Új hozzászólás Aktív témák
-
51 múltam, és még Primo-n kezdtem el a számítógépezést (az érintőgombos verzióval) általánosban (középsuliban már Commodore-ok voltak, meg megjelentek az első PC-k is). Mégis tudom használni az ékezeteket (meg igyekszem megtartani a nyelvtani szabályokat is), mert én ezzel tisztelem meg a másikat. Hogy egyből megértse, egyből tudja, mit is írok (de még így sem mindig sikerül) - és ne neki kelljen dekódolnia pl. a "fokabel"-t 'főkábel'-ként vagy 'fókabél'-ként. Szóban sem ékezet nélkül kommunikálunk (elég hülyén is hangzana), írásban sem kellene. De amennyi ember, annyi féle...
-
Ceree
senior tag
En telefonon nem hasznalok mar csak (mondjuk ennek mas oka van), de ugyanigy kezdtem. Elso pc-n otthon angol billentyuzet volt, azt szoktam meg. Kesobb mar magyar winnel, magyar bill.kiosztasra valtottunk, es narancssarga matricakkal kezzel irva felulmatricaztam azt a bill-t. De hosszu i pl nem volt rajta. Azota mar reg magyart hasznalok, de a hosszu i-t meg mindig alt-gr+ i-vel irom a mai napig.
A roviditesekrol meg egy generacio tud meselni, amikor bele kellett ferni a 160karakteres sms limitbe. (Innen datalom a mobilos ekezet elhagyasomat is amugy, de ez hosszabb story.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged