- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Ez a Latte Dock nagyon jó. Nagyon köszönöm.
Amúgy tegnap délután óta már az új laptopomon vagyok. Ezen rendben működik a TLP már. Persze ebbe áthelyezve az SSD-met nem indult el a Manjaro. Grub rescue jött be, de újrahúztam az egészet, és config fájlokat visszarakva kb 90%-osan kaptam meg, mint volt. Majd scriptben megírom, hogy egy kattintásra minden használt programomat felrakja, és akkor még gyorsabb lesz. Viszont így akkor kipróbáltam a Gnome-ot. Volt benne szimpatikus dolog, pl a Bluetooth használata tálcáról jobb, egyértelműbb, de ősszességében azonnal hiányoztak a KDE programjai, használata, így visszatértem.
Meg este szembesültem vele, hogy smartcardot nem képes kezelni a Linux, így a munkahely gépre nem tudott betávolizni a barátnőm az enyémmel, így muszáj volt a benti Windowsát meghekkelnem, hogy időlegesen lehessen jelszóval belépnie. De ahogy nézem muszáj lesz figyelnie, hogy a laptopot ne hagyja bent a munkahelyén, mert Linuxra nem látok megoldást, hogy a smartcard-ot kezelje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Elektromos autók - motorok
- Marathon (2025)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 12.600 Ft
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest