Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- iPhone topik
- Apple Watch
- Tractive Dog 4 - a legjobb barátom
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanggal kapcsolatos tanácsot kérnék,
mielőtt félreérthető lennék esetleg, az előzőekből tanulva, nem követelek, nem várom el hogy bárki is megoldja helyettem, csak szeretném tudni, egyáltalán kivitelezhető-e és ha igen, akkor hogyan.A hangerőszabályzóba össze lehet valahogy kötni az összes használatba lévő csatornát, hogy a fő hangerő mindent vezéreljen fel-le?
Vagyis pl. a mellékelt képen mindegyik egyszerre mozogjon ha a fő hangerőt állítom.
Az ok, ha elindul bármilyen lejátszásra képes alkalmazás, azt 100%-on teszi. Igaz hogy a fő szabályzó csak pl. 35%-on van és ezért halk, de sokszor használok egy külső DAC-ot ami ki van kötve egy elég komoly teljesítményú hanguccosra.
Mivel a DAC-ot nem tudom szabályozni a hangerőpanelről mert nem reagál a csúszkára, ezért a megnyitott alkalmazások saját hangerőszabályzóját használom (SmPlayer, sb.)
Viszont, ha ilyenkor rányitom a böngészőt és elfelejtem egy webes videoklip indítása előtt levenni az Opera böngésző hangerőt, vagy keresnek Viberen akkor leszakad a fejem mert 100% hangerővel indul.
Ha nem lehet a csúszkákat összekötni, akkor esetleg nincs valami beállítás hogy a lejátszó appok ne 100 hanem pl. 20%-on induljanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest