Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
danntora
üzenetére
Igazság szerint egyszer haltam meg gém alatt, mékóval leugrattam a semmibe kiváncsiságból...

Illetve Liara halt meg egyszer harcban, nem bírta a végén a geth védelmi ágyút, de fantomként feltámasztottam

Uh ez nem motivál...
No meg a karakteremnek egy hős őrzőt választottam, így annyira nem akarok keménykedni^^ (fontos az rpg...) a harccal meg eddig se volt gond, túlságosan senki se tudott meg izzasztani, meg azért elég nehezen is tették volna, amikor legtöbbször repkedtek és ashley-vel agyaggalamb lövészetet tartottunk.Apropó! A szerelmi szálon mindegy, hogy melyik oldalt képviselem? Csak mert mind2 hölgyeménnyel jóban voltam, de Ashley egyszerűen eltűnt, jobban mondva a beszélgetésekből hirtelen kikopott a szenvedély és csak Liara maradt
Vagy neki nem jön be, ha csak a példakép van 100%-n? 
-
Bluegene
addikt
válasz
danntora
üzenetére
nem kell pont odáig, elküldi a mentett játékait és én majd kiválasztom hol tartok(az h milyen fejjel/névvel nyomulok letojom), ami pedig utána van azt letörlöm
annyira nem csipázom a játékot h még1x nekiessek
ha lenne valaki oly kedves, hálás lennék
, egyébként az se biztos h működne ez
gellande2@gmail.com
-
-kdM-
senior tag
válasz
danntora
üzenetére
amikor eloszor vegigtoltam magyarul en is sirtam a hibakon (nem csak forditasi, helyesirasi hibak is vannak dogivel), de ugy nezem, hogy a cd project mostanaban toborzott direkt erre embereket szoval a jovoben csak nem lesz ennyi hiba
egyebkent nem csak magyarul telepitheto...az elejen en is vertem a nyalam miatta, de aztan kioktattak itt a forumon
-
Romvr
őstag
válasz
danntora
üzenetére
És évekig fogod tartogatni a mentésed? Senki nem tudja mikor jön PC-re a Tömeg Hatás Kettő.
Bár lehet kiadják egy hét múlva. Sztori: Száren-t a geth-ek klónozzák a megmaradt pacákból. Elhatározza hogy bosszút áll a galaxison. Összebarkácsolja a Szoverejnt (Nem azt ami Pikárnak volt.) És elindul megkeresni a Kándujit-ot, mert már elfelejtette hogy hol van és egyáltalán mi az. Ezért Sepőrd parancsnokot, akit nyugalmaztak mert már száz egynéhány éves, visszahívják és megkérik hogy mivel ő már úgy is rutinos ebben ezért intézze el Száren-t. Út közben összeszedi a régi csapatot, de mikor megint elkezd kavarni Lijarával szívrohamot kap és kinyiffan. Száren ezt megtudja és miközben örömtáncot jár véletlen bekapcsolja az ön megsemmisítést. Vége!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Robogó, kismotor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)