- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #1715 üzenetére
hát már mindegy, a mentés az mentés, gondolom mindegy honnan van...
szerencsére sikerült mindenkinek belopni magam a szívébe, túl nagy baj lehet a 3. részben sejaja, azt láttam hogy van kétféle Widow, de hogy még egyet se sikerült szereznem, hihetetlen... vagy kasztfüggő lenne?
vagy talán ha silveren játszanék, akkor kapnék Widow-ot? hmhmhm -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
tiv83us #1708 üzenetére
Keményen tolod. Az a baj, hogy egy csomó idő kiesik míg találok lobby-t, ráadásul bugos is rendesen:
- volt olyan, hogy a cerberus katonák nem mozdultak. Az könnyű volt
- össze vissza ugrál a pályán a karakterem
- elment a melee attack és a carnage is. Egyszerűen nem hatottak az ellenfélre és ammot se tudtam felvenni.
Sök idő elmegy ilyen szarakodással -
pohár
félisten
válasz
tiv83us #1708 üzenetére
te törölted ki a hsz-em?
most nézem a programmal, hogy Jack meghalt a Collectors Base-en, sose szerettem igazából
mennyi hátrányom lehet nekem ebből a 3. részben?
ezen kívül minden karakter lojális velem szembenna háromnegyed 9-ig még belefér 2 gyors kör, hátha sikerül egy Widow-ot is szereznem
tényleg, van már valakinek Widow-ja? -
Malachi
veterán
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #1609 üzenetére
én ma kimaxolom a Turian izébizét, aztán nekiállok a Quariannak
megkaptam az emberi engineereket is, a Mantuson 4-es szintű még, a Katana is, lassan ki lesz maxolva minden képességem is, nincs olyan ellen aminek nem lesz elég egy headshot, most is csak 1-2 van ami pusztul bele elsőreFH... nekem is 0-n van a fényerő a játékban, a single-nél nem volt semmi probléma
-
Vistaboy
veterán
válasz
tiv83us #1523 üzenetére
Szerintem az Origin régiókorlátai miatt Magyarországon nem fog senki eredeti játékkal játszani 9. előtt, maximum ha trükközik egy kicsit a beállításokkal.
MOD: A Reckoning esetében is hasonló volt a helyzet: már 8-án kézhez kaptam futárral a játékot, de csak 10-én reggel tudtam azt elindítani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
tiv83us #1437 üzenetére
Valamit nagyon rosszul csinálhatok, mert a mérnökömmel kb fele annyi killt tudok csinálni, mint a társak másik kasztokkal. Harc közben nem nagyon érzem, hogy kilógnék a sorból, de ezek szerint mégis. Néha mondjuk keresem, hogy most honnan támadnak oszt mire odaérek egy soldier megy egy infiltrator leszedi a nagyját. Most nyomtam két kört a havas pályán két csókával (csak 3-an voltunk) és 10. hullámnál mindkétszer elbuktunk. Másodiknál én maradtam egyedül és mérnökként nem sok esélyem volt. Valahogy a nemesisek is mindig megtalálnak. Én küzdök egy nemesis-szel egy csomó ideig (mindig elbújik a kicsike) míg a társak ledarálnak mögöttem mindenki mást. A phantomokról már ne is beszéljünk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tiv83us #1444 üzenetére
Másik fórumon találtam ott ezt írták, bocsánat hogy nem néztem meg a linket.
VIszont a linkelt codex-ben ha jól értettem mondják hogy 4 típusa van a Reapereknek.
Ezt leírnád nekem kérlek, mert nem nagyon értem, csak az elsőt hogy capital ship meg hogy 2km hosszú.
szerk:
Akiket érdekel, a honosítást folyamatát ezen az oldalon lehet majd követni:
http://magyaritas.masseffect.hu/
Jelenleg üres az oldal, de hamarosan fel lesz majd töltve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tiv83us #1441 üzenetére
RÁkattintottam, de az összes ilyen oldal kamu szerintem.
Más:
Lesz codex is, fel is került pár "beszédes" a youtubera,a twitteren találtam.
SPOILER veszély!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=jKL1V7HtJQc&feature=related
"Harbringer a legöregebb és legnagyobb reaper az egész flottában.és ő vezeti a támadást a Föld ellen."
Plusz dolog:
Úgy néz ki hogy a demo fájljai között ott van az új csapattársunk a Prothean hangfájlja is.
Így fog beszélni: -
-
Chabe89
addikt
válasz
tiv83us #1388 üzenetére
Silveren az LT zone elég húzós már a végén. 4-5 atlas, vagy 10 nemesis meg kb ugynaennyi phantom, centurio, mérnökök a turretjükkel meg egyéb nyalánkságok. Ráadásul csak akkor kapsz jó sok pontot, hogy ha pont a zónában vagy. Ha nem érsz oda mire jön a sikló akkor kevesebb mani, kevesebb pont
2-3 silvert már megcsináltunk itt a napokban, de a goldot el sem tudom képzelni milyen lehet
-
Ilsyde
őstag
válasz
tiv83us #1383 üzenetére
Ez vágott engem is mellbe. Faltam az elso két Mass Effect konyvet, a harmadikat még nem olvastam de már alig várom hogy elkezdjem. A negyedik meg nagyon pontatlan - mondjuk annak jó aki nem ismeri annyira az univerzumot (ettol fuggetlenul itt figyel a polcon mert tavaly elorendeltem és hozta a postás mielott mindezt tudtam volna).
Valamennyire jó hír hogy majd javítják a konyvet. Már ezt is patchelikKuldenek kis papírfecniket hogy ragaszd rá a javításra szoruló részekre...
-
pohár
félisten
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
tiv83us #1244 üzenetére
Normalon nem emlékszem rá, hogy betaláltak volna bár ott nem is bújtam nagyon a fedezék mögé. Odatoltam a kis Drone-om és amíg azzal foglalkoztak, addig lőttem mint a barom.
A két lövegnél én, amikor elkezdte lerakni az elsőt, akkor már Garrus-nak és Liarának is kiosztottam, hogy azt aprítsák és én is azzal kezdtem. Utána gyorsan leszedtem a két engineert és a legvégére már csak a másik torony maradt, amit szétlőttem közelről.
Furcsa, hogy magasan az engineert szeretik a legkevésbé. A Drone és az AI hack is tök jó. AI hackkel a lövegeket is a Cerberus ellen lehet fordítani, a drone a második részben az YMIR mechek ellen jött nagyon jól. Tulajdonképpen bármikor jó, amikor le akarsz kötni egy ellent, amíg a többit irtod.
-
BeLucZ
addikt
válasz
tiv83us #1246 üzenetére
vki irta előbb hogy fordítható a játék????
a teljes is majd az elején? vagy kell rá várni 2 évet ?
amikor a kisfiús rész van ott a kisfiú arca tényleg olyan mintha igazi lenne, sztem odabasz, kihoztak kb mindent az engineből, bár a ruha tényleg picit mosott de majd javítják szerintem attól eltekintve nagyon hangulatos szép lesz ismét -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
tiv83us #1216 üzenetére
Először végignyomtam normalon engineerrel, mert ekkora pöcs vagyok. Insanity-t már csak soldierrel mertem kipróbálni.
Először nagyon meg voltam lepődve, hogy a fedezék mögött is eltalálnak néha, de szép lassan hozzászoktam.
A Wrexes pályán az utolsó emeleten megizzadtam rendesen. Medigel el is fogyott, de a gránátnak (nem a vesszőparipám a téma, de jó hogy újra van) nagyon jó hasznát vettem.
Az Atlas-szal nagy kergetőzés volt az oszlopok körül és közben a Cerberus katonákat is ölni kellett ezért sokszor majdnem meghaltam és tényleg csak annyi időm maradt, hogy visszatöltődjön a shield és már megint harcolnom kellett.
Ha ez mondjuk egy közepes pálya és lesz vmi Horizon-szerűség a 3. részben, akkor számomra esélytelennek tűnik egy olyan pálya.szerk.: Csak nekem tűnt úgy mintha szétloccsant volna az egyik Cerberus trooper feje, amikor agyonlőttem vagy más is találkozott hasonlóval?
-
Ilsyde
őstag
válasz
tiv83us #1094 üzenetére
Koszi a választ! Nincs hozzáférésem a demohoz de majd megnézem justinon vagy youtubeon. Azt sem tudom hogy PC-re jon-e (direkt nem kovettem a játékot).
Cerberus ellen kell harcolni? Ez meglepett. Egyedul a legfrissebb képregényt és a harmadik konyvet nem olvastam, lehet azért maradtam le egy fontosabb fordulatról. Nos, annak is eljon az ideje... de kronológiai sorrendben haladok.
Most viszem újra végig az elso részt és ott is hasonló probléma van a fedezékrendszerrel - nem tudom mennyire emlékszel rá. Nem nagy probléma, foleg hogy mozgásban kell lenni kulonben bekerít az ellen és lecsapnak kozelharcban.
-
Ilsyde
őstag
válasz
tiv83us #1076 üzenetére
Mennyire spoileres a demo? Úgy értem hogy kizárólag a játék elejét mutatja be, vagy belecsap a torténet kozepébe hogy minél akciódúsabb/figyelemfelkelto legyen?
Eddig direkt elkerultem mindenféle trailert, leírást meg képeket de a demora végigjátszására kíváncsi lennék ha nem rontják el vele a meglepetés(ek) erejét.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tiv83us #1036 üzenetére
Én megfogadtam. Hiába kerül fel netre a játék egy héttel megjelenés előtt(felfog az életemet teszem rá) akkor sem játszok vele, meg sem nézem. Plusz amint ide ír valaki, hogy játszik warezzal azonnal megyek jelenteni modiknak(pl neked
)
Na basszus, és már fennt is van neten a boxos demó. Aki spoilerezni mer, agyonvágom eskü.
-
-
KubanitoS
veterán
Ha jól emlékszem mindkét esetben annyi volt a Kotor 2 vége, hogy Kreiával kell megküzdeni és megölni, ha jó vagy, ha gonosz. Aztán meg elrepülsz a legénységeddel az Ebon Hawkkal és kb ennyi. Nem sok értelme van, valóban, viszont ettől eltekintve nekem a második rész is nagyon tetszett, rendkívül hangulatosra sikerült.
A kotor 2-t egyébként a sürgős megjelenés miatt rohadtul összecsapták, kivettek egy csomó részt belőle, ezért egy-két mondat értelmét veszti. Ha emlékszel még volt egy rész, amikor egy havas bolygón lezuhantál és assassin robotokat küldtek rád, mint HK47-es volt. Ott elhangzik egy robotgyárról is infó, ami a végleges játékból kikerült időhiány miatt.
Van egy mod, amely megkisérelte visszarakni a kivágott részeket. Itt megtalálható.
-
Chabe89
addikt
Nem tudhatjuk. Lehet, hogy lesz egy ilyen mini játék, hogy gyűjtsél egy csomó űrszemetett, hogy megépülhessen ez a micsoda vagy esetleg a fő küldetés ez lesz, hogy ezt megépítsük és egy jól irányzott sugár nyalábbal kiírtjuk az egész "fődet". Ne legyen igazam én sem örülnék neki.
-
vitaro
senior tag
Annyiban számít, hogy mindig csak a legutolsó olyan rublika töltődik vissza amiben van még élet. Tehát ha annyira lekapnak, hogy csak az utolsóban marad egy hangyányi kis piros, akkor csak az fog visszatöltődni. Így nem fogunk folyton teljes életerővel rohangálni. Ez az ötlet tetszik is, de jó lett volna ha a második részhez hasonlóan nincs mindig képernyőn ez a csík.
-
Lui04
aktív tag
A nemrég linkelt pdf első oldalán az szerepel, hogy a Galaxy at War váltja a nyersanyag bányászást.
Számomra a mako/mékó szórakoztatóbb volt, mint a szkennelgetés. Amit ezzel kapcsolatban elrontottak az a környezet volt, egyszerűen unalmas volt, nem tudták tartalommal megtölteni. Ráadásul ezt még megfejelték azzal, hogy egy kis vacakhoz is olyan terepen kellett átmenni, amit egyszerűen járhatatlan volt. Azokon a helyeken, ahol ez része volt a főszálnak, ott normálisan lehetett használni.
A firewalker számomra csak az overlord alatt volt valamire való, élvezhető, de ott is hiányzott, hogy kiszállhassak, szétnézhessek kicsit két lábon is. Emellett csiszolhattak volna az ágyú lövési sebességén, mert ez a sorozatban lövés olyan hatást keltett, mintha pisztollyal szórnánk az ellent, semmi ereje nem volt az ágyúnak.
Amit nem mutogatnak, azaz inventory, mert szó volt arról is, hogy ismét lesz. Viszont Casey Hudson meg azt nyilatkozta, hogy nem lesz kötelező használni, emellett meg minden képen Liara fix ruhát visel meg a CE-hez is adnak plusz ruhát. Szóval kicsit érdekesen lóg a levegőben a téma
-
vitaro
senior tag
Ha van egy kis humorérzéke a fejlesztőknek, egy küldetés erejéig visszahozzák a Mako-t.
Nagyon élveztem ahogy átugrattam a rakéták felett. A hegyről lepattogást már kevésbé.
#628: "szerintem helyszinenkent fog valtozni, hogy melyik karakterek harcolnak majd az oldaladon" Ez úgy lenne jó ha helyszínenként változna, hogy kikből választhatsz. Ha mindig ugyanazokkal kéne lenni adott küldetésen, az nagyon nem tenne jót az újrajátszhatóságnak. Esetleg úgy oldják meg, mint amikor a második részben meg kellett szerezni egy-egy társunk hűségét. Ő fix volt, de a másik lehetett bárki.
-
-
Chabe89
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest