- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
még nem tudom segít-e
de köszönöm szépen
alapvetően a debian vonalon is megy minden, csak ez az eszközfelismerés. miért megy egyszer igen egyszer nem? mi nem akarja az igazságot? pulseaudio? a kernel? az usb-s csomagok?
kernelt végül 3 félét próbáltam. 4.19, 5.4, 5.8, a többit nem tudtam. talán (biztos) más verziójú cuccok vannak manjaroban.
mindegy is hazamegyek felcsattintok egy manjarot, és valószínűleg menni fog. reggel bekapcsolom majd ismét, ott derül ki.
(igazából azt sem tudom milyen log-ot nézzek). egyetlen 2015-ös fórumbejegyzést találtam ahol mpd-dsd probémát doncolgattak (arch-os fórum volt). egy hegel mint ez enyém meg egy aune x1s és valaki csinált egy kernel patchet. de ott sem az volt a gond hogy nem ismerte fel hanem nem úgy ment a dsd lejátszás.jelentkezem még!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 1 / 2
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest