Hirdetés
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Netfone
- Nokia N9 - az első mohikán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Manjaros fába vágtam a fejszémet. Sajna az öreg Toshiba Satellite l305-re a KDE-s verzió kicsit erős volt, felraktam helyette a Mabox fedőnevű spint, valahogy ez a szint, amivel lubickol a laptop. Volt vagy 624 frissítés, sajnos a xorg-okat nem tudtam frissíttetni, mert gondja volt velük, látszólag el is akadt a frissítés, de reboot után már csak ez a pár xorg csomag volt frissítendő:
Ezeket nem frissíti, igazából az update sem fut le a csomagkezelőben, ezzel van nyűgje:
Debian vonalon ellennék ezzel, igaz ott ilyesmivel nem szoktam találkozni!
Poent félretéve, jó lenne pár ötlet, merre induljak. Az, hogy nem a legfrissebb a xorg, nem annyira érdekel, de nem megy a frissítés, valahol elakad.thnx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Poent félretéve, jó lenne pár ötlet, merre induljak. Az, hogy nem a legfrissebb a xorg, nem annyira érdekel, de nem megy a frissítés, valahol elakad.