Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
Nekem előbb family guy ugrott be, aztán italian job, aztán az austin powers
Nem így gondoltam az akcentusokat, elég amerikán belül. Mondjuk azok a kis bankár törpék lehetnének mexikóiak, a negatív ember karakterek redneckek, a kemények brooklyniak, stb
Csak az a bajom a tiszta beszéddel, hogy nézem a szájukat, és nehezen hiszem el, hogy tök más biológiai felépítéssel ugyanúgy tudnak beszélni. Legalább lenne valami említés, hogy mindenkinek van tolmács implantja, vagy valami.
Ami még hiányzik, az az ember fajok közötti változatosság. Ha jól emlékszem, eddig láttam egy feketét, aztán annyi. Ja, meg az indiai doki, aki a lánya holttestét akarja vissza.
Viszont rég jó, ha ezek a legnagyobb gondok a játékkal, én még mást nem nagyon találtam.Eredetileg itthon akartam megvenni, de amikor megtudtam, hogy csak magyar felirat lesz benne, egyből megvettem az ea boltból. Igaz, nincs doboz, de a félrefordított baromságokat sem kell olvasnom

A viccet meg értettem, bár a konkrét idézetre nem emlékszem, igaz, nem is néztem annyi MP-t. De hogy hülyék, az biztos
Új hozzászólás Aktív témák

- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest