- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Én csak azt nem értem, hogy egy olyan dolog, mint az aláírás is pl. nem befolyásolja a megújulást, azt, hogy új arcokat vonzanak be, de azért be kell darálni. Kösz.
Gamepod ugyanez. Miért nem fért el az új designba? Nekem nem az újítás a gondom, hanem öntögetjük ki a gyereket is a kád vízzel. -
En mar evek ota 99%-ban csak a forum miatt vagyol itt, a HW related content eroteljesen vesztett a szinvonalbol (sajnos, hisz igy az egyetlen magyar igazi HW tesztoldal is "kiszallt").
Viszont a forum (a kozosseg) szerencsere meg megvan. Persze ki tudja meddig (at least in free form). Mondjuk en szo nelkul fizetnek erte akar fix havidijat is, ha szukseges lesz.
Parci:
I see, felre ne erts, en is nyitottam volna a video iranyba es az arculat valtas is teljesen ertheto, attol fuggetlenul, hogy not my cup of tea. Ami viszont nagyon hianyzik, magasabb szinvonalu es gyakoribb HW tesztek, van ra barmi terv, hogy ebbe tobb energiat es anyagi forrast fektessetek es kicsit kozelebb keruljetek ujra pl a fless altal kepviselt quality-hoz?
-
nagyon régi tag vagy, tudod jól a menetrendet: kikerült, jön a feedback, bugreport, csiszoljuk, aztán egy idő után már nem változik. aztán eltelik 5-6 év, csinálunk egy újat, és mindenkitől megkapjuk, hogy az az új egy rakás szar és kérik vissza azt, amit épp szörnyülködve fogadnak.
több, mint egy tucatszor váltottunk már designt.
egyébként sok nehézség adódik abból, hogy nagyon töredezett lett a net közönsége és a platformok: mindenféle generáció netezik már, mindenféle platformon. legyen mobilon, tableten, pc-n, legyen videó, írott, podcast, legyen fiatalos, 30-as, 40-es, 50-es, 60-as stb.
azért is tűnik egy csomó dolog egyértelműnek mondjuk a régi törzsgárdának, mert anno mi kollektíve indultunk a nettel, a mostani 40-50 éves korosztály világa volt az főleg, és nyilván mi hasonlóan is fogyasztunk tartalmat (vagy legalábbis nem idegen nekünk a klasszik módi: sallangmentes honlap, hosszú szövegek, magyarul, értelmes embereknek írva, meg egy erős fórum). csak hát sajnos "mi" már jóval kevesebben vagyunk, és az oldalnak mindenféle igényt ki kell szolgálnia, különben nincs hirdető, akkor meg nincs pénz, akkor meg nincs oldal.
de, hogy pozitív legyek: mivel bő tucatszor váltottunk már designt, azt is tudom, hogy nem lesz semmi gond a mostanival sem, a helyére kerül a sok apróság és az olvasók jórésze örülni fog.
-
Egyertelmu, valszeg egy kulso marketing csapat azt mondta, hogy "this is the way".
Nekem nagyon nem jon be, egy video-t nem nyitottam meg es sanszos, hogy nem is nagyon fogok. De ettol ezekkel meg egyutt tudok elni, nem vagyok az ujitas ellen.
Nekem pl az alairas kilovese nagyon fajt, es egeszen eddig nem is tudtam, hogy betettek a visszakapcsolas lehetoseget, szoval ezer hala a hsz-edert.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged