- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, elakadtam a játékban.
A Féroszon van egy ürge, aki valamiféle adatokat akar kimenteni az ExoGeniben lévő konzolból, és megkér, hogy mentsem rá az adathordozójára, majd adjam vissza neki. Ugyebár van egy főküldetés ami elvisz az Exogenibe, azt meg is csináltam majd visszamentem a "Zhu Reménye" helyre leadni illetve befejezni a küldit. Az adatmentéses ürgének elfelejtettem lementeni az adatokat, így vissza akartam menni, de a felvonó nem működik amivel letudnék menni a kocsihoz amivel eltudok menni az adatokért... Hívom a felvonót, egyből ki is nyílik az ajtó, de bent nincsen irányító konzol, egyszóval semmi, így nem tudom használni. Attól félek, hogy miután leadtam a főküldit már nem enged vissza menni a program...
Valaki esetleg? :/
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest