- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Jó, tudok én is ilyenről, aki új accot kezdett, de rendes körülmények között ez az emberrel mondjuk egyszer fordul elő 10-20 évv alatt. Plusz akkor ilyenkor dobja be a másik nevét is.
Itt nekem az a gyanúm, hogy valaki a sértődöttségét így próbálja nyomatékosítani. Hasonlóak az elemek, a stílus, mindkettő relative friss, alacsony aktivitású tag. -
KROK640
nagyúr
Szerintem itt az az elképzelés, hogy azok a dolgok amik "nem teljesít jól" vagy öreges csökevénynek tűnnek (aláírás) azt kigyomlálni, mert akár vissztaszító is lehet a fiataloknak, akik most a bevonzandó generáció.
Gondolom én. Aztán, hogy mi van a háttérben, azt a házigazdáink tudják megmondani. -
KROK640
nagyúr
Én eleve a fórum miatt jöttem (miután az aprón vettem pár dolgot, ránéztem a fórumra, és itt ragadtam). De azért jó, hogy van egy oldal is, a PH-t, néha a mobil arenat meg a gamepodot is olvastam, de sokkal ritkábban mint ahogy a fórumot.
(Amúgy why beszélsz half inglisül?
)
-
KROK640
nagyúr
Én tudom, de ha figyelted akkor a végén ezt is írtam, hogy "Itt maximum a régi oldal visszahozásában lehet reménykedni, de azt sem tartom túl valószínűnek, mivel ezen meg sokat dolgoztak. Esetleg ennek finomításait tudom elképzelni".
Itt az a nagy probléma, hogy kénytelenek vagytok mindenkit is célcsoportnak váltani. Én üzemeltetek 2003 óta egy helyet, kicsi, tele régi tagokkal, (a legfrissebb aktív tag is 2012-ben csatlakozott) ahol pont az egyik kérése a usereknek, hogy semmi se változzon, biztonsági frissítéseken kívül minden maradjon a 2010-es szinten. Ott is a ma 40-50-es korosztály van. Szerencsém van, mert nem ebből akarok megélni, így reklám sincs, a szervert meg egyéb költségeket meg a tagok összedobják 3 évente.
Egy ilyen nagy oldalon, úgy, hogy bevételt is akartok ebből, ez sajnos nem lehetséges, így megértem abszolút azt, hogy fejlődni akartok, sőt üdvözlöm is, csak ilyenkor meg benne van, hogy a régi tagok (most nem magamra gondolok, én semlegesen szemlélem az új oldalt) esetleg nem tetszésüket fejtik ki. Nekem az aláírások kikapcsolása nem tetszett, de azt tök jól megoldottátok, én azóta (meg a ceruza ikon) örülök -
KROK640
nagyúr
A videóstartalmakért eddig én sem nagyon kapartam, elképzelhető, hogy a jövőben bele-bele nézek majd
Az aláírással kapcsolatban anno én javasolgattam a megfelelő topicban, ezt a megoldást, és hál' Istennek a PH házigazdája meghallgatták és megvalósították
Ezer köszönet nekik innen is.
Én meg örülök neki, hogy így valakinek máris szebbé tettem a napját
-
KROK640
nagyúr
A belebukást semmiképp sem, hiszen az senkinek nem lenne jó, ha bezárna az oldal
(mondjuk én inkább a fórum miatt vagyok itt)
Itt maximum a régi oldal visszahozásában lehet reménykedni, de azt sem tartom túl valószínűnek, mivel ezen meg sokat dolgoztak. Esetleg ennek finomításait tudom elképzelni. -
KROK640
nagyúr
Nem akarlak elszomorítani, de a Gamestar magazin (aminek szép időkben 132 oldalas fizikai újságja is volt), hasonló "fejlődésen" ment keresztül. A fórum egy külső üzemeltetőhöz került, a többi meg csak egy "melléklet"é avanzsált
Valószínűleg már anyagilag nem fentarthat a régi modell, a fogyasztási szokások megváltozása miatt
A mai fiatalok már nem vesznek fizikai újságokat, és valljuk be mi öregek sem. A '90-es évek végén 2000-es évek elején havi 3-4 féle PC-s lapot vettem, a 2000-es évek végére fokozatosan egyre kevesebbet és ritkábban míg végül már nem. Ezzel párhuzamosan a kifejezetten játék témájú oldalak látogatása is hasonlóan csökkent.
Gondolom a gamepodnál is a számok indokoltál az "elrejtést" az más dolog, hogy így a számok jó eséllyel csak tovább csökkennek meg(bár a PH-s felületben felül fent van a menüben)
-
KROK640
nagyúr
Úgy látom, hogy most az a gondolat, hogy fiataltani kell a célközönségen, és minden változás (fórum aláírások eltünésétől kezdve, a videós rész erőteljesen startja mellett az új design) erre a vonalra megy fel.
Rengeteg régi arctól olvasom, hogy az lett volna a legjobb, ha semmihez sem nyúlnak (na... azért a ki-be kapcsolható aláírás meg a ceruza ikon nekem nagyon bejött).
-
KROK640
nagyúr
válasz
this is life #67 üzenetére
Logout felületen nem, PH-n igen
-
KROK640
nagyúr
válasz
this is life #32 üzenetére
Milyen legördülő menüből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest