- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
infeeeee
csendes tag
Ezt az oldalt hol érem el? Mikor más is írta, hogy van a rovatoknak, akkor is kerestem, de nem találtam meg. Jelentek egy UX bugot, hol van ez az RSS lista?
WantMyRSS addont használok, ami megjeleníti az oldalakhoz tartozó feedeket, de itt csak a prohardvert és mobilarenát látja az adott oldalakon, pedig más honlapokon fel szokta ajánlani az összes alfeedet is.
-
negro
őstag
Nem volt meg olyan? Azert ez munka.
Az biztos nem lett roszabb. Mas lett, szokni kell, ennyi. En eszleltem vmi valtozott... 2 nap mire megszoktam es az elet megy tovabb. Persze van olyan aki a modemes betarcsazos korszak feluleteit szeretne meg mindig. Bar nem tudom a fanyalgok eletkorat de itt szerintem nagy a kontraszt. Vagy az 50+ sir vagy a ~20 eves...?
Amugy nekem ilyen szempontbol + lenne ha lehetoseg van sajat avatar feltoltesere. A nick nev nem gond de sokszor nem artana tarsitani egy kepet az adott nevhez mert mar sajnos jo ideje a komment kultura a nevtelensegben es arctalansagaban sokszor bomlaszto. Bar itt meg azert nem annyira. Persze regen ez alap volt, illetve az "avatar moge bujas" csak eppen anno ha csak nem koszontel irc-en mar szoltak erte es kirugtak... ha visszejottel arcoskodni 1 nap ban...
-
p a s s e r
őstag
írtam, hogy "szívesen segítettem volna (!)", szóval nem utólag lebegtetek, max a hajó ment el, mivel már bőven benne voltatok, amikor írtam... hát majd felkérem magam ezek után, hogy utánaússzak... lol... szerintem ez érthető, de nyugodtan told tovább a gázt, még ha tengelyig is akadtál el a sárban... cp párhuzamban nem a programozók száma a lényeg, hanem hogy úgy jött ki, hogy nem kellett volna kijönnie... tisztelem a munkádat, nem erről szól a mondandóm, inkább arról, hogy miért így kezeled... a projectmanagement és a "vásárlók" kezelése botrányos...
egyébként nagyon zárójelben, mondjuk példaképp a pannon-gsm pannonra változása, amikor a gagyi arculat és kommunikáció kékpropelleresedett, és szintet lépett, egy egész jó kis arculatváltás volt, én élveztem, csinálni is... és a célközönség is, panasz nem túl sok vót...
sok sikert, srácok! -
p a s s e r
őstag
ez az ügyfélszarbavevés, kioktatás, a nektek nem tetsző panaszokra adott burkolt, vagy direkt alázás sztem nem csak nekem veszi el a kedvem... full amatőr az egész, és a kritikát támadásnak veszitek, pedig akár reklám, akár előfizetés útján, de végül is belőlünk éltek... 2025 van, jóreggelt... ká nagyot csalódtam bennetek... zárom is soraimat, nem is mondtam semmit, azt is csak halkan...
-
-
Értem, akkor csak nekem fura a dátum és a hozzászólások hiány..
Lehet számotokra jó döntés,csak sajnos inkább az van, hogy beletörődünk... Az aláírás se jött vissza...
De nyugodtan hozzatok be még pár olyan újítást, ami nem jön be a usereknek.
Persze páran itt elhisztizzük,én az újítas óta magamon látom, nem olvasom el a hírt, mert nem tudom melyiket olvastam, nem tudom nelyiknel hol járnak a hozzászólások.
Illetve ami eddig 1 kattintás volt, most 2-3 lett. Minden egyes alkalommal az többszörös folyamat.
Nem tudom ez miért lett ennyire bonyolult.?.
Eddig egy kattintással megvolt .. hát na, ezek a változások engem megint nem ösztönöznek az eddigi prémium meghosszabbítására.Lehet támaszkodni kéne a régi userekre is. De már 2-3 olyan újítást hoztatok idén, amivel a pár éves előfizetésem szívesen dobom, mert nem szolgálja sehogy az időmet,az olvashatóságot, az információ hatékonyabb eljutását...
Csak plusz köröket visz az életembe ..
-
RandomName
senior tag
-
Juhaszatti
addikt
Sokkal jobb ha van dátum, idő. Tudom hogy tegnap délután jártam utoljára az oldalon, akkor a tegnap délután óta felkerült híreket nézem meg. Így meg hiába van időrendben, legörgetek, rájuk nézek, aztán jön hogy...ezt a hírt vajon már láttam? Melyik lehetett az utolsó amit még igen?
Szóval nekem speciel egy hasznos dolog.Építő jellegű kirikaként hoztam fel korábban is a hiányát.
-
-
Felesbandi
senior tag
Igen, tudom. Pontosabban arra gondoltam, hogy ha pl. a Mobilarena van epp megnyitva, at kell mennem a PH-ra es onnan tudom elerni a Gamepod-ot. Nem tragedia, meg lehet csak megszokas kerdese. Elsosorban csak azert tunik fel, mert eddig egymas utan volt a PH, Mobilarena es Gamepod, igy ebben a sorrendben mentem mindig vegig. Igy most a Mobilarenan reflexbol mennek tovabb a Gamepodra es rajovok hogy irany vissza a PH-ra es onnan a Gamepod.
Ha megszokom idovel a PH -> Gamepod -> Mobilarena sorrendet, lehet mar fel se fog tunni, na de ilyen a valtozas, mindig van kezdeti kenyelmetlenseg.
-
RandomName
senior tag
Értem, de addig én már sosem jutok el. Ha Youtube a cikk szerzője, akkor a régi reflexeknek hála azonnal bezárom azt a tabot, és lusta vagyok újranyitni.
De ha a @MobilarenaHUNGARY vagy a @PROHARDVERhu csatorna új tartalommal jön szembe a YT-on, akkor az viszont meg lesz nézve. -
Csupingo
veterán
Tudom, tudjuk, ezek a változtatások a Ti döntésetek. Nem írok véleményt, de örülök, hogy gyakran van egy-két nyitott csatorna és figyeltek, reagáltok az észrevételekre. Látom, ez sose zökkenőmentes, de sok türelmet kívánok és köszönjük, hogy vagytok nekünk! Kicsit érzelmes lett, mert beütött a maligán.
Viccet félretéve, tényleg köszönöm a PH dolgozóinak ezt a régóta létező színvonalas platformot.
-
Nagyrészt egyetértek, de ....
Vannak olyan felvetések, kommentek, kérdések (pl. az én első #14-es hozzászólásomra gondolok), amik választ igényelnének. Legalább annyit, hogy tudni lehessen, a változás végleges (így is akartátok), vagy csak egy hiba, és javítva lesz. Ilyen a párunk által felvetett rss-ek kérdése (vagyis hogy lesz-e ezek után külön ilyen csatornája a két beolvasztott lapnak (csak most épp bugosak); vagy a terveitek szerint véglegesen megszüntettétek ezeket, és már törölhetők); vagy jó lenne tudni, hogy a hírek melletti időpontok visszatérésére van-e remény, vagy felejtsük el, mert ez az új dizájn része; netán hogy a régebbi időpontbeli híreket el lehet-e érni majd később, csak most véletlenül lemaradt, vagy intsünk ennek is végső búcsút...
Ezen kívül egy picit részletesebb magyarázatot is kaphattunk volna arról, hogy miért kellett beolvasztani pont azt a két (al)oldalt ilyen módon (nem volt már híríró, nem volt már olvasó, ....). Persze, ha ez olyan indok, amit nem szeretnétek valami miatt megosztani, akkor azt is meg lehet osztani.De ha már ide jutottam a kérdésekben, akkor miért van az, hogy a GP megjelent a PH főoldalán, de az ITC meg nem?
(Tudom, lassan túl sok kérdésem lesz, és lehet, hogy a válaszok egy része nem is publikus. De bennem ezek merültek fel, és tényleg érdekelne, hogy mi és miért történik. Szeretném megérteni, mert úgy könnyebb elfogadnom az olyan tényeket is, amik számomra negatívok. Ezért előre is köszi a válaszokat!)Mert a dizájn tényleg csak megszokás kérdése. Az oldal felépítése, a színek használata, a karakterek mérete, ..... az tényleg csak arról szól, hogy eddig ilyen volt, most olyan lesz, pár hét múlva már emlékezni sem fogunk rá. Még az esetleges funkcióvesztések is ilyenek, amire én most megpróbáltam rákérdezni - mert úgyis megszokjuk. De azért egy kicsit részletesebb tájékoztatást megérdemeltünk volna, hogy 'ezeket eltüntettük, azokat átalakítottuk, ....; vagyis ezek nem hibák, hanem a terveink részei', így legalább tudnánk, hogy mik a bugos dolgok (amik rövidesen javítva lesznek), és mik azok, amikért feleslegesen sírunk, akkor sem lesznek.
(Jut eszembe: kicsit csipkelődésként
érdeklődöm, hogy miért pont egy hosszú, 4 napos hétvége előtt lett élesítve, beüzemelve az új oldal? Miért nem mondjuk hétfőn, vagy kedden, amikor az esetlegesen felmerülő hibákat szinte azonnal lehetne javítani 'munkaidőben', és nem kellene azzal védekezni, hogy most 4 napig 'hétvége' van?)
-
p a s s e r
őstag
enyhén csúsztató mellédumálás, de nem érdekes... tényleg mintha az lenne a fő érv, hogy a fogyasztó mondja azt, hogy jajjdejó... lenézni biztos nem akarom... tudom, sok munka, gondolkodás, és az abba vetett (néha téves) hatalmas hit... nekem is volt olyan, amikor jogosan(!) szólták le a munkámat, mert nem vettem figyelembe a fő szempontokat, de hát az ilyenekből is tanulunk... és hogy a további, ehhez kapcsolódóakat is levarrjam, ha lett volna esetleg gondolat arra, hogy szűkös kapacitás mellett a helyiektől (szakemberektől, akár leválogatva, mert vannak) kértek segítséget, én biztos elgondolkodtam volna rajta, minimum, de nem sokáig valszeg... mert adni jó és mert jövök nektek ennyivel ennyi év ittlét után pláne... a teszt hiányát meg már mondtam... nade písz...
-
tlac
nagyúr
mi kollektíve indultunk a nettel, a mostani 40-50 éves korosztály világa volt az főleg, és nyilván mi hasonlóan is fogyasztunk tartalmat (vagy legalábbis nem idegen nekünk a klasszik módi: sallangmentes honlap, hosszú szövegek, magyarul, értelmes embereknek írva, meg egy erős fórum). csak hát sajnos "mi" már jóval kevesebben vagyunk, és az oldalnak mindenféle igényt ki kell szolgálnia, különben nincs hirdető, akkor meg nincs pénz, akkor meg nincs oldal.
abban biztos vagy, hogy pont az idősebb korosztályból van kevesebb?
szerintem itt az oldalon inkább fordítva lehetnem is tudom, hogy a fiatalok egyáltalán hogyan találnak rá az oldalra
-
KROK640
nagyúr
Én tudom, de ha figyelted akkor a végén ezt is írtam, hogy "Itt maximum a régi oldal visszahozásában lehet reménykedni, de azt sem tartom túl valószínűnek, mivel ezen meg sokat dolgoztak. Esetleg ennek finomításait tudom elképzelni".
Itt az a nagy probléma, hogy kénytelenek vagytok mindenkit is célcsoportnak váltani. Én üzemeltetek 2003 óta egy helyet, kicsi, tele régi tagokkal, (a legfrissebb aktív tag is 2012-ben csatlakozott) ahol pont az egyik kérése a usereknek, hogy semmi se változzon, biztonsági frissítéseken kívül minden maradjon a 2010-es szinten. Ott is a ma 40-50-es korosztály van. Szerencsém van, mert nem ebből akarok megélni, így reklám sincs, a szervert meg egyéb költségeket meg a tagok összedobják 3 évente.
Egy ilyen nagy oldalon, úgy, hogy bevételt is akartok ebből, ez sajnos nem lehetséges, így megértem abszolút azt, hogy fejlődni akartok, sőt üdvözlöm is, csak ilyenkor meg benne van, hogy a régi tagok (most nem magamra gondolok, én semlegesen szemlélem az új oldalt) esetleg nem tetszésüket fejtik ki. Nekem az aláírások kikapcsolása nem tetszett, de azt tök jól megoldottátok, én azóta (meg a ceruza ikon) örülök -
Alogonomus
őstag
Az egyértelmű, hogy hozzászokunk majd az új kinézethez, ahogy eddig is hozzászoktunk a Világ egyéb változásaihoz is, de egyénenként eltérő ideig azért hiányolni fogjuk a régi jólmegszokott kinézetet. A szoftverekben is lenyeltük a mindenféle "ribbon" menürendszert, de azért vágyakozva gondolunk vissza a hagyományos menük korára.
-
virkir
veterán
Nem gondolom, hogy egy nap alatt ennyit romlott a szemem.
Olyan mintha 1-2 számmal kisebb betűmérettel jelenne meg mobil FF-on asztali nézetben.
A fejléc is olyan mintha mobil nézet lenne nem a sima asztali, szívecskével hsz. buborékkal háromvonalas menüvel. Tehát ilyen kevert. -
Varoz
addikt
De akkor meg miért kellett a fórumhoz nyúlni pl.?
Meg ez továbbra sem magyarázat arra, hogy a Gamepodot miért kellett "lefokozni".
Ismét leírom, nem a változás, a haladás a baj. Én maximálisan értem, hogy más a célközönség, azt is, hogy Mobilarénán miért kell fényezni az iPhone-t.
De ez két külön dolog.
JuhaszattiNa ezt köszi, nekem csak az tűnt fel, hogy lecsó.
-
Juhaszatti
addikt
"nézd, a fórum milyen már? háát, régi. nagyon régi. semmire sem hasonlít, ha körülnézel. megállt vele az idő. a fórumnál ezt vállaltuk, mert végülis fontos, hogy akik megszokták, szeressék. a tartalomnál viszont nem csinálhatunk úgy, mintha 2005 lenne."
Nyilván ez is szubjektív, de szerintem pont ez az erősségetek, a Disqust és hasonló megoldásokat használó oldalakkal szemben.
De még egy Anandtech, vagy TechPowerUP fórumszekciója is nagyon gyenge ehhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest