- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz
Alogonomus #10 üzenetére
Ez mondjuk lehet csak nekem becsípődés, de valamikor még a wap idején megszoktuk azt, hogy nem kell komolyan venni azokat, akik valami brandet raknak be nick-nek, úgy, hogy nem ők a brand.
Emiatt én pl nem is kattintok egy olyan videóra/cikkre sem amit a Youtube nevű PH user töltött fel....
Nem tudom, ez kb olyan, mint a reklámvakság. -
válasz
Alogonomus #132 üzenetére
Már aki, a Ribbon a legjobb GUI találmány volt.
-
Zotya84
őstag
válasz
Alogonomus #10 üzenetére
Biztos van rá megoldás, hogy el lehessen tüntetni. Ha nem lesz a profilunk beállításaiban, akkor egyéb módon. Mint sok mást.
Engem QHD-n az zavart azonnal, hogy akkor fontot sikerült választani, hogy kapásból 20%-ot le kellett vegyek az oldal nagyításából. A total ai randa, hatalmas, és rossz helyen van. Gamepodig meg nem tekerek le, szóval az még jobban ki fog esni a látókörömből. Nem tudom, kik, és kinek találták ki ezt a buzi infinite scroll (pedig ez még nem is teljesen az) megoldást, de ez máshol is szar, nem marad tagolás a tartalmak között. Én úgy vagyok vele, ami nem fér el 3,5Mpx-en, az nem arra az oldalra való - másképp: nem is akarják, hogy lássam.
SzVSz az IT café kezdőlapja a legértelmesebb. Csak onnan meg hiányzik a PH-doboz...
(Vagy a Hardver aloldalé. Csak onnan meg az IT café.) Szóval, azt hiszem a főoldal számomra kuka, maradnak az aloldalak a könyvjelzők között.
#49 Viktor0610: Egy moderátor sem tudja, hogy a félkövér és a dőlt itt is megy a CTRL+B és a CTRL+I billentyűkombinációkkal?Vagy mi az oka, hogy sokáig tartott formázni?
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Alogonomus #10 üzenetére
Desktopon a videó rész elviselhető, telón nagyon zavaró szerintem. Hatalmas helyet foglal.
És a PH főoldalon az AI blokk lila része szintén kilóg jobbra nagyon.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
Alogonomus #10 üzenetére
Az utóbbi években elkezdtek nagyon megváltozni a médiafogyasztási szokások. Egyre többen és többen fogyasztják már inkább a videós tartalmakat az írottal szemben. Sőt egyre többen néznek akár egy videós tesztet is a TV-n a desktop helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged