Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
még nem tudom segít-e
de köszönöm szépen
alapvetően a debian vonalon is megy minden, csak ez az eszközfelismerés. miért megy egyszer igen egyszer nem? mi nem akarja az igazságot? pulseaudio? a kernel? az usb-s csomagok?
kernelt végül 3 félét próbáltam. 4.19, 5.4, 5.8, a többit nem tudtam. talán (biztos) más verziójú cuccok vannak manjaroban.
mindegy is hazamegyek felcsattintok egy manjarot, és valószínűleg menni fog. reggel bekapcsolom majd ismét, ott derül ki.
(igazából azt sem tudom milyen log-ot nézzek). egyetlen 2015-ös fórumbejegyzést találtam ahol mpd-dsd probémát doncolgattak (arch-os fórum volt). egy hegel mint ez enyém meg egy aune x1s és valaki csinált egy kernel patchet. de ott sem az volt a gond hogy nem ismerte fel hanem nem úgy ment a dsd lejátszás.jelentkezem még!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de köszönöm szépen