- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Nem volt meg olyan? Azert ez munka.
Az biztos nem lett roszabb. Mas lett, szokni kell, ennyi. En eszleltem vmi valtozott... 2 nap mire megszoktam es az elet megy tovabb. Persze van olyan aki a modemes betarcsazos korszak feluleteit szeretne meg mindig. Bar nem tudom a fanyalgok eletkorat de itt szerintem nagy a kontraszt. Vagy az 50+ sir vagy a ~20 eves...?
Amugy nekem ilyen szempontbol + lenne ha lehetoseg van sajat avatar feltoltesere. A nick nev nem gond de sokszor nem artana tarsitani egy kepet az adott nevhez mert mar sajnos jo ideje a komment kultura a nevtelensegben es arctalansagaban sokszor bomlaszto. Bar itt meg azert nem annyira. Persze regen ez alap volt, illetve az "avatar moge bujas" csak eppen anno ha csak nem koszontel irc-en mar szoltak erte es kirugtak... ha visszejottel arcoskodni 1 nap ban...
-
negro
őstag
válasz
HantekDSO #176 üzenetére
39 leszek de en sem hasznalok ekezetet aminek nagyon egyszeru okai vannak. `92-ben kaptuk az elso PC-et de mar elotte is ment C64 szomszednal. Ezt szoktam meg illetve nem is volt magyar klaviatura akkor, meg az iskolai gepeknel sem altalanosban. Mindig is angolul hasznaltam a wint, a telomat es az angol klaviaturat szeretem es kiosztast. Lassaban irok magyaron. Illetve a rovidites miota vilag a vilag jelen volt a netes szoveg keret rendszereben igy rendszersen hasznalom en is "h". Expeditven, gyorsan es hatekonyabban gepelek igy es kepzeld itthon elek. Ezen fent akadni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest