- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Elnezest az egymas utani 3 hozzaszolasnak
A kde particio kezelojevel megprobaltam letrehozni 1db ext4 particiot a 1TB -os hdd -n. Azt hiszem mostmar kijelentheto, hogy ez a program egy hulladek: 10 perce probalja letrehozni. Azert ez mar nagyon durva.
Hirtelen felindulasbol picit idegesen megnyomtam a cancelt, de o var arra, hogy bejefejezze a munkat. No de meddig fog 1db particio letrehozasaval kinlodni? 7 ora? 1 nap? 1 het?
Felek, ha kikapcsolom a gepet, vagy csak kilovom a processzt, akkor bucsut mondthatok a winyonak (haver szivta mar meg igy, ubuntu particionalas kozben aramszunet volt. Bios latta a winyot, de linux es windows alatt 8GB -os volt a drive, amit nem lehetett particionalni. Egy hirens boot fele msdos programmal valahogy helyre tudtam neki rakni, de jo lenne ezt meguszni).Otlet, hogy mit csinaljak? Varjak? De meddig? Inditsam ujra a gepet? Lojem ki a kde
szartparticio kezelot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest