt írja h épen használják!
mit lehet ilyenkor csinálni?
mellesleg csökkentett módban sem sikerült!
kiírja hogy WARNING és egy hosszú szöveget!
lehet menni y/n ra !
de a telepítésnél még mindig kéri hogy töröljem az esetet
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #4586 üzenetére
Ezt kérdeztem tőle, de úgy néz ki nem fogta fel sikeresen.
"... Nem értem pontosan mire gondolsz ... ESET Online Scanner? ..." - Még válaszolt is rá, de egy szóval sem említette, hogy nem erről lenne szó. Így nagyon nehéz segíteni ...
(#4587) tankagogy: ESET Uninstaller, csökkentett módban futtatod, utána már telepíthető a Kaspersky.
-
Roxbury
őstag
válasz
Szellem. #4458 üzenetére
Tetszik ez az "Én a robot"-os beütés.
Más: nem csak nálam volt ilyen hiba az aktiválásnál, hogy aktiválva lett, de piros maradt a cucc.
De megnézve az újságos kódok mekkáját ([link]) már meg is van arra is a megoldás.
Idézem: "Aktiválásnál előfordult probléma.A program jelzi,hogy aktiválva van,de a piros felkiáltó jel nem tűnik el.Kapcsoljuk ki a vírusvédelmet majd kapcsoljuk vissza és átvált zöld pipára."
-
válasz
Szellem. #4377 üzenetére
Hát ez remek, én az egészet végigtoltam, aztán nem jött semmilyen kód...
(Megnéztem webes felületen is a fiókom, hátha bekerült a spam-ek közé, de nincs ott)HZoli87
Köszönöm, de végső elkeseredésemben megnéztem ebben a pillanatban a weben újra, és most ott van a spamek közt, szóval csak ide ért (én tegnap töltöttem ki) -
Pano
addikt
válasz
Szellem. #4061 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy egyedi eset vagy csak rájuk jellemző tevékenység, csupán szerintem az arányok amik pofátlanok.
Egyetlen más ilyen céget ismerek, ami nem más, mint a Coca Cola. A 300 forintba kerülő kétliteres üdítőben mindössze 80 Ft kb maga a cola értéke. Az előállítási költsége meg 30 Ft/liter. -
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Szellem. #3875 üzenetére
Én próbálgattam 64-bites Win 7 Ultimate. Firefox 3.6.20. Youtube és egyéb videóknál kicsi lassulás tapasztaltam. Néha mikor rányomtam hogy új böngésző ablakot nyisson volt hogy nem reagált és volt olyan is hogy hibásan jött be. A másik jelenség ami idegesítő volt hogy időnként értelmetlenül belassította a rendszert. Olyan mint ha scannelne a háttérben. Megnéztem a feladatkezelőt nem az F-Secure terhelte. Le futtattam egy fullscant meg MBAM, Hitman PRO-t SAS... nem találtak semmit.
Pozitív hogy óránként frissít, elég jó a felismerése. Tűzfala elfogadható, ha nincs ez az időnkénti jelenség szinte észre sem lehet venni a gépen.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Szellem. #3845 üzenetére
Igen ezt írtam. Amiért igazán töröltem az Adobe Pro Premiere CS5 miatt. Mikor konvertálok egyszerűen használhatatlan lett a rendszer. Érdekes Avast! 6 IS alatt ilyen anomália nem mutatkozik. Aztán telepítettem egy csomó programot és tele raktam rendesen a C:\-t és a frissítéseket is felraktam ahol kellett. Nem tudni miért de a rendszer belassult pedig egy WD Raptor 300GB dolgozik
Ugyan azt a jelenséget produkálja mint a Panda 2012-es termékei. Egy darabig minden szép és jó utána meg jön a feketeleves. Sajnáltam letörölni pedig jó védelmet adna. Avast! 6 IS lehet hogy nem olyan jó de komolyan felüdülés számomra.
U.I: Azoknak tökéletesen alternatíva lehet a BD IS 2012 akik Office-ra használják a gépet. Viszont aki játszik, konvertál, renderel stb... azoknak nem ajánlatos. -
Tetete1
senior tag
válasz
Szellem. #3796 üzenetére
Szerintem megbízható, de nekem is az a véleményem, hogy nem elég csupán a vírusvédelem, hanem virtuális rendszer (pl. sandbox) és a nagyon gyakori mentések egyaránt fontosak. Ezen felül mindig tartok fenn egy mentést, ahol nincs fenn semmi védelem, erre szoktam új védelmet tenni .Nagyon jó Backup programok vannak már.Virtuális rendszerem és a Backupom alant van.
-
Tetete1
senior tag
válasz
Szellem. #3782 üzenetére
Csak kiváncsiságból tettem fel, mindig Comodo párti voltam (vagyok).Azért került föl, mert mind Comodo, mind a Vipre olyan registry bejegyzést hagy maga után, hogy még Workshoppal sem tudom kidörgölni. A NiS 2011 meg kéznél volt (3 hónapos promó). Csak azért tettem fel, hogy egy biztonsági rendszer nélküli mentésem legyen és bármikor elő vehessem és egyes promókat többször is igénybe vehessek.
Önállóan szerintem a Nis nem elég (mert nem sok állítási lehetőség van), de utánakerestem több víruskergetővel, egyik sem talált semmit (csökkentett Windowsban). Egyedül nagyon gyors, főleg teljesen "amatőrnek+ ajánlanám, +elmehy magától". Naponta egyszer frissítések csak manuálisan, de nem vettem észre közben automatikusan frissítést. Szerintem nagyon megbízható, nagyon sok promó van belőle, átlagfelhasználónak tökéletes. A SaS-t nem hagyja érvényesülni, mert rögtön rácsap a kártevére, de a Sassal együtt már nagyon megnő a bootidő (ami nélküle nagyon gyors).
-
Pano
addikt
-
g.gergo
senior tag
válasz
Szellem. #3769 üzenetére
Hiba log mint mond? Esetleg küld el a hazai supportnak, hátha tudnak rá vmit mondani.
Használtam (kb. 3-4 hét) Panda Cloud Pro-t CFW-el, szinte tényleg nincs erőforrásigénye. Viszont hátránya, h folyamatos net kapcsolatot igényel.
Én is de hogy untam a (csiga)lassúságot, mondom ebből elég, egyszer elöntötte a sz@r az agyamat, aztán német nagykerből gyorsan vettem kettő intel ssd-t, 22e ft./db. áron. A kingston meg ment az asztaliba. Azóta a hajam is dúsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest