- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
Nekem előbb family guy ugrott be, aztán italian job, aztán az austin powers
Nem így gondoltam az akcentusokat, elég amerikán belül. Mondjuk azok a kis bankár törpék lehetnének mexikóiak, a negatív ember karakterek redneckek, a kemények brooklyniak, stb
Csak az a bajom a tiszta beszéddel, hogy nézem a szájukat, és nehezen hiszem el, hogy tök más biológiai felépítéssel ugyanúgy tudnak beszélni. Legalább lenne valami említés, hogy mindenkinek van tolmács implantja, vagy valami.
Ami még hiányzik, az az ember fajok közötti változatosság. Ha jól emlékszem, eddig láttam egy feketét, aztán annyi. Ja, meg az indiai doki, aki a lánya holttestét akarja vissza.
Viszont rég jó, ha ezek a legnagyobb gondok a játékkal, én még mást nem nagyon találtam.Eredetileg itthon akartam megvenni, de amikor megtudtam, hogy csak magyar felirat lesz benne, egyből megvettem az ea boltból. Igaz, nincs doboz, de a félrefordított baromságokat sem kell olvasnom

A viccet meg értettem, bár a konkrét idézetre nem emlékszem, igaz, nem is néztem annyi MP-t. De hogy hülyék, az biztos
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Borderlands 4
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest