- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
Valahol értem őket, valahol meg nem, de pl a kijelzők adott magassághoz képest egyre szélesebbek, és emiatt egyre gyakrabban rejti el az ember F11-el a böngésző alsó/felső sávját. És a folyamatos fejlesztéseknek hála, pár esetben már nem tudsz közvetlen visszanavigálni a fórumba, mert pl privátból nincs aktív témák, hanem főoldal-> fórum -> random topic-> aktív témák. De pl az aktív témákban sincs aktív témák, hanem F5 kell.
Ha meg kirakod könyvjelzősávba az aktív témákat, akkor F11-el el kell hagyni a teljes képernyős nézetet egy olyan egérkattintásért amit amúgy bármilyen topicban megtehetsz.
Viszont én meg nem vagyok mérvadó ilyen témában, mert más irányban (mobilon) minden reszponzív innovatív mobil felületet ami elrejt előlem funkciókat vagy nagyon máshogy viselkedik ignorálok. Itt szerencsére be tudom állítani a széles asztali nézetet telefonon is, de pl hup.hu-t azért nem olvasom, mert trey kitalálta, hogy mobilon se veszi komolyan ha asztali webhelyt kérek, és lerakta alulra a logint, hogy mindent át kelljen görgetni hozzá, ami ha nyitott tabról akasz visszamenni, akkor a full thread-et át kell tekerni, utána meg meg megkeresni mire akarsz válaszolni...
Anno itt sikerült kisírnom, még a T_chris nickemen, hogy legyen opcionális a választás a mobil feületnél (Köszi Parci, köszi Lezso6) mert itt is úgy indult, hogy mobilon kapod amit adunk.....
De örülök annak, hogy bár gyakran vagyok kretén, az ilyen javaslataim/kampányolásaim mint az aláírás újraláthatósága, mobil nézet kikapcsolhatósága, azért sok esetben átmennek úgy, hogy először elutasítást kapok, de a felvetés után aránylag sok embernek is kell amit kérek.
Itt szeretném megjegyezni, hogy valami redditszerű +1 lehetőséget régóta várunk.... -
értem, hogy ez az érzésed egy teljesen új, <1 napos valamiről, de az ilyen jellegű értékítéletnek kevés relevanciája van az első pár hétben vagy akár hónapban. van logika az új címlapban, hiszen nem random generátor köpi ki.
akik házon belül már látják egy ideje, azoknak nagyon elavultnak, gyengének tűnik a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dune: Awakening
- Le Mans Ultimate
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged