- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
wilburwalsh
tag
válasz
HZoli87 #5086 üzenetére
No, sikerült 300-at elérnem XP alatt.
Kiszedtem a pipát A beállításjegyzék azon alkalmazásrésze módosításának engedélyezése, amelyhez nincs megadva szabály és Azon adatfájlok módosításainak engedélyezése, amelyekhez nincs megadva szabály elől. Így viszont rohadt sokat kérdez az ESS 5 HIPS-e, kvázi elviselhetetlen..
-
wilburwalsh
tag
válasz
HZoli87 #5049 üzenetére
A Users\All Users csak egy junction point a ProgramData mappához. A cuccok igazából csak a ProgramData-ban vannak, a Users\All Users lényegében egy rámutató hivatkozásszerűség.
Wikipedia - Junction point
MSDN - App compatibility - Junction points -
válasz
HZoli87 #5049 üzenetére
Csak az Eset méretét tartottam kevésnek, amit megadtál...
A 1,5G-s helyfoglalás ha nem is vicc, de elgondolkodtató, ez tény (most összeszámoltam, olyan 800Mbyte-ot foglal el a lemezből az Ad-Aware TS)simon7012
A Total Security-hez nem találok magyar nyelvet vagy Te találtál? -
-
-
-
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
HZoli87 #4918 üzenetére
Jó lett a Grafikus felület.
És a tálca ikon is megváltozott.
Ha jól megírják a programot teljesítmény és stabilitás szerint (bár eddig sem volt rossz), akkor ütőset fognak alkotni. -
-
zed01
őstag
válasz
HZoli87 #4668 üzenetére
Nekem ma már a Total Protection a Vipre-t frissítette, előtte kiírta hogy frissítette a vírusirtó motort.
Szerintem jobban jártam, mert a Vipre könnyebb, kevesebb erőforrással beéri, mégis a felismerésben kb. egy szinten van a BitDefenderrel. De érzem is mintha gyorsabb lenne a gépem mióta frissült a motor.
-
-
törölt tag
válasz
HZoli87 #4584 üzenetére
"---Vezérlőpult -> Programok és szolgáltatások (Vista/7) -> Itt megkeresed (ESET vagy ESET Online Scanner) és eltávolítod, a teljes eltávolításhoz a végén újraindítod a számítógépet. Ugyanúgy, mintha egy másik programot távolítanál el a gépedről.
vagy
Megkeresed az OnlineScannerUninstaller.exe fájlt és futtatod, 32 bites OS esetén a Windows/System32 mappában, 64 bites OS esetén pedig a Windows/SysWOW64 mappában találod, a végén pedig újraindítod a PC-t---" ezek közül egyik se vált be mert a Programok telepítésénél nincs is ilyen és a Fájlt se taálta meg a keresőben ... :Sviszont a tűzfalvisszakapcsolást hogy tudom megoldani?
szerk:.
most ha rámegyek az ajánlott beállításokra már hibakódot is ír ki 0x8007045B -
-
-
-
-
Mosanke
senior tag
válasz
HZoli87 #4209 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy csak most ...
Nekem volt fent ez a nevezetes UPC Smart Guard még 2009 elején. Most is ugyan az a GUI mint akkor volt. Iszonytatóan lefogta a gépet és elég nehezen is lehetett eltávolítani, mert néhány moduljai valamiért bentragadtMost dobálták ki készletkiárusítás címen a KIS 2011-eket 4900Forintért a "... hülye azért nem vagyok áruházakban..." plus mellé 2 GB-os pendrive ajándékba.
De kapható ott NIS 2011 is hétezerkiláncszázért.
Akkor már inkább ezeket. -
78zolika
senior tag
válasz
HZoli87 #4214 üzenetére
Majd az ismerős intézi ( ha akarja ) .Nem is értem mért akar előfizetést kötni , most 7000 ft fizet 60 Mb net + alap tv csomagért . azt mondták neki hogy ha nem köt újat kb 400 Ft -lesz több . Szerintem nem éri meg ha köt 50 Mb (4500 )+ tv (2200) = 6700 Ft + 1 év elkötelezettség . Ö tudja
Ezer köszönet -
Sz_Imre
senior tag
válasz
HZoli87 #4140 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
(A régi GUI nekem is jobb volt, átláthatóbb volt).
A Wilders Security olvastam hogy lassú a keresés. Majd javítanak rajta.(#4158) T_Stark: Igen ma jelent meg az AVG 2012 termékei.
Itt a változások listája. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
HZoli87 #4132 üzenetére
Köszi hogy megosztottad a képet.
Úgy látom hogy sikerült nekik a GUI megvalósítás.
Ebbe nincs magyar nyelv?
És milyen kezelni, mennyire stabil, és mennyire gyors (pl. scan)? Persze ha kipróbáltad.A fura az pedig, hogy nem is volt belőle béta verzió. (Szóval nem hinném, hogy sokan tesztelték volna). Bár attól még lehet jó a program.
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
HZoli87 #3421 üzenetére
Én egy szóval se mondtam, hogy "jobb védelmet" ad csak tényként közöltem, hogy amióta ez van fent azóta nincs a gépen vírus, míg az előzőekben felsoroltaknál volt.
Pedig kb uu.. netezek és továbbra is kb. napi 50-100 e-mail jön (4 e-mail címről), bár változó tartalommal.
"Sántít"? Valóban. Ezért is írtam azt, hogy nem értem a CLT. Miért ad rá ilyen keveset, mert ugye a 40/340 nagyon kevés ...., de azt is írhattam volna, hogy az elsőnek felsoroltak miért kaptak jóval többet ha közben bekaptak egy pár vírust .....Kösz a linket, de már többször "olvastam".
-
sz.j
nagyúr
válasz
HZoli87 #3406 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nem értem ezt a Comodo Leak Test-et ....
Míg a Comodo fala mellett a NOD, Avast, F-Secure AV, MSE volt fenn, addig (összeállítástól függően) kb. 190-310/340 értékeket kaptam, de elég sok vírust bekaptam (Minden be volt állítva!!!).
Viszont hónapok óta, amióta az F-SIS-t használom nem volt vírus a gépen (MBAM, Emsi, SAS-al is ellenőrizve), ennek ellenére csak 40/340-t ad a CLT.......Az F-SIS fala "Irodai"-ra van állítva.
-
herb555
tag
válasz
HZoli87 #3377 üzenetére
Ezt a frissítéses dolgot nem tudtam. Amúgy én nem "temetem", inkább talán az ismerősöm. Én jelenleg is használom és nincs különösebb bajom vele.
Amúgy olvastam hogy neked volt fent az 5-ös és kérdezném, hogy símán rátelepítetted az meglévő (4.2-es) verzióra vagy előtte eltávolítottad?
-
-
HZoli87
veterán
válasz
HZoli87 #3328 üzenetére
SUPERAntiSpyware 5 (2011-08-02)
Ez még hozzá tartozik:
- NEW: User interface - Easy Access and Use
- NEW: Real-Time Protection - Lighter, Faster and Added Protection!
- NEW: Faster scanning and updated scanning engine
- NEW: 30% smaller definition updates resulting in improved performance
- NEW: Critical Point Scan - Examine critical load points for malware infections
- NEW: Rescue Scan - Gain control of your system when infection prevent scanning
- NEW: Scheduler - integrated with the Windows Scheduler for maximum flexibility and control
- NEW: Quarantine Management System
- NEW: Repairs - fix problems left behind by Malware
- NEW: Update System - faster and more flexible
- NEW: Scan logging - monitor the health of your system
- NEW: Improved memory management - lighter on your system -
válasz
HZoli87 #3327 üzenetére
Facebook-on meg Wilder Security-n #91 jelent meg ez a hír... (meg biztos még máshol is)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest