Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Ettől féltem. Gondoltam, hogy nem kapok semmit, de 100%-osra akartam megcsinálni, így meg böki a csőröm, korábbi mentésem meg nincsen. Na mindegy, köszönöm a válaszod, most már legalább megnyugodtam, hogy nincs megoldás 
-
Classius
aktív tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, elakadtam a játékban.
A Féroszon van egy ürge, aki valamiféle adatokat akar kimenteni az ExoGeniben lévő konzolból, és megkér, hogy mentsem rá az adathordozójára, majd adjam vissza neki. Ugyebár van egy főküldetés ami elvisz az Exogenibe, azt meg is csináltam majd visszamentem a "Zhu Reménye" helyre leadni illetve befejezni a küldit. Az adatmentéses ürgének elfelejtettem lementeni az adatokat, így vissza akartam menni, de a felvonó nem működik amivel letudnék menni a kocsihoz amivel eltudok menni az adatokért... Hívom a felvonót, egyből ki is nyílik az ajtó, de bent nincsen irányító konzol, egyszóval semmi, így nem tudom használni. Attól félek, hogy miután leadtam a főküldit már nem enged vissza menni a program...
Valaki esetleg? :/
Új hozzászólás Aktív témák

- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől féltem. Gondoltam, hogy nem kapok semmit, de 100%-osra akartam megcsinálni, így meg böki a csőröm, korábbi mentésem meg nincsen. Na mindegy, köszönöm a válaszod, most már legalább megnyugodtam, hogy nincs megoldás