- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
danntora #1258 üzenetére
Igazság szerint egyszer haltam meg gém alatt, mékóval leugrattam a semmibe kiváncsiságból...
Illetve Liara halt meg egyszer harcban, nem bírta a végén a geth védelmi ágyút, de fantomként feltámasztottam
Uh ez nem motivál...
No meg a karakteremnek egy hős őrzőt választottam, így annyira nem akarok keménykedni^^ (fontos az rpg...) a harccal meg eddig se volt gond, túlságosan senki se tudott meg izzasztani, meg azért elég nehezen is tették volna, amikor legtöbbször repkedtek és ashley-vel agyaggalamb lövészetet tartottunk.
Apropó! A szerelmi szálon mindegy, hogy melyik oldalt képviselem? Csak mert mind2 hölgyeménnyel jóban voltam, de Ashley egyszerűen eltűnt, jobban mondva a beszélgetésekből hirtelen kikopott a szenvedély és csak Liara maradt
Vagy neki nem jön be, ha csak a példakép van 100%-n?
-
Bluegene
addikt
válasz
danntora #1206 üzenetére
nem kell pont odáig, elküldi a mentett játékait és én majd kiválasztom hol tartok(az h milyen fejjel/névvel nyomulok letojom), ami pedig utána van azt letörlöm
annyira nem csipázom a játékot h még1x nekiessek
ha lenne valaki oly kedves, hálás lennék
, egyébként az se biztos h működne ez
gellande2@gmail.com -
-kdM-
senior tag
válasz
danntora #1143 üzenetére
amikor eloszor vegigtoltam magyarul en is sirtam a hibakon (nem csak forditasi, helyesirasi hibak is vannak dogivel), de ugy nezem, hogy a cd project mostanaban toborzott direkt erre embereket szoval a jovoben csak nem lesz ennyi hiba
egyebkent nem csak magyarul telepitheto...az elejen en is vertem a nyalam miatta, de aztan kioktattak itt a forumon
-
Romvr
őstag
válasz
danntora #917 üzenetére
És évekig fogod tartogatni a mentésed? Senki nem tudja mikor jön PC-re a Tömeg Hatás Kettő.
Bár lehet kiadják egy hét múlva. Sztori: Száren-t a geth-ek klónozzák a megmaradt pacákból. Elhatározza hogy bosszút áll a galaxison. Összebarkácsolja a Szoverejnt (Nem azt ami Pikárnak volt.) És elindul megkeresni a Kándujit-ot, mert már elfelejtette hogy hol van és egyáltalán mi az. Ezért Sepőrd parancsnokot, akit nyugalmaztak mert már száz egynéhány éves, visszahívják és megkérik hogy mivel ő már úgy is rutinos ebben ezért intézze el Száren-t. Út közben összeszedi a régi csapatot, de mikor megint elkezd kavarni Lijarával szívrohamot kap és kinyiffan. Száren ezt megtudja és miközben örömtáncot jár véletlen bekapcsolja az ön megsemmisítést. Vége!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Anime filmek és sorozatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged