- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Manjaros fába vágtam a fejszémet. Sajna az öreg Toshiba Satellite l305-re a KDE-s verzió kicsit erős volt, felraktam helyette a Mabox fedőnevű spint, valahogy ez a szint, amivel lubickol a laptop. Volt vagy 624 frissítés, sajnos a xorg-okat nem tudtam frissíttetni, mert gondja volt velük, látszólag el is akadt a frissítés, de reboot után már csak ez a pár xorg csomag volt frissítendő:
Ezeket nem frissíti, igazából az update sem fut le a csomagkezelőben, ezzel van nyűgje:
Debian vonalon ellennék ezzel, igaz ott ilyesmivel nem szoktam találkozni!
Poent félretéve, jó lenne pár ötlet, merre induljak. Az, hogy nem a legfrissebb a xorg, nem annyira érdekel, de nem megy a frissítés, valahol elakad.thnx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Poent félretéve, jó lenne pár ötlet, merre induljak. Az, hogy nem a legfrissebb a xorg, nem annyira érdekel, de nem megy a frissítés, valahol elakad.