Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Ettől féltem. Gondoltam, hogy nem kapok semmit, de 100%-osra akartam megcsinálni, így meg böki a csőröm, korábbi mentésem meg nincsen. Na mindegy, köszönöm a válaszod, most már legalább megnyugodtam, hogy nincs megoldás 
-
Classius
aktív tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, elakadtam a játékban.
A Féroszon van egy ürge, aki valamiféle adatokat akar kimenteni az ExoGeniben lévő konzolból, és megkér, hogy mentsem rá az adathordozójára, majd adjam vissza neki. Ugyebár van egy főküldetés ami elvisz az Exogenibe, azt meg is csináltam majd visszamentem a "Zhu Reménye" helyre leadni illetve befejezni a küldit. Az adatmentéses ürgének elfelejtettem lementeni az adatokat, így vissza akartam menni, de a felvonó nem működik amivel letudnék menni a kocsihoz amivel eltudok menni az adatokért... Hívom a felvonót, egyből ki is nyílik az ajtó, de bent nincsen irányító konzol, egyszóval semmi, így nem tudom használni. Attól félek, hogy miután leadtam a főküldit már nem enged vissza menni a program...
Valaki esetleg? :/
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől féltem. Gondoltam, hogy nem kapok semmit, de 100%-osra akartam megcsinálni, így meg böki a csőröm, korábbi mentésem meg nincsen. Na mindegy, köszönöm a válaszod, most már legalább megnyugodtam, hogy nincs megoldás